Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω για να εγκαταστησω το opencart πρέπει πρώτα να έχω ένα domain name και να έχω αγοράσει κάποιο χώρο στο internet; Είμαι καινούριος σε τέτοια θέματα και αποφάσισα να φτιάξω ένα e-shop με την οικογενειακή μου επιχειρηση και από ότι δίαβασα προτείνετε το opencart για κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

Καλημέρα.

Αν θέλεις απλά να το δοκιμάσεις και έχεις την κατάλληλη τεχνογνωσία μπορείς να το εγκαταστήσεις αρχικά στο PC σου χωρίς να αγοράσεις πακέτο φιλοξενίας και domain.

Αν όμως δεν έχεις την κατάλληλη τεχνογνωσία μπορείς να πάρεις ένα πακέτο φιλοξενίας και domain name και να κάνεις την εγκατάσταση σου όπως στο βίντεο που θα βρεις εδώ. Στο βίντεο βέβαια περιγράφουν την εγκατάσταση του WordPress, αλλά από τη λίστα με τα προγράμματα που είναι διαθέσιμα για εγκατάσταση θα βρεις και το OpenCart όπου η εγκατάσταση του είναι ίδια.

Επίσης έχω βρει και ακόμα ένα άρθρο σχετικό που ίσως σε βοηθήσει και μπορείς να το βρεις εδώ.

Δημοσ.

Χρειάζεσαι domain name, hosting και κάποιες γνώσεις για να το στήσεις, να το φέρεις στα μέτρα σου και να το ασφαλίσεις σωστά !

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ. Θα ξεκινήσω αμέσως την προσπάθεια μου..

Στην ασφάλεια φοβάμαι λίγο. Πιστεύω να τα καταφέρω

Δημοσ.

Καλημέρα φίλε μου !

Αν θες να το δωκιμάσεις χωρής να πλοιρώνης Domain kai hosting space δωκιμασε να φτιακσεις πρώτα στο δικόσου pc χρεισιμοποιοντας τα προγραματα wamp --->http://www.wampserver.com/en/

ή καποιο παρόμοιο προγραμμα ! αλλα αφου εχεισ την προσωπικι σου επιχειριση μπορεις ακομα και να το ανεβασεις online χρισιμοποιοντας το pc σου προσορινα μεχρι να αποκτισει μεγάλη επισκεψημότητα που εχει θα χρειαστεις οποσδιποτε online space !!

Αν και ακουσα οτι πλεων οι εταιριες σταθερης και ιντερνετ εδω σου κανουν δωρο το domain kai 300-350 mb space με νεες συνδεσεις σταθερης για επαγγελματιες εμενα μου εκανε πρωταση η Holl kai Wind(Tellas) και μου πρωτιναν αυτα που σου ανέφερα!

Οδιγειες για την εγκατασταση του Wamp μπορεις ητε να μου στηλεις personal message ή να συμβουλευτής ΤΟ εργαλείο youtube ! :)

καλη επυτιχεία φιλε μου με το site soy :D

Δημοσ.

Σε γενικές γραμμές το OpenCart είναι ασφαλές από μόνο του οπότε δεν έχεις να φοβάσαι για κάτι. Ωστόσο αν απευθυνθείς σε μία εταιρεία φιλοξενίας όπως η StigmaHost για παράδειγμα που έχει και εγκατεστημένο FireWall στο Server της που περιορίζει σε μεγάλο βαθμό τις επιθέσεις τότε είσαι σε ακόμα καλύτερη κατάσταση.

Τέλος αν φοβάσαι τις πιστωτικές, τότε θα πρέπει να γνωρίζεις τα ακόλουθα:

Αν της πληρωμές τις αναλαμβάνει άλλος (PayPal, 2Checkout και πάει λέγοντας) δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα γιατί οι χρηματοοικονομικές συναλλαγές είναι διασφαλισμένες από αυτούς.

Στην περίπτωση που θέλεις εσύ να διαχειριστείς τις χρηματοοικονομικές συναλλαγές, τότε τα μόνα που χρειάζεσαι είναι μια IP που θα την αγοράσεις από την εταιρεία που θα σου παραχωρήσει το Web Hosting και ένα SSL (το οποίο δεν είναι απαραίτητο να είναι και πάρα πολύ ακριβό).

Για αρχή πάντως αν μπορέσεις να στίσεις ένα wamp όπως είπε και ο Icon32 μπορείς να δοκιμάσεις ότι θέλεις πάνω στο OpenCart, αλλά θα πρέπει να έχεις και σχετική τεχνογνωσία για να δημιουργήσεις μια βάση δεδομένων και να εγκαταστήσεις και το OpenCart. Όλα αυτά σε τοπικό επίπεδο, διαφορετικά μετά πας σε πακέτο φιλοξενίας αν δεν έχεις καθόλου εμπειρία σε τέτοια θέματα.

Δημοσ.

Εμπειρία δεν έχω καθόλου σε αυτά τα θέματα. Από αυτά που μου λέτε και σας ευχαριστώ πολύ, σκέφτομαι να κάνω μια αρχή πρώτα από τον υπολογιστή μου εγκαθιστώντας το opencart (αν τα καταφέρω) εχω ήδη κάνει μια προσπάθεια αλλά απέτυχα. Θα προσπαθήσω πάλι με πιο αργά βήματα, να δω πως δουλεύει να αποκτήσω μια στοιχειώδη εμπειρία και μετά να προχωρήσω στην αγορά χώρου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...