theef Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Γεια σας, θέλω ένα πρόγραμμα για να κατεβάσω αρχεία mp3s απο youtube με σχετικα καλή ποιότητα (τουλάχιστον 192kbps) και λόγω του ότι είναι καμιά 300αριά τραγούδια θα ήθελα το πρόγραμμα να έχει μια καλή ταχύτητα κατεβάσματος και όχι σε βάρος της ποιότητας.... Έχω δοκιμάσει το jdownloader αλλά μάλλον επειδή είναι πάρα πολλά τα λινκς δεν κάνει τίποτα μόλις πάω να του προσθέσω τα λινκς... Σας ευχαριστώ!
nemesiskp Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δεν γνωριζω να σε βοηθησω,αλλα το οτι τα τραγουδια θα ειναι 192 kbps και παραπανω,δεν σημαινει κατι για την πραγματικη ποιοτητα τους. 1
theef Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δεν γνωριζω να σε βοηθησω,αλλα το οτι τα τραγουδια θα ειναι 192 kbps και παραπανω,δεν σημαινει κατι για την πραγματικη ποιοτητα τους. Μα το ξέρω αυτό αλλά γιατί να μην τα κατεβάσω σε μία Α ποιότητα? Αμα είναι χάλια η ποιότητα τους και τα κατεβάσω και εγώ σε χάλια ποιότητα είναι χειρότερα... Βασικά ξέρεται που μπορώ να βρω μουσική σε καλή ποιότητα στο ιντερνετ και με πληρωμή και χωρίς... (Στην δεύτερη περίπτωση στείλτε PM)
deesnider Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 θα ήθελα το πρόγραμμα να έχει μια καλή ταχύτητα κατεβάσματος και όχι σε βάρος της ποιότητας.... Αμα είναι χάλια η ποιότητα τους και τα κατεβάσω και εγώ σε χάλια ποιότητα είναι χειρότερα...) Εκτός κι αν κάτι δεν κατάλαβα από αυτά που γράφεις... ...η ταχύτητα με την οποία κατεβάζεις ένα mp3, πως ακριβώς επηρεάζει την ποιότητά του;
nemesiskp Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Οχι εννοει να βρει ενα προγραμμα που να του κατεβαζει τα τραγουδια με ικανοποιητικη ταχυτητα,δηλαδη να μην κανει καμια ωρα για ενα mp3. Οσο για την ποιοτητα,αμα ειναι ηδη μονη της χαλια δεν σε σωζει καθολου το 320kbps απο το πχ 128kpbs.Αν και ειναι εκτος θεματος,στο ανεφερα γιατι πολυ την πατανε με τα kbps και νομιζουν οτι ανεβαινει η ποιοτητα.Αμα τα θες για κανα παρτυ (300 τραγουδια),εγω δεν θα προτιμουσα το youtube.Ειναι απαραδεκτη η ποιοτητα τους.
theef Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Εκτός κι αν κάτι δεν κατάλαβα από αυτά που γράφεις... ...η ταχύτητα με την οποία κατεβάζεις ένα mp3, πως ακριβώς επηρεάζει την ποιότητά του; Γένικα αν το πρόγραμμα ας πούμε κατεβάζει τα πάντα σε 80 kbps ας πούμε θα έχει γρήγορη ταχύτητα αλλά χάλια ποιότητα... Κοίτα αν είναι ένα mb το mp3 θα το κατεβάσει γρήγορα... Αλλά εγώ θέλω ένα πρόγραμμα να κατεβάζει και γρήγορα και σε καλή ποιότητα... Ουσιαστικά θέλω κάτι σαν το Songr αλλά με δυνατότητα πολλαπλού download... Αμα τα θες για κανα παρτυ (300 τραγουδια),εγω δεν θα προτιμουσα το youtube.Ειναι απαραδεκτη η ποιοτητα τους. Και τι θα προτιμούσες?
nemesiskp Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Και τι θα προτιμούσες? Εγω θα τα εψαχνα ενα ενα στο νετ.Αλλα εγω εχω ενα θεμα με την ποιοτητα του ηχου και θελω να ακουγονται ωραια.Βεβαια στην περιπτωση σου μιλαμε για 300 τραγουδια.
TheELF Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δοκίμασε αυτό http://download.cnet.com/1-Click-YouTube-To-MP3-Converter/3000-2140_4-10958149.html και γενικά από google «batch mp3 youtube» και θα σου βγάλει πολλά προγράμματα.
theef Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δοκίμασε αυτό http://download.cnet...4-10958149.html και γενικά από google «batch mp3 youtube» και θα σου βγάλει πολλά προγράμματα. Είναι αργό... Ευχαριστώ πάντως... Με τον jdownloader θα μου πει κανείς τι γίνεται? Γιατί δεν μου δουλεύει? Πάω να του βάλω τα λινκς που θέλω να κατεβάσω και δεν κάνει τίποτα...
deesnider Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Τι ακριβώς κάνεις, προκειμένου να ρίξεις τα link στο jdownloader; Κατεβάζω από youtube εδώ και 2 χρόνια τουλάχιστον και δεν αντιμετώπισα το παραμικρό πρόβλημα. Αν θες, πες τα βήματα που κάνεις, ένα ένα.
theef Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Τι ακριβώς κάνεις, προκειμένου να ρίξεις τα link στο jdownloader; Κατεβάζω από youtube εδώ και 2 χρόνια τουλάχιστον και δεν αντιμετώπισα το παραμικρό πρόβλημα. Αν θες, πες τα βήματα που κάνεις, ένα ένα. Έχω τα links σε ένα text αρχείο... Τα κάνω copy, πατάω εκεί που λέει add links και πατάω επικόληση, και δεν κάνει τίποτα... Αυτά κάνω...
deesnider Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Με copy απευθείας από τη γραμμή διευθύνσεων του browser, δεν τα παίρνει; Μήπως το text έχει κάποιο λάθος και δεν αναγνωρίζονται από το jdownloader ως ενεργά links; Κανονικά πάντως, δε χρειάζεται ούτε add links ούτε τίποτα. Μόλις επιλέξεις το link που θέλεις και πατήσεις copy, το jdownloader (εφόσον προφανώς τρέχει ήδη) το «τραβάει» κατευθείαν και το ρίχνει στο «συλλέκτη συνδέσμων». Αν πατήσεις «συνέχεια», το μεταφέρει στις λήψεις και μπορείς να ξεκινήσεις το κατέβασμα.
newbie69 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Φίλε μου θα σου συνιστούσα να κάτσεις και να αφιερώσεις χρόνο να βρεις τα τραγούδια που θέλεις σε κανονική μορφή στο ιντερνετ, πηγές υπάρχουν πάρα πολλές... Δυστυχώς όσο εύκολη είναι η εύρεση κομματιών στο youtube, τόσο σάπια είναι στην μεγαλύτερη πλειοψηφία η ποιότητα τους αν σε ενδιαφέρει να τα ακούσεις οπουδήποτε αλλού πέραν των ακουστικών σου (που κ εκεί είναι για κλάματα). Ακόμα και σε ασυμπίεστο .wav να τα σώσεις (που έχει 10πλάσια ποιότητα ενός mp3 στα 320kbps) θα ακούγονται το ίδιο χάλια όπως τα ακούς και στο youtube αφού άπαξ και χαθεί η ποιότητα στο ανέβασμα του κομματιού (για να μην πω και στην αρχική μορφή που το είχε ο uploader) μετά δεν μπορεί να ανακτηθεί. Βέβαια οι απαιτήσεις στην ποιότητα δεν είναι ίδιες για όλους αυτό είναι σίγουρο, κάποιοι κάνουν και πάρτυ με μουσική από το κινητό τους που λέει ο λόγος αλλά η προσωπική μου γνώμη είναι ότι για οποιοδήποτε σοβαρό λόγο και να τα θέλεις αυτά τα 300 κομμάτια, χίλιες φορές να ψάξεις και να τα βρεις σε καλή ποιότητα από file sharing, file hosts κτλ. (ευτυχώς το Soulseek ακόμα κρατεί καλά) παρά να στραφείς σε youtube.
Timonkaipumpa Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Το youtube-dl είναι το καλύτερο εργαλείο. Με ένα script μπορείς να κατεβάσεις όσα τραγούδια θέλεις στην καλύτερη ποιότητα που μπορείς - προσφέρεται από το youtube. Αν και είναι κυρίως Unix εργαλείο, μπορείς να το τρέξεις και σε Windows. Οδηγίες εδώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα