Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Τον προηγούμενο μήνα που μου είχαν μείνει όλο όλο 3mb δεν υπήρχε η προσφορά... !@$!%@#^@$^

lol owned...

Ευτυχώς έχω πλέον usb 3g stick και τα 3GB της Cosmote θα ξοδευτούν εύκολα στο laptop :P

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κι εγώ με κάρτα cu μόλις ενεργοποίησα ένα πακέτο με 300 sms και 300 λεπτα δωρεάν μεταξύ cu με 3ευρώ και μου ήρθε το 1.5gb δωρεάν.

Δημοσ.

Φίλε μου εσύ τα έχεις μάλλον χαμένα.. το φόρουμ που παρέθεσα είναι το επίσημο της vodafone και οι απαντήσεις δόθηκαν απο την ίδια την voda..

Αν πρόσεξες και δεν 'χάθηκες' η ίδια η voda ξανά άλλαξε τα ψιλά γράμματα... (στο λίνκ που παραθέτεις εσύ..)

Απο το τελευταίο ανακοινωθέν: Μάλλον το ξανασκέφτηκαν και δίνουν free 1.5GB σε όλους,, λέμε τώρα, αύριο ξημερώνει μια άλλη μέρα, μπορεί να ξαναλλαξει γνώμη η Voda

Αρα η Βοντα τα εχει χαμενα, τι φταιω εγω αν αλλαζουν καθε ωρα τους ορους τους; Ποσο πιο γελοιοι να γινουν δηλαδη; Οταν σου απαντησα ισχυαν οι αρχικοι οροι παντως.
Δημοσ.

Καλησπέρα! Εγώ έχω και τα 3! Καρτοκινητό, καρτοσυμβόλαιο και οικονομικό συμβόλαιο. Τι δικαιούμε δωρεάν στην κάθε περίπτωση και απο πότε μέχρι πότε μπορεί να πει κανείς;

Δημοσ.

Αρα η Βοντα τα εχει χαμενα, τι φταιω εγω αν αλλαζουν καθε ωρα τους ορους τους; Ποσο πιο γελοιοι να γινουν δηλαδη; Οταν σου απαντησα ισχυαν οι αρχικοι οροι παντως.

I know ... εγώ είχα κάνει update .... μετά απο σένα :P

Δημοσ.

Βοήθεια επειγόντως.Είπα και εγώ σήμερα στο χωριό να χρησιμοποιήσω τα 500mb δωρεάν απο 6 έως 13/8.Εχω συμβόλαιο vodafone για ομιλία , χωρίς ενεργοποιημένο συμβόλαιο δεδομένων.Παρά το ότι έχω ενεργοποιήσει τη χρήση δεδομένων πακέτου και την περιαγωγή δεν μπορώ με τίποτα να μπώ στο internet.Οι ρυθμίσεις APN που έχω περάσει είναι:

Ονομα Vf Internet,APN internet.vodafone.gr , όνομα χρήστη user , password pass , MCC 202 , MNC 05.Να πω επείσης ότι το παλεύω με ένα Samsung Galaxy Ace GT-S5830i.Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά εχω αγοράσει και 15 μέρες mobile internet για το laptop , όμως θέλω πρόσβαση και από το κινητο γιατί μετακινούμαι αρκετά και εκτός απο αυτό κάποια στιγμή στο μέλλον ίσως χρειαστέι να μπώ μέσω κινητού στιγμιαία.

Δημοσ.

καιρος ηταν να την ανακοινωσουν....ωραια λοιπον και τα ψιλα γραμματα..οποτε αποτελει κι επισημα την καλυτερη προσφορα για τον αυγουστο απο ολους τους παροχους....

Sent from my iPad using Insomnia

Επιτέλους μια πολύ δυνατη προσφορά απο τη cosmote!

Δημοσ.

Επιτέλους μια πολύ δυνατη προσφορά απο τη cosmote!

Είδες τί σου είναι οι κώλοι, πρώτα σε κλάνουν και κάποτε έρχεται η ώρα που σφίγγουν.

Δημοσ.

Στην Σέριφο, με φουλ σήμα H (HSPDA) σε tablet με αντίστοιχο HSPDA modem 21 Mbps, η vodafone κατεβάζει με ταχύτητες GPRS και όποτε θυμάται ανεβαίνει στα εκπληκτικά 200-300Kbps (για να ξανακατέβει σε λίγα δευτερόλεπτα στα 30Kbps ) ... Σε downloads με πολλά threads, πιάνει ταβάνι στο 1.5-2Mbps

Αντίθετα, στο ίδιο tablet, με κάρτα cosmote internet on the go (με 5Gb + 5Gb δώρο), τα πάντα πάνε σφαίρα, με ταχύτητες κοντά στα 10Mbps! Στο δε laptop με την ίδια κάρτα, κατεβάζω σταθερά με 12-14Mps (ας είναι καλά το 42.2Mbps modem του cosmote), πιο γρήγορα και από την dsl στο σπίτι στην Αθήνα!

Δεν με χάλασε το τσάμπα 1.5Gb, αλλά τι να το κάνεις αν δεν μπορείς να το ξοδέψεις?

Ας φτιάξει πρώτα ταχύτητες η vodafone και μετά μας κάνει δώρα...

Δημοσ.

η προσφορα ισχυει και για καρτοκινητο?

δλδ παω και παιρνω ενα νουμερο, το ριχνω στο στικακι του κοσμοτε ιντερνετ ον δε γκο ή δεν θα του κανει κουκου?

thanks

Δημοσ.

για καρτοκινητο η καλυτερη προσφορα ειναι αυτη της cosmote πλεον. παιρνεις whatsup ενεργοποιεις το surf n mail με 3 ευρω και εχεις 1,5 GB ιντερνετ μεχρι τελος αυγουστου. το στικακι της κοσμοτε δε ξερω αν θα δεχεται τη συγκεκριμενη καρτα παροτι κοσμοτε αλλα λογικα πρεπει να ξεκλειδωνει με καποιον τροπο που θα βρεις εδω

http://huaweifirmware.blogspot.gr/

http://zteunlock.blogspot.gr/

η vodafone σε καρτοκινητη δινει 500 GB μεχρι τις 13 αυγουστου δωρεαν, και μετα απο τις 14 χρεωνει 1 ευρω τη μερα για 20mb. μπορεις να κατεβαζεις αν ξεπερασεις τα 20 mb αλλα η ταχυτητα πλεον πεφτει δραματικα. Μεχρι πριν 10 μερες η ταχυτητα δεν επεφτε και κατεβαζες οσο ηθελες αλλα πλεον το παρτυ αυτο δεν ισχυει

Δημοσ.

Ενεργοποίησα κι εγώ το 1.5 gb της cosmote με 3 ευρώ. Με hspa έχω το διπλάσιο lag και πολύ χαμηλότερη ταχύτητα από αυτή που είχα στη wind. Είναι πολύ καλή προσφορά όμως, οπότε ok

Δημοσ.

για καρτοκινητο η καλυτερη προσφορα ειναι αυτη της cosmote πλεον. παιρνεις whatsup ενεργοποιεις το surf n mail με 3 ευρω και εχεις 1,5 GB ιντερνετ μεχρι τελος αυγουστου. το στικακι της κοσμοτε δε ξερω αν θα δεχεται τη συγκεκριμενη καρτα παροτι κοσμοτε αλλα λογικα πρεπει να ξεκλειδωνει με καποιον τροπο που θα βρεις εδω

http://huaweifirmware.blogspot.gr/

http://zteunlock.blogspot.gr/

η vodafone σε καρτοκινητη δινει 500 GB μεχρι τις 13 αυγουστου δωρεαν, και μετα απο τις 14 χρεωνει 1 ευρω τη μερα για 20mb. μπορεις να κατεβαζεις αν ξεπερασεις τα 20 mb αλλα η ταχυτητα πλεον πεφτει δραματικα. Μεχρι πριν 10 μερες η ταχυτητα δεν επεφτε και κατεβαζες οσο ηθελες αλλα πλεον το παρτυ αυτο δεν ισχυει

Εγώ πήρα από ένα κατάστημα vodafone μια νέα sim "Καρτοκινητό Vodafone", ενεργοποίησα με 0 υπόλοιπο στην κάρτα το πακέτο "Surf & Email 100" με αυτόματη μηνιαία ανανέωση και δωρεάν τον πρώτο μήνα και πήρα 500Mb + 1.5Gb το δώρο!

Στην συνέχεια απενεργοποίησα την αυτόματη ανανέωση του Surf & Email 100 στέλνοντας SE100 OFF στο 19109, και έτσι μου έμειναν 1.5Gb + 500 Mb μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου... ;-)

Και χωρίς να βάλω ούτε ένα cent στην κάρτα! Με αυτήν την sim στο tablet σας γράφω τώρα....

Για εμένα λοιπόν, η καλύτερη προσφορά του καλοκαιριού είναι της vodafone, καθώς με 0 ευρώ μου έδωσε 2Gb! ;-)

Δημοσ.

πριν μερικες μερες πηρα της cosmote. λεω στην πωλητρια θελω με το στικακι που κανει 35 ευρω και εχει 10gb. μου λεει οτι εχει δωρο 20 ευρω κι αν θελω 10 γιγα θα πρεπει να βαλω 20 ευρω ακομα. λεω ασε τις καρτες και πηρα σκετο το πακετο. χθες πηρα και τις εξτρα καρτες. πηγα να ενεργοποιησω και χωρις να βαλω τις εξτρα καρτες ειχε ηδη 40 ευρω ποσο για ενεργοποιηση. τι παιχτηκε ? με 35 ευρω ειχε μεσα 40 δωρο ? κουλο ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...