Gunix Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα σας, Ένας φίλος μου κόλησε ένα malware ή spyware. Όταν ανοίγει το laptop μετά από το καλώς ορίσατε και βλέπει το desktop αλλά μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα εμφάνισε ένα παράθυρο της Δίωξς Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Έχω βάλει το Malwarebytes Anti-Malware και δεν έγινε τίποτα. Η μια λύση που σκέφτηκα είναι να του κάνω φορμάτ. Τι πρέπει να κάνω για να το αποφήγω???
Moderators Gi0 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Moderators Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Εδω ειναι το thread για το συγκεκριμενο προβλημα
barman Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Μολις εφτιαξα ενος φιλου. Λοιπον εχουμε και λεμε 1) Safe MODE 2) Download το malwarebytes 3) Καραντινα τον ΙΟ και επανεκινηση το μηχανακι. Ειναι ετοιμο το PC..
laknikol Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 επίσης λύνεται και με την επαναφορά συστήματος σε προηγούμενη ημερομηνια από safe mode. 1
Gunix Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σας, Ευχαριστώ παιδιά έλησα το πρόβλημα αλλά έχω ένα άλλο. Πρώτον μου κατέστρεψε το antivirus, δεύτερον πάω να κάνω update και δεν γίνεται. Επίσης στον τείχο προστασίας μου εμφανίζει ένα σφάλμα 0x80070424 και στο windows defender. Τι πρέπει να κάνω? Τώρα μου εμφάνισε στο τείχο προστασίας 0x8007042c. Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2012 από Gunix
Thunderman Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Καλημέρα Gunix δοκίμασε να κάνεις απεγκατάσταση το antivirus και να το εγκαταστήσεις ξανά (αν δεν είναι εφικτή η απεγκατάσταση του από την προσθαφαίρεση προγραμμάτων δοκίμασε κάποιο πρόγραμμα όπως το Revo Uninstaller και απεγκαταστήσε το. Για το σφάλμα στο τείχος προστασίας δυστυχώς δεν έχω να σου προτείνω κάτι (πιθανόν ο ιός να απενεργοποίησε το τοίχος προστασίας και να θέλει χειροκίνητη ενεργοποίηση) περίμενε μήπως κάποιος άλλος έχει κάποια ιδέα. Για καλό και για κακό ξανακάνε μία πλήρη σάρωση με το antivirus όταν το εγκαταστήσεις μήπως και βρεθεί κανένα υπόλειμμα του ιού (αν και το malwarebytes δύσκολο το βλέπω να αφήσει υπολείμματα). Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2012 από Thunderman 1
micos000 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Και πως το έλυσες; Εγώ σε όσα pc επανέφερα από το συγκεκριμένο θέμα με μια απλή επαναφορά συστήματος δεν είχαν κανένα πρόβλημα μετά. Τα προβλήματα που αναφέρεις δεν είναι από το συγκεκριμένο rogue. Μάλλον είχε και άλλα θέματα το pc και ίσως χρειαστεί φορμάτ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα