GTI890 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Καλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω το εξης: εχω 2 τηλεορασεις η μια ειναι 5 ετιας και η αλλη ακομα πιο παλια. αυτο που θελω ειναι να συνδεσω το λαπτοπ μου ( toshiba qosmio f50-108 ) σε καποια απο αυτες της tv μου( για να δω ταινιες, να παιξω κανενα game κτλπ).... εχω ψαχθει αρκετα για το τι καλωδια και ανταπτορες χρειαζομαι αφου οι tv δεν εχουν hdmi... απο αυτα που βρηκα εχω ενα θεμα στα καλωδια που χρειαζομαι, πρεπει να παρω ενα καλωδιο S-VIDEO απο την μια ακρη που θα το συνδεω στην τηλεοραση και απο την αλλη S-video παλι.... το θεμα ειναι οτι το λαπτοπ μου δεν εχει υποδοχη S-video... εχει hdmi και κατι αλλα που δεν ξερω τι ειναι επειδη ειμαι λιγο ασχετος με αυτα.... το ερωτημα ειναι αν απο αυτα τα αλλα που εχει το pc ενα απο αυτα να ειναι vga ωστε να παρω ενα καλωδιο s-vdeo to vga.... θα ηθελα οποιος γνωριζει καλυτερα γιατι εγω οπως ειπα ειμαι λιγο ασχετος να δει με βαση το λαπτοπ μου το οποιο ειναι το toshiba qosmio f50-108 να μου πει τι θυρες διαθετει πανω του εκτος απο το hdmi που το καταλαβενω.... και το κυριοτερο αν διαθετει σε αυτες τις θυρες , μια θυρα vga..... θα ηθελα την βοηθεια σας ! ευχαριστω προκαταβολικα!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα