Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σημερα το πρωι αποφασισα να αλλαξω παστα στον Α8 βαζοντας prolimatech nano...μολις αφαιρεσα την ψυκτρα σηκωσα το λεβιε του σοκετ για να βγαλω τον επεξεργαστη να τον καθαρισω με οινοπνευμα κρατωντας τον στα χερια μου αλλα τζιφος!!!...ηταν και ειναι κολλημενος στο σοκετ και δεν βγαινει με τιποτε...βεβαια δεν το τραβηξα με μεγαλη δυναμη αλλα ουτε που κουνιεται καθολου...ετσι τον καθαρισα πανω στο σοκετ και απλωσα την παστα και ολα οκ με θερμοκρασιες..Τι μπορω να κανω για να τον ξεκολλησω?

Δημοσ.

Τι σημαινει ειναι κολλημενος στο socket? Ανεβο-κατεβασε τον λεβιε μερικες φορες, με προσοχη μην τον σπασεις, και δες μηπως ξεκολλησει.

ή καλυτερα αστο ετσι οπως ειναι, μην τυχον του κανεις καμια ζημια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ανεβοκατεβασα αρκετες φορες το λεβιε αλλα τιποτε....ουτε καν κουνιεται καθολου απο το σοκετ της μητρικης...μαλλον φαινεται οτι καποιες θεσεις (του σοκετ της μητρικης) εχουν μπλοκαρει καποια απο τα ποδαρακια του επεξεργ,αν και οταν τον εβαλα την πρωτη φορα,πηγε κατευθειαν στη θεση του,χωρις καν να εφαρμοσω δυναμη...ειμαι 100% σιγουρος γι αυτο...αλλα τωρα?...φαινεται οτι την παραερωτευτηκε την μητρικη ο επεξεργαστης και δεν λεει να την αποχωριστει :shock: Ενταξει δουλευει οκ το συστημα αλλα τι θα γινει αμα χρειαστει να τον βγαλω απο το σοκετ?...καλη αυτη η ΑΜD αλλα το συστημα των πινς πρεπει να το αλλαξει...πρεπει να ειναι στην μητρικη και οχι στον επεξεργαστη....

Επεξ/σία από GPOWERR
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δες μηπως δεν ανοιγεις σωστα μεχρι τερμα το λεβιεδακι του σοκετ.πρεπει να ερθει σε καθετη θεσει οστε να ελευθερωση τον επεξεργαστη.

Επεξ/σία από nikos1982
Δημοσ.

Το ανοιξα οσο το ειχα ανοιξει για να τοποθετησω τον επεξεργαστη...στην μεση της διαδρομης εχω την αισθηση πως καπου κολλαει...θα το αφησω ετσι προς το παρον μιας και λειτουργει οκ και μελλοντικα βλεπουμε...υπαρχουν και οι πενσες και τα καλεμια... :mad:

Δημοσ.

φοβαμαι μηπως εχεις στραβωσει καποιο ποδαρακι, αν και κατι τετοιο ειναι σχεδον απιθανο, γιατι σε αυτην την περιπτωση δεν θα λειτουργουσε καθολου.

οποτε οπως ειπα και πριν, μην το πειραζεις, αφου δουλευει, αστο να δουλευει :D

Δημοσ.

Μια χαρά λειτουργεί και με σπασμένο pin ένας επεξεργαστής, ανάλογα ποιο είναι.

Επίσης, το να στράβωσε εντός socket, μου φαίνεται ολίγον τι απίθανο.

Δημοσ.

κατ αρχας δεν καθαριζουμε με οινοπνευμα,δε κανει δουλεια,τα κανει χειροτερα

δευτερον...ελπιζω ο υπολογιστης να ηταν κρυος...σωστα?

Δημοσ.

βρε γιατι το σκαλιζεις συνεχεια το μηχανημα ???.. :-D :-D κανα δυο μηνες το εχεις και του αλλαζεις παστα ??..μηπως ανεβαζε θερμοκρασιες η εκανε θορυβο ?? δεν νομιζω...λεγε μεταξυ μας ποσο τον εφτασες τον επεξεργαστη..4,5..6..η παραπανω ??

Δημοσ.
:devil: ...τον πηγα μονο μεχρι 3,6ghz αλλα αγγιξε τους 68 βαθμους και ειπα να του βαλω καλυτερη παστα απο τη στοκ αφου τα λεφτα για αλλη ψυκτρα τα πηρε η εφορια :cry: ...ειδα διαφορα 2-3 βαθμους σε full load αλλα μου συνεβει αυτο που περιεγραψα....μαλλον φταιει που ολες τις εργασιες τις εκανα με το tower ορθιο και οχι ξαπλωτο...ισως οταν ειναι σε ορθια θεση η μητρικη να μην αφηνει τον επεξεργαστη να βγει απο το σοκετ....αυτο το σκεφτηκα εκ των υστερων και δεν δοκιμασα να το ξαπλωσω κατω οπως κανονικα πρεπει και να αφαιρεσω τον επεξεργαστη...το οινοπνευμα που χρησιμοποιησα ηταν 96 βαθμων καθαρο...μαλλον με τοσο αλκοολ και ζεστη,η μητρικη και ο επεξεργαστης τα βρηκαν μεταξυ τους :-D και συνεβει αυτος ο αρρηκτος δεσμος...δεν νομιζω να εκανα ζημια γιατι ολα δουλευουν οκ αλλα πλεον εχω πληρως ενσωματωμενο hardware τωρα :cry:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...