SagoniasSlutRos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Πηρα βονταφον πρωι πρωι και μου ειπαν οτι σε συμβολαιο με δεδομενα που εχω θα εχω εξτρα 1.5GB.
arxaggelos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Όσοι έχετε συμβόλαιο Voda μπορείτε να στείλετε κενό μήνυμα στο 1284 (η κλασική ενημέρωση υπολοίπου). Το μήνυμα που έρχεται λέει "σερφάρισε αμέριμνος μπλα μπλα μπλα, μόλις τελειώσει το πακέτο σου θα έχεις άλλα 1.5g πεσκέσι".
hawkpilot Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Πηρα βονταφον πρωι πρωι και μου ειπαν οτι σε συμβολαιο με δεδομενα που εχω θα εχω εξτρα 1.5GB. Όσοι έχετε συμβόλαιο Voda μπορείτε να στείλετε κενό μήνυμα στο 1284 (η κλασική ενημέρωση υπολοίπου). Το μήνυμα που έρχεται λέει "σερφάρισε αμέριμνος μπλα μπλα μπλα, μόλις τελειώσει το πακέτο σου θα έχεις άλλα 1.5g πεσκέσι". Κονφιρμάρω κι εγώ - έλαβα σήμερα sms από vf για +1.5GB στο data plan που έχω (500MB).
touristas1985 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 ασχετο...αλλα και η cosmote εμενα μου εδωσε σημερα 1.5 GB
MaxRockatansky Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 εγώ έχω voda αλλά κοιτάω να μένω μακριά από τις δήθεν προσφορές τους.Τις προάλλες μου ζαλίσανε τον έρωτα με ένα VW Polo.
bakass Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Κι εμενα 3 gb η cosmote στο απεριοριστα 25+καρτοσυμβολαιο οικογενειακο πακετο....
enormous_one Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Και μενα σημερα η cosmote σε συμβολαιο 25 μου εδωσε 3 gb internet Sent from my iPhone using Insomnia
bakass Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Αυτες ειναι προσφορες....δεν ανακοινωσαν τπτ και τσουπ,3gb σε ολους..... 1
leros2004 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Ανακοίνωσαν διπλασιασμό του Internet αλλά τσούπ 3gb. Απο την άλλη η Βόντα έκανε κολωτούμπα πο την ανάποδη.... 3 έλεγε 1.5 έδωσε
bakass Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Οντως διπλασιασμο μου ανακοινωσαν, από 100 σε 200mb, και μου δωσαν 3gb....Βεβαια επειδη δεν υπαρχει πουθενα αυτη η προσφορα,φοβαμαι τα ψιλα γραμματα που παλι δεν υπαρχουν... Που αν ηταν η vodafone ικανη την εχω να ελεγε: Για ολο τον Αυγουστο απεριοριστο ιντερνετ 3gb. (η προσφορα ΔΕΝ ισχυει για συνδρομητες συμβολαιου και καρτοκινητής) 1
chrismoute Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 μαλλον ειδαν την προσφορα της vodafone ... απο την cosmote και δωσαν και αυτοι ... αυριο μεθαυριο μπορει να δωσει και η wind ! ( αν και η wind δινει 2 - 3 μηνες απο 100 -350 ΜΒ με τα καινουρια καρτοκινητα αν δεν κανω λαθος ) οσοι ηταν να παρουν ιντερνετ για τον αυγουστο το εχουν παρει ηδη .... οποτε κερδος εχουν , δεν χανουν τιποτα .... ωραια διαφημιση .....
leros2004 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Οντως διπλασιασμο μου ανακοινωσαν, από 100 σε 200mb, και μου δωσαν 3gb....Βεβαια επειδη δεν υπαρχει πουθενα αυτη η προσφορα,φοβαμαι τα ψιλα γραμματα που παλι δεν υπαρχουν... Που αν ηταν η vodafone ικανη την εχω να ελεγε: Για ολο τον Αυγουστο απεριοριστο ιντερνετ 3gb. (η προσφορα ΔΕΝ ισχυει για συνδρομητες συμβολαιου και καρτοκινητής) http://www.cosmote.g...isProsforas.pdf http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T37/xml/Personal__articleadvanced__articleadvanced_MB_unlimited/section/Personal
alexzzz Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Τον προηγούμενο μήνα που μου είχαν μείνει όλο όλο 3mb δεν υπήρχε η προσφορά... !@$!%@#^@$^
bakass Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 http://www.cosmote.g...isProsforas.pdf http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T37/xml/Personal__articleadvanced__articleadvanced_MB_unlimited/section/Personal καιρος ηταν να την ανακοινωσουν....ωραια λοιπον και τα ψιλα γραμματα..οποτε αποτελει κι επισημα την καλυτερη προσφορα για τον αυγουστο απο ολους τους παροχους.... Sent from my iPad using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα