Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν γίνεται από την 1 έξοδο να πέρνει το σταθερό και από την άλλη το Internet?Αφού σπίτι μου έτσι το έχω..

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν γίνεται από την 1 έξοδο να πέρνει το σταθερό και από την άλλη το Internet?Αφού σπίτι μου έτσι το έχω..

στο σπιτι σου εχεις ολα τα καλωδεια σε ενα κεντρικο σημειο και απο εκει μηραζοντε στα δωματια?γτ αν τα εχεις ετσι γινεται.ετσι οπως μου το λες τωρα που το εχει ο αδερφος σου δεν γινεται να εχεις με το ενα ζευγαρη ιντερνετ με το αλλο τηλεφωνο.ειναι δυο ξεχωρηστα καλωδεια το καθε ζευγαρι.

Δημοσ.

Αυτό που έρχεται στον αδερφό μου είναι το κεντρικό καλώδιο..Τι πρέπει να κάνω και πως να τα συνδέσω για να έχω σταθερό και Internet από το 1 πριζάκι?

Δημοσ.

Αυτό που έρχεται στον αδερφό μου είναι το κεντρικό καλώδιο..Τι πρέπει να κάνω και πως να τα συνδέσω για να έχω σταθερό και Internet από το 1 πριζάκι?

με το ιδιο καλωδιο δεν μπορεις.δεν βρησκο λογο να κανεις κατι τετοιο με το διπλο πριζακι.οταν θα εχεις το ρουτερ δυπλα σου.

Δημοσ.

εχει γινει ολοκληρο μπερδεμα χωρις λογο.απο τον οτε ερχεται ενα ζευγαρι στην πρωτη πριζα και απο εκει φευγουν καλωδια για να πανε στις αλλες πριζες.στην κεντρικη πριζα υπαρχει και ενα αναπληρωματικο ζευγαρι που δεν μας νοιαζει.τωρα τα καλωδια που ερχονται στο πριζακι θα τα βαλεις στην μια υποδοχη στο 2 και στο 3.απο εκει θα κανεις μια γεφυρα με το 2 και το 3 για την δευτερη υποδοχη στο πριζακι.αυτοματως και οι θα παιζουν.σε αυτην που θα βαλεις το τηλεφωνο θα βαλεις ενα φιλτρο.σε αυτην που θα βαλεις το ιντερνετ δεν θα βαλεις τιποτα.αν θες μπορεις να χρησιμοποιησεις μια υποδοχη μονο και να βαλεις splitter εκει η φιλτρο μαζι με τηλ.διακλαδωτη.

αν ειναι κεντρικη πριζα αυτη που αλλαξες τοτε εκτος απο την γεφυρα θα πρεπει στην δευτερη υποδοχη να βαλεις και τα καλωδια που πανε στα αλλα δωματια.αν δεν ειναι κεντρικη πριζα αλλα ειναι πριζα που δινει και σε αλλα πριζακια μετα πρεπει να γινει παλι το ιδιο.αν ειναι πριζα που απλα τελειωνει εκει το καλωδιο και δεν δινει πουθενα αλλου κανεις το αρχικο σχεδιο

Δημοσ.

Στα άλλα δωμάτια δεν θα πάει η γραμμή οπότε έχουμε μόνο αυτό!Με λίγα λόγια μου λες να βρω ποιο είναι το καλώδιο της γραμμής να βάλω τα 2 καλώδια στα πρώτα πινάκια στις θέσεις 2 και 3 και μετά απ εκεί με γέφυρα να τα βάλω και στα κάτω πινάκια στις ίδιες θέσεις..Σωστά?Αυτή την γέφυρα πως θα την κάνω?

Δημοσ.

με 2 καλωδιακια.αμα εχεις κανα ethernet κοψτο και βγαλε απο μεσα 2 καλωδιακια.κανουν δουλεια.επισης λογικα αμα δεν ειναι πρωτη πριζα και ειναι τελευταια θα βρεις μονο 1 ζευγαρι καλωδια.αν βρεις 2 τοτε το δευτερο η ειναι δευτερευων η παει σε αλλη πριζα που μπορει να μην θες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή έχω καταμπερδευτεί θα γίνω πολύ πιο αναλυτικός!!Έχω το καλώδιο του ΟΤΕ που έρχεται μέσα στο σπίτι και θέλω να το συνδέσω στο πριζάκι του ΟΤΕ που βγάζει 2 εξόδους rj11 έτσι ώστε στην 1 να έχω το τηλέφωνο και στην άλλη το internet...Το καλώδιο του ΟΤΕ είναι διπλό και το κάθε καλώδιο βγάζει από 1 μπλε και 1 κόκκινο καλώδιο..Πως θα κάνω την σύνδεση για να έχω αυτό το αποτέλεσμα?Εδώ έχω και φωτογραφία πως τα σύνδεσα...

http://postimage.org/image/xjrjjkn4h/

Είναι το κεντρικό καλώδιο και δεν θέλω να δώσω γραμμή και σε κάποιο άλλο δωμάτιο η πριζάκι του ΟΤΕ..

Επεξ/σία από CoOliO
Δημοσ.

οκ τωρα εγινες πιο κατατοπιστικος.λογικα οπως ειπες ερχονται 2 ζευγαρια απο τον οτε το καθε ζευγαρι 1 κοκκινο και ενα μπλε.κανονικα μονο το ενα ζευγαρι απο τα 2 πρεπει να παιζει και το αλλο πρπεει να ειναι αναπληρωματικο.οπος τα εχεις κανει τωρα λογικα πρεπει να παιζει μονο το ενα εκτος αν ο ηλεκτρολογος σου εχει συνδεσει και τα 2 στον κατανεμητη που το θεωρω δυσκολο.οποτε εσυ βρες πιο παιζει και μετα κανε γεφυρα στο δευτερο και εισαι οκ.μετα τα κλασσικα φιλτρο κτλ.απλα μπορεις να συνδεσεις και μονο το ενα ζευγαρι καλωδιων στην μια υποδοχη και μετα να βαλεις splitter απο μπροστα και να τελειωσεις εκει.τι splitter να βαλεις τι φιλτρο που θα χρειαστει με τον αρχικο τροπο

Δημοσ.

Εμένα στην αρχή ο αδερφός μου με είπε πως έρχεται μόνο 1 καλώδιο και μου είπε να συνδέσω 1 καλωδιάκι στην πάνω σειρά και 1 στην κάτω στις θέσεις 2 και 3 για να έχουν σήμα και οι 2 έξοδοι..Αυτό δεν ισχύει?Επειδή δεν ξέρω αν καταφέρω την γέφυρα!!!Δεν ξέρω πως γίνεται...

Δημοσ.

δεν γινεται αυτο που λεει.ενα στην μια και ενα στην αλλη.ειναι ευκολη η γεφυρα αλλιως μην κανεις γεφυρα πηγαινε παρε ενα splitter να τελειωνεις.τι να βαλεις φιλτρο στο τηλεφωνο και να εχεις και τις 2 υποδοχες τι να παρεις splitter.

Δημοσ.

Αν κάνω γέφυρα θα τα βάλω με την συνδεσμολογία πχ στο 2 πάνω μπλε και στο 3 κόκκινο και έτσι όπως θα κάνω γέφυρα κάτω θα τραβήξω γέφυρα το 2 με το 2 και το 3 με το 3?Το θέμα είναι πως τώρα θα βάλει και 1 σταθερό για την πεθερά οπότε έχουμε 2 σταθερά και 1 για την γραμμή του internet..Υπάρχουν και 3πλά φις που σε βγάζουν 3 εξόδους rj11

Δημοσ.

ειτε βαλεις το 2 στο 2 και το ενα στο ενα ειτε βαλεις το 1 στο 2 και το 2 στο 1 δεν αλλαζει κατι.επισης μπορεις να βαλεις σπλιττερ και στην εξοδο Phone του splitter να βαλεις ενα διπλο διακλαδωτη.

Δημοσ.

Η γέφυρα για να γίνει πρέπει από την πάνω σειρά πχ που είναι το καλώδιο της γραμμής και είναι βαλμένο στις θέσεις 2 και 3 να πάρω 2 συρματάκια και να τα χώσω πάνω και κάτω στις θέσεις 2 και 3?Έτσι γίνεται η γέφυρα?Επίσης αν κατάλαβα για να μην κάνω γέφυρα να συνδέσω το καλώδιο της γραμμής μόνο και από την 1 έξοδο που θα έχω σε λειτουργία για αρχή να βάλω το splitter και μετά να βάλω 1 διπλό φις στην έξοδο του τηλεφώνου από το splitter και το άλλο να το έχω έτοιμο για το dsl!Σωστά???Επίσης πρέπει να βάλω και 2 τηλεφωνικά φιλτράκια σωστά?

Δημοσ.

Η γέφυρα για να γίνει πρέπει από την πάνω σειρά πχ που είναι το καλώδιο της γραμμής και είναι βαλμένο στις θέσεις 2 και 3 να πάρω 2 συρματάκια και να τα χώσω πάνω και κάτω στις θέσεις 2 και 3?Έτσι γίνεται η γέφυρα?Επίσης αν κατάλαβα για να μην κάνω γέφυρα να συνδέσω το καλώδιο της γραμμής μόνο και από την 1 έξοδο που θα έχω σε λειτουργία για αρχή να βάλω το splitter και μετά να βάλω 1 διπλό φις στην έξοδο του τηλεφώνου από το splitter και το άλλο να το έχω έτοιμο για το dsl!Σωστά???Επίσης πρέπει να βάλω και 2 τηλεφωνικά φιλτράκια σωστά?

ακριβως για την γεφυρα.στην μια πλευρα θα ειναι και τα καλωδια του τηλεφωνου και της γεφυρας.καιγια το δευτερο σωστα.οχι εφοσον εχεις splitter δεν θες φιλτρα.το splitter ειναι και φιλτρο μαζι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...