Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όσοι έχετε συμβόλαιο Voda μπορείτε να στείλετε κενό μήνυμα στο 1284 (η κλασική ενημέρωση υπολοίπου). Το μήνυμα που έρχεται λέει "σερφάρισε αμέριμνος μπλα μπλα μπλα, μόλις τελειώσει το πακέτο σου θα έχεις άλλα 1.5g πεσκέσι".

Δημοσ.

Πηρα βονταφον πρωι πρωι και μου ειπαν οτι σε συμβολαιο με δεδομενα που εχω θα εχω εξτρα 1.5GB.

Όσοι έχετε συμβόλαιο Voda μπορείτε να στείλετε κενό μήνυμα στο 1284 (η κλασική ενημέρωση υπολοίπου). Το μήνυμα που έρχεται λέει "σερφάρισε αμέριμνος μπλα μπλα μπλα, μόλις τελειώσει το πακέτο σου θα έχεις άλλα 1.5g πεσκέσι".

Κονφιρμάρω κι εγώ - έλαβα σήμερα sms από vf για +1.5GB στο data plan που έχω (500MB).

Δημοσ.

εγώ έχω voda αλλά κοιτάω να μένω μακριά από τις δήθεν προσφορές τους.Τις προάλλες μου ζαλίσανε τον έρωτα με ένα VW Polo.

Δημοσ.

Ανακοίνωσαν διπλασιασμό του Internet αλλά τσούπ 3gb. Απο την άλλη η Βόντα έκανε κολωτούμπα πο την ανάποδη.... 3 έλεγε 1.5 έδωσε

Δημοσ.

Οντως διπλασιασμο μου ανακοινωσαν, από 100 σε 200mb, και μου δωσαν 3gb....Βεβαια επειδη δεν υπαρχει πουθενα αυτη η προσφορα,φοβαμαι τα ψιλα γραμματα που παλι δεν υπαρχουν... Που αν ηταν η vodafone ικανη την εχω να ελεγε: Για ολο τον Αυγουστο απεριοριστο ιντερνετ 3gb. (η προσφορα ΔΕΝ ισχυει για συνδρομητες συμβολαιου και καρτοκινητής) :-D

• Like 1
Δημοσ.

μαλλον ειδαν την προσφορα της vodafone ... απο την cosmote και δωσαν και αυτοι ... αυριο μεθαυριο μπορει να δωσει και η wind !

( αν και η wind δινει 2 - 3 μηνες απο 100 -350 ΜΒ με τα καινουρια καρτοκινητα αν δεν κανω λαθος ) οσοι ηταν να παρουν ιντερνετ για τον αυγουστο το εχουν παρει ηδη .... οποτε κερδος εχουν , δεν χανουν τιποτα .... ωραια διαφημιση .....

Δημοσ.

Οντως διπλασιασμο μου ανακοινωσαν, από 100 σε 200mb, και μου δωσαν 3gb....Βεβαια επειδη δεν υπαρχει πουθενα αυτη η προσφορα,φοβαμαι τα ψιλα γραμματα που παλι δεν υπαρχουν... Που αν ηταν η vodafone ικανη την εχω να ελεγε: Για ολο τον Αυγουστο απεριοριστο ιντερνετ 3gb. (η προσφορα ΔΕΝ ισχυει για συνδρομητες συμβολαιου και καρτοκινητής) :-D

http://www.cosmote.g...isProsforas.pdf

http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T37/xml/Personal__articleadvanced__articleadvanced_MB_unlimited/section/Personal

Δημοσ.

καιρος ηταν να την ανακοινωσουν....ωραια λοιπον και τα ψιλα γραμματα..οποτε αποτελει κι επισημα την καλυτερη προσφορα για τον αυγουστο απο ολους τους παροχους....

Sent from my iPad using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...