enormous_one Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Τα λεει ολα ο τιτλος απο πανω. http://www.vodafone.gr/portal/freedata?utm_source=Homepage-top&utm_medium=Promo-Banner&utm_campaign=FREE-MOBILE-INTERNET-AUGUST
beez Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) φωτοβολιδα. εκτος οτι το δικτυο τις βοντα ειναι χαλια και τουλαχιστον κατα την δικη μου χρηση τους περασμενους 2 μηνες - η καλυψη του δικτυου 3g ελειπης. μονο ο τυπος με τα περιεργα ζωα στη διαφημίσεις κατεβάζει γρήγορα και ο γιαννης ο slow ...lol. Για συνδρομητές χωρίς ενεργοποιημένο πακέτο δεδομένων η προσφορά ισχύει από 06-13/08. Για το υπόλοιπο διάστημα του Αυγούστου, οι συνδρομητές χρεώνονται σύμφωνα με τα όσα ορίζονται στο πρόγραμμα χρήσης τους. Ειδικότερα για τους συνδρομητές που χρησιμοποιούν το πρόγραμμα «internet ΟΛΗ ΜΕΡΑ» θα χρεωθούν με 1 ανά ημέρα χρήσης. Από την προσφορά εξαιρούνται τα προγράμματα Vodafone Home/ Office Zone, Vodafone Business Connect, Vodafone Mobile Broadband KartoInternet, Telemetry & Zelitrack καθώς και η χρήση Internet κατά τη διάρκεια περιαγωγής. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2012 από beez 2
enormous_one Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Παντα πισω απο μια μεγαλη προσφορα υπαρχουν και τα μικρα γραμματα...
beez Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 αν η vodafone εδινε τα μισα χρηματα που δινει στις διαφημισεις για την βελτίωση του δικτύου της το ιντερνετ οντως θα ηταν καλο. 1
giorginho Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Για διαβαστε λιγο τα εντονα... η Vodafone προσφέρει απεριόριστο ΔΩΡΕΑΝ MOBILE INTERNET στο κινητό, στο laptop και στο tablet σε ΟΛΟΥΣ τους συνδρομητές της ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ -Ειδικότερα για τους συνδρομητές (ιδιώτες & επαγγελματίες) Καρτοπρογράμματος, Καρτοκινητής και Vodafone Mobile Broadband, με ενεργοποιημένο πακέτο ή πρόγραμμα χρήσης με ενσωματωμένο όγκο δεδομένων, ισχύει πολιτική ορθής χρήσης με ανώτατο όριο κατανάλωσης όγκου δεδομένων 500 MB, με σκοπό τη διασφάλιση της απρόσκοπτης λειτουργίας και της υψηλής ποιότητας των υπηρεσιών δεδομένων. Μετά το πέρας του ορίου πολιτικής ορθής χρήσης οι συνδρομητές θα λάβουν ενημερωτικό SMS όταν φτάσουν στο 80% και στο 100% των 500ΜΒ θα λάβουν δωρεάν ενημερωτικό sms και θα αρχίσει η χρέωση τους αναλόγως του προγράμματος χρήσης τους. -Επιπλέον για τους συνδρομητές (ιδιώτες & επαγγελματίες) προγραμμάτων Mobile Broadband με ενεργοποιημένο πακέτο ή πρόγραμμα χρήσης με χρονοχρέωση θα ισχύει πολιτική ορθής χρήσης 5 ώρες. Μετά το πέρας του ορίου πολιτικής χρήσης θα λάβουν ενημερωτικό SMS όταν φτάσουν στο 100% της κατανάλωσης των 5 ωρών και θα ξεκινήσει η κατανάλωση του διαθέσιμου χρόνου του προγράμματος τους. -Για συνδρομητές χωρίς ενεργοποιημένο πακέτο δεδομένων η προσφορά ισχύει από 06-13/08. Για το υπόλοιπο διάστημα του Αυγούστου, οι συνδρομητές χρεώνονται σύμφωνα με τα όσα ορίζονται στο πρόγραμμα χρήσης τους. Ειδικότερα για τους συνδρομητές που χρησιμοποιούν το πρόγραμμα «internet ΟΛΗ ΜΕΡΑ» θα χρεωθούν με 1 ανά ημέρα χρήσης. Για βαλτε και τις εξαιρεσεις που αναφερθηκαν παραπανω! Αρα οχι μονο ΔΕΝ ειναι απεριοριστο ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ τους συνδρομητες της, αλλα ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ! Αρα για ΤΙ "ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ" ΜΙΛΑΜΕ? Εγω το μονο που βλεπω ειναι μια ξεκαθαρα παραπλανητικη διαφημιση (οσο και ο τιτλος του thread ο οποιος παει και λιγο παραπερα και προσθετει το "ολο" τον Αυγουστο, κατι που η voda επιμελως απεκρυψε ωστε να μην θεωρηθει παραπλανηση συμφωνα με τον ορο για συνδρομητες χωρις πακετο οι οποιοι θα εχουν ιντερνετ μονο για 1 συγκεκριμενη εβδομαδα). Επισης δεν βλεπω να ειναι ξεκαθαρο (αν και μαλλον παει προς το αρνητικο σεναριο για τους πελατες) το ενδεχομενο να χρεωθουν ή οχι οσοι ειτε υπερβουν τα ορια που θετει η voda ειτε δεν ειχαν αγορασει πακετο (πχ εκει που λεει "για το υπολοιπο διαστημα του Αυγουστου χρεωνονται συμφωνα με τα οσα οριζονται κλπ κλπ). Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2012 από giorginho 6
kage Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 ΑΡΠΑΧΤΗ. ξερουν οτι θα παρεμβει το εεττ αλλα τα κερδη που θα βγαλουν απο τους χρηστες που ΘΑ νομιζουν οτι θα το εχουν δωρεαν ειναι πολυ μεγαλυτερα απο πιθανο προστιμο 2
kostastnt Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Τυχερός είμαι που έχω στο συμβόλαιο ιντερνετ αλλά και πρόγραμμα σε ένα cu που λήγει 2 Αυγούστου! Άρα κονόμησα 5€ που θα τα έβαζα στην κάρτα για ιντερνετ.. Σίγουρα η προσφορά είναι ο ορισμός της παραπλάνησης με τόσες εξαιρέσεις και μπλα μπλα αλλά κάποιοι κάτι κέρδισαν..
plpapadopoulos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Παραπλάνηση και κοροϊδία στο full. Η εξαίρεση της εξαίρεσης της υποεξαίρεσης και τελικά δωρεάν ιντερνετ θα έχει πραγματικά ο 1 στους 10 κι αν. Είμαι της γνώμης ότι πολύ πιο αξιόλογες και τίμιες είναι οι προσφορές της Wind αφενός (τουλάχιστον για αυτό τον καιρό), αφετέρου σε μια εταιρία που σκοπίμως και κατ'εξακολούθησιν παραπλανεί με μεγάλα γράμματα κόσμο και κοσμάκη (και αναιρεί ταυτόχρονα τα 1002 με ψιλά γράμματα και υποεξαιρέσεις), εγώ δε θα εμπιστευόμουν τα λεφτά μου και δε θα ενέδιδα στις "προσφορές¨τους. Όσο για το δίκτυο, επειδή έχω κάνει χρήση του δικτύου 3G της vodafone κατά καιρούς μέσω Mobile Broadband καρτοίντερνετ από κάτι κάρτες που είχα πάρει στο 1/3 της τιμής πριν 1,5 χρόνο, μπορώ να πώ ότι έμεινα αρκετά ευχαριστημένος. Δε ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι προς το χειρότερο τώρα και δε ψήνομαι και να μάθω με αυτές τις κοροϊδίες που βλέπω. Ας χρησιμοποιούν λοιπόν Vodafone ο Κίτσος, η Τασούλα και ο Γιάννης ο Slow όπως ειπώθηκε και ανωτέρω... Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2012 από plpapadopoulos
mertaghon Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 πάιδια για τους συνδρομητες με vodafonε συμβολαιο δεν λέει λεπτομερειες παντως.. εχω unlimited προγραμμα. 500αρα κ για μας? θα το ψαξω..
giorginho Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Απο οτι πηρε το ματι μου στην ΤV τωρα το ιδιο διαφημισε και η cosmote. Βεβαια κατα ποσο "ιδιο" ειναι το πακετακι τους εξαρταται παλι απο τα ψιλα γραμματα. Α επισης δεν ξερω αν εγινε αντιληπτο πριν αλλα μεταξυ αλλων αναφερθηκα στο ενδεχομενο καποιος μη σχετικος με τα "κολπα" των εταιριων κινητης να κατεχει και καποιο ελαφρως παλιο κινητο με δυνατοτητες ιντερνετ και να του σταλει το sms με τις ρυθμισεις ιντερνετ ωστε να απολαυσει το δωρεαν σουπερ ιντερνετ και θα δει τις επιλογες "Αποθηκευση ΝΑΙ - ΟΧΙ" και χωρις να ξερει θα πατησει "ναι" θα εχει για καμια βδομαδα ιντερνετ (ισως και χωρις να το ξερει) και μετα οταν πατησει κατα λαθος κανενα εξυπνο κουμπακι πανω στο κινητο που ανοιγει καποιον browser και παραλληλα εχει και ανοιχτο κανενα 3G και παει με 1 ευρω το ΜΒ η κατι τετοιο σκεφτειτε που θα φτασει ο λογαριασμος (και δεν νομιζω να αναφερω μια μικρη εξαιρεση αυτη τη στιγμη).
john_dr Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Η αφέλεια του ενός χρήστη, που δεν θα διαβάσει/κατανοήσει τα μικρά γράμματα, πληρώνει το ίντερνετ του άλλου.
STRS1992 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Όπως οι 2 ώρες δωρεαν που δινει η vodafon στα καρτοκινητα της προς vodafon, με καθε ανανεωση των 10 ευρώ. Στα ψιλα λεει ελαχιστη χρεωση 3 λεπτα αρα 120 : 3 = 40 τηλ δωρεαν το μεγιστο. αφου και την κληση των 10" την χρεωνει 3 λέπτα. Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2012 από STRS1992
nikster Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Όπως οι 2 ώρες δωρεαν που δινει η vodafon στα καρτοκινητα της προς vodafon, με καθε ανανεωση των 10 ευρώ. Στα ψιλα λεει ελαχιστη χρεωση 3 λεπτα αρα 120 : 3 = 40 τηλ δωρεαν το μεγιστο. αφου και την κληση των 10" την χρεωνει 3 λέπτα. Στις μερες μας και αυτα καλα ειναι!! εμενα για μισο μηνα(μεχρι και 2 εχω φτασει) με φτανει ανετα !!
nemesiskp Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Προσωπικα ειμαι ο 1 στους 10 που λετε.Το ιδιο ειχε κανει και την μεγαλη εβδομαδα το Πασχα.Εεε ρε τι εχει να γινει τον αυγουστο στις διακοπες,ολη μερα ιντερνετ δεν βλεπω να φτουρανε τα 500....
ipal Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Στις μερες μας και αυτα καλα ειναι!! εμενα για μισο μηνα(μεχρι και 2 εχω φτασει) με φτανει ανετα !! 2 μηνες? αφου για 30μερες δεν ισχυει το bonus?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα