Luxx Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Γινεται κατι τετοιο ή οχι; Τωρα παιζω το SH1 στον υπολογιστη. Ειδα οτι τα 2,3 υπαρχουν για το ps3. Τα 4,5 υπαρχουν για υπολογιστη. Με τα υπολοιπα τι παιζει; Κατι εκδοσεις για xbox και το shattered memories που ειναι μονο για το ps2; Το εχει παιξει κανεις; Ιδια ιστορια με το 1 πρεπει να ειναι, αλλα τελειως διαφορετικο στα υπολοιπα.
Moderators Praetorian Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Moderators Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Τα 2 και 3 υπάρχουν και για PC. Για το 2ο στο PC έχουν βγάλει και Director's Cut (-δεν ξέρω διαφορές με το PS3) Από τo 4 "The Room" , και μετά αρχίζει η κατηφόρα (αν και μάλλον το 4 είναι χειρότερο από αυτά που ακολούθησαν με εξαίρεση το Shattered Memories). To Origins δεν ξέρω αν υπάρχει για PS3, αλλά για PC δεν έχει βγει, και είναι σχετικά αξιοπρεπές. Ασχολείται με γεγονότα πριν το πρώτο Silent Hill. (prequel) To Homecomming υπάρχει σε PC και το Downpour σε PS3 -δεν ξέρω αν πρόκειται να βγει σε PC σύντομα. Κατά τη γνώμη μου το Shattered Memories δεν αξίζει να το παίξεις. Είναι ας πούμε η ίδια ιστορία με το 1 (είναι re-imagine, έχει ίδιους χαρακτήρες αλλά είχαν μεγάλη ελευθερία στις αλλαγές που έκαναν). Και το αποτέλεσμα...ε δεν είναι Silent Hill αυτό το αίσχος.
Luxx Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Σοβαρα το shattered memories ειναι τοσο αθλιο; Στο trailer φαινεται πολυ καλο και πολυ διαφορετικο απο το 1. Ισχυει οτι δεν εχεις οπλα; Τα 2 και 3 δεν ειναι καλυτερα να τα παιξω στο ps3. Εχουν βγαλει ειδικη collectors HD εκδοση. Τα γραφικα θα ειναι καλυτερα και ειναι σχετικα φθηνο. Το origins υπαρχει στο psp; Λογικα θα μπορει να μεταφερθει στο ps3.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα