Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει καποιος οδηγος ( καλυτερα βιντεο ) στο ιντερνετ που να δειχνει πως να καθαρισεις ενα λαπτοπ; Τα βασικα τα ξερω, αλλα θα ηθελα για το συγκεκριμενο μοντελο που εχω, ενα sony vaio vpcf11z1e. Επισης εαν χρειαζεται να βαλω και παστα.

Δημοσ.

Υπαρχει καποιος οδηγος ( καλυτερα βιντεο ) στο ιντερνετ που να δειχνει πως να καθαρισεις ενα λαπτοπ; Τα βασικα τα ξερω, αλλα θα ηθελα για το συγκεκριμενο μοντελο που εχω, ενα sony vaio vpcf11z1e. Επισης εαν χρειαζεται να βαλω και παστα.

Πιστευω οτι υπαρχουν τετοιοι οδηγοι στο youtube αν γραψεις ποιο ειναι το λαπτοπ σου σε αυτο... και ναι νομιζω πως θελει και παστα....

Ωστοσο περιμενε καλυτερα και τι γνωμη καποιου αλλου πιο ειδικου απο μενα γιατι εγω δεν ξερω πολυ απο καθαρισμο υπολογιστων αλλα απο οσα εχω δει και ακουσει σου ειπα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλε Luxx γράψε στην αναζήτηση του Youtube: Sony Vaio VGN-NR10E (Tour, cleaning, Ubuntu 11.04 Install) στο βίντεο λέει κάποια πράγματα για καθαρισμό όπως σπρεί πεπιεσμένου αέρα για τις σκόνες στο πληκτρολόγιο, ένα μαλακό πανί για την αφαίρεση του ιδρώτα - δαχτυλιές από τα πλήκτρα (να είναι μαλακό το ύφασμα για να μην γρατζουνάει την επιφάνεια του laptop) την οθόνη την καθαρίζουμε ή με ένα antistatic πανάκι για την σκόνη (σαν αυτό που καθαρίζουμε τα οπτικά γυαλιά).

Επίσης το πανάκι να μην είναι άγριο για να μην γρατζουνάει την οθόνη σε αρκετές ιστοσελίδες λένε για διάλυμα νερού με λίγες σταγόνες οινόπνευμα προσωπικά δεν θα το δοκίμαζα σε δικό μου laptop αυτό και εννοείτε ότι το άζαξ για τα τζάμια και τέτοιου είδους καθαριστικά δεν πρέπει να τα χρησιμοποιούμε για τον καθαρισμό της οθόνης νομίζω ότι πουλάνε στο πλαίσιο συσκευασίες με ειδικά μαντηλάκια καθαρισμού οθόνης.

Για εσωτερικό καθαρισμό διάβασα σε έναν εικονογραφημένο οδηγό οτι πρέπει να γίνεται καθαρισμός και στο ανεμιστηράκι του laptop ίδιος γιατί πιάνει σκόνη και πολύ πιθανόν για αυτό το λόγο να ανεβάζει θερμοκρασία.

Τον εσωτερικό καθαρισμό κατά την γνώμη μου καλύτερα να το κάνει κάποιος τεχνικός για να μην γίνει κατά λάθος καμιά ζημιά.

Και κάτι το οποίο εγώ προσωπικά θεωρώ εκνευριστικό και το έχω παρατηρήσει σε αρκετά laptop δεν πιάνουμε με τα δάχτυλα μας την οθόνη του laptop ή του επιτραπέζιου υπολογιστή οι δαχτυλιές μετά δεν φεύγουν εύκολα.

Επεξ/σία από Thunderman
Δημοσ.

Προσωπικα εχω καθαρισει την οθονη μου με οινοπνευμα και δεν εχει παθει το παραμικρο. Επισης την ζοριζω αρκετα με τα δαχτυλα μου για να αφαιρεσω τυχον βρωμιες και παλι κανενα προβλημα. Ισως και να ειμαι απλα τυχερος.

Παντως αναφερομουν για εσωτερικο καθαρισμο. Το προηγουμενο μου λαπτοπ, ενα asus g2s, το καθαριζα μονος μου, αλλα παστα δεν ειχα βαλει ποτε μου. Δε ξερω και πως να βαλω.

Δημοσ.

Βασικα με δυσκολευει το πως θα βαλει αυτη τη παστα και απο που θα την αγορασω. Δε ξερω καθολου. Υπαρχει καποιο βιντεο;

Δημοσ.

Αθηνα μενω. Εαν δω καποιο βιντεο, δε νομιζω να μη τα καταφερω. Δεν νομιζω να ειναι κατι δυσκολο. Απλα να παρω μια ιδεα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...