Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μίλησα μόλις με την εξυπηρέτηση πελατών της Vodafone στο 1399 περί του δώρου 1,5 GB και των 300 MB που έχω ήδη στο πρόγραμμά μου. Μου είπαν ότι ενώ στην αρχή είχαν ανακοινώσει ότι θα καταναλώνονται πρώτα τα MB του προγράμματος και μετά το δώρο τελικά το άλλαξαν και είναι αντίστροφα. Τίμια η προσφορά πλέον...

(και φυσικά το tethering σε Android δουλεύει μια χαρά)

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

για καρτοκινητο η καλυτερη προσφορα ειναι αυτη της cosmote πλεον. παιρνεις whatsup ενεργοποιεις το surf n mail με 3 ευρω και εχεις 1,5 GB ιντερνετ μεχρι τελος αυγουστου. το στικακι της κοσμοτε δε ξερω αν θα δεχεται τη συγκεκριμενη καρτα παροτι κοσμοτε αλλα λογικα πρεπει να ξεκλειδωνει με καποιον τροπο που θα βρεις εδω

το surφ n mail ειναι της voda. http://www.cosmote.g...ices_prepaid_WH αυτο θα εννοεις μαλλον

το http://www.cosmote.g...ices_prepaid_WH 1ευρω την μερα δεν βγαινει φτηνοτερα?

Δημοσ.

Είμαι σε διακοπές.

Αγόρασα ένα στικάκι της Cosmote (Alcatel X221) και είχε συνέχεια πρόβλημα με τους drivers.

Οπότε αναγκαζόμουν και έκανα συνέχεια tethering με το Android κινητάκι μου.

Από την Κυριακή το χω λιώσει...έχω εγκαταστήσει ΟΛΑ τα Windows updates και έχω κατεβάσει το μισό Google Play...

Απορώ πώς μετράνε τα kb...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να κάνω και εγώ με τη σειρά μου μία ερώτηση σε όσους πήραν την προσφορά της Cosmote.

Έβαλα το monthly pass 60 και μου στείλανε μήνυμα ότι μου δίνουν και άλλα 60 MB αλλά για το 1.5 γίγα δεν στείλανε κάτι...

Σε εσάς είχαν στείλει???

Tελικά μου ήρθε το μήνυμα αλλά ενημερωτικά για όποιον θέλει να μαθαίνει τα υπολοιπόμενα MBs του μπορεί να στείλει INFO στο 1313 (δεν νομίζω να χρεώνει κάτι).

Επεξ/σία από zizu10
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά δεν κατάλαβα ποια είναι η πιο συμφέρουσα λύση για κάποιον που θέλει >=5GB ασύρματο internet από το laptop για ένα μήνα (οπότε και μέσα στον Σεπτέμβριο)...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...