roybatty Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 http://www.multirama.gr/products/product?pid=0600864&catid=020801 sata2 αλλά καλή περίπτωση για όσους έχουν κάποιο laptop 2-3 ετών. Σίγουρα καλύτερος από τον OCZ Petrol. Αν και αυτό το "κατόπιν παραγγελίας" μου φαίνεται λίγο κάπως.
Vaggos02 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Τον συγκεκριμένο τον ειχα αγοράσει τον Ιανουάριο του 2011 απ το eshop. Έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Απο το μαγαζί εννοώ γιατί χρειάστηκε να γίνει αντικατάσταση 4 φορές. Την πέμπτη ζήτησα πιστωτικό γιατί δεν άντεχα να κάνω αυτή τη δουλειά. Οι αντικαταστάσεις έγιναν από τις 15/1/11 μέχρι τις 2/3/11. Χάλασαν 5 δίσκοι (καινούριοι, σφραγισμένους τους έπαιρνα) μέσα σε λιγότερο από 2 μήνες 1
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Mακρια, μακρια, μακρια. Εχω τον kingston ssdnow v+ (παρεμφερες μοντελο) και ειναι τραγικοτατος, ενω οι επιδοσεις του με το περασμα του καιρου εχουν γινει χειροτερες και απο HDD (περιγραφω σε αναλογο τοπικ τις εμπειριες μου). Δωστε ενα 20ευρω ακομα και πατε στον agility III. 1
Vaggos02 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Το πρώτο τριήμερο σίγουρα. Μετά, αν δεν χαλάσει, δεν είμαι σίγουρος πως θα είναι καλύτερος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα