thelos257 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Καλησπερα σας αντιμετοπιζω εδω και καιρο θα μπορουσα να πω ενα προβλημα το οποιο δεν μπορω να το λυσω με τις γνωσεις μου που εχω (δυστιχος αν και ξερω παρα πολλα απο υπολογιστες.) το προβλημα μου ειναι οταν ανοιγω τον υπολογιστη μου μου λεει σε πιο λειτουργικο συστημα θες να μπεις ; Εγω εχω ενα λειτουργικο συστημα τα windows 7 ultimate 32άρια και στην ελληνικη γλωσσα φυσικα, το αλλο λειτουργικο ειναι windows 7 Loader XE πραγμα που δεν εχω εγκαταστησει πανω στον υπολογιστη μου παρα μονο το crack για την ενεργοποιηση των windows 7 ultimate και αυτο ονομαζετε: windows 7 loader extreme edition v3 αν θυμαμαι καλα οπου ενεργοποιηθηκαν τα windows ολα καλα. Το προβλημα μου ειναι στην παρακατω εικονα: η παραπανω εικονα ειναι απο το ιντερνετ και διχνει το ιδιο ακριβος πραμα που διχνει και το δικο μου πισι αλλα εμενα ειναι στα ελληνικα. Θα μπορουσα να το εξαφανισω οριστικα το windows 7 Loader XE και να ξεκινανε τα windows μου οπως παλια μελη γαλα ; Ευχαριστω πολλη.
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Φιλε μου γινεται σιγουρα αλλα δεν θυμαμαι απο που...Αν βρω κατι θα σου πω
dimitrisOS Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 To crack που έκανες είναι αυτό το windows loader XE αν μπεις εκεί τι σου λέει πρέπει να μπει για να ενεργοποιηθούν τα windows με αυτών των τρόπο . Όταν μπουν κάνουν εκεί μετά κάνει ένα restart και μετά φεύγει αυτό το μήνυμα και μπαίνει κανονικά στα windows
snakes Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Επειδή και μένα μου το έβγαζε και δεν έλεγε να βγει με τίποτα πληκτρολόγησα στην έναρξη το msconfig και επέλεξα να εκκινεί τα windows αυτόματα επιλέγοντας το λειτουργικό σύστημα.. Από τότε δεν το ξαναέβγαλε και μπαίνει κανονικά στα windows χωρίς προβλήματα στην ''γνησιότητάς'' τους..
thelos257 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Εμενα φιλε μου εδω μου λεει: Ομως εδω ; Τι να κανω θα τρελλαθω ή πλακα μου κανει ο υπολογιστης μου και δεν το καταλαβενω ; :/ Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2012 από thelos257
thelos257 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Στο windows 7 loader xe μπήκες καμία φορά; Μπηκα αλλα δεν εμπεναν και εκανε ρεσταρτ ο υπολογιστης.
TheELF Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Πρέπει να κάνεις δουλειά με το bcdedit που είναι μέρος των windows. Τρέξτο μέσου cmd με δικαιώματα διαχειριστής,θα σου βγάλει μια λίστα με το τι έχει το μενού,δες το αναγνωριστικό από αυτό που θέλεις να σβήσεις και γράψε bcdedit /delete {αναγνωριστικό} 1
thelos257 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Πρέπει να κάνεις δουλειά με το bcdedit που είναι μέρος των windows. Τρέξτο μέσου cmd με δικαιώματα διαχειριστής,θα σου βγάλει μια λίστα με το τι έχει το μενού,δες το αναγνωριστικό από αυτό που θέλεις να σβήσεις και γράψε bcdedit /delete {αναγνωριστικό} Το εκανα σωστα φιλε μου ; Δες παρακατω την εικονα και πες μου:
thelos257 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Λογικά ναι,αν κάνεις reset πες μας εσύ Τελικα εκανα μια επανεκκινηση (αν ειναι αυτο το ρεσετ που λες) και ολα μια χαρα ευτηχος λυθηκε το προβλημα σε ευχαριστω παρα πολλη καθως και τα αλλα παιδια που ασχολειθηκαν με το θεμα μου να στε ολοι-ες σς ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΤΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα