Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστώ.Υπάρχει κάποιος τρόπος να περάσω το λιγοσμικό πάνω χωρίς να κάνω φορμάτ?? γιατί έχω τα windows στον σκληρό.(Του <<θείου>> :devil:

• Super Moderators
Δημοσ.

υπάρχει τρόπος με πρόγραμμα το οποίου το όνομα δεν μου έρχεται στο μυαλό αυτή τη στιγμή αλλά δεν θα το πρότεινα, καλύτερα clean installation ώστε να εκμεταλευτείς τον SSD στο έπακρο...

• Super Moderators
Δημοσ.

επιλέγεις απλή μεταφορική και βγαίνει αρκετά φτηνά κι από msystems...

Δημοσ.

υπάρχει τρόπος με πρόγραμμα το οποίου το όνομα δεν μου έρχεται στο μυαλό αυτή τη στιγμή αλλά δεν θα το πρότεινα, καλύτερα clean installation ώστε να εκμεταλευτείς τον SSD στο έπακρο...

Το Acronis λετε?

Δημοσ.

Να ρωτήσω και εγώ κατι για τον συγκεκριμενο γιατι θα τον αγορασω μέσα στη βδομάδα και δεν εχω ξανα ασχοληθεί με ssd. Καπου διαβασα οτι πρεπει να τον βάλουμε επάνω σαν δευτερεύον δίσκο και να του περάσουμε κάποιο firmware κλπ και μετα να του βάλουμε τα windows. Ισχύει κάτι τέτοιο? Τι ακριβώς πρέπει να κάνω? Ευχαριστώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν επειδή εγώ τον έβαλα το Σαββατο και τα έχω φρέσκα , θα μπείς στο site τις OCZ και θα κατεβάσεις τα tools .Κατέβασε το iso και γραψτο σε ενα cd η USB stick και k;ane boot τον υπολογιστή απο εκεί. Περισσότερες οδηγίες απο εδώ.

Εάν κολλήσεις κάπου πες μας.

Δεν χρειάζεται να τον έχεις ετσι σαν δευτερευον για to firmware update.

Επεξ/σία από fireblade9
Δημοσ.

εγώ παιδιά πήρα τον 60αρη agility 3 και του πέρασα κανονικά τα windows 7 (64 bit :D ) χωρίς να εγκαταστήσω τίποτα άλλο... Το pc πάει ΣΦΑΙΡΑΤΑ!!! Τα παιχνίδια τα κάνω install σε άλλο δίσκο αλλά κάποια αρχεία τα βάζει στον ssd και τα "φορτώνει" από εκεί!

Δημοσ.
Λοιπόν επειδή εγώ τον έβαλα το Σαββατο και τα έχω φρέσκα ' date=' θα μπείς στο site τις OCZ και θα κατεβάσεις τα tools .Κατέβασε το iso και γραψτο σε ενα cd η USB stick και k;ane boot τον υπολογιστή απο εκεί. Περισσότερες οδηγίες απο εδώ.

Εάν κολλήσεις κάπου πες μας.

Δεν χρειάζεται να τον έχεις ετσι σαν δευτερευον για to firmware update.

Πάντως εγω που τον πήρα σήμερα ήρθε με το τελευταίο firmware v2.22

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Σημερα παρελαβα απο you.gr τον συγκεκριμενο δισκο...εκανα καθαρη εγκατασταση και περασα το Hard Disk Sentinel...εχει το τελευταιο firmware ο δισκος αλλα αυτο που με παραξενευει ειναι οτι μου βγαζει health 0% !!!!!!! ειναι θεμα του προγραμματος ή ειναι προβληματικος ο δισκος;

Edit

Εγκατεστησα το SSDlife και ολα καλα...100% Health...οποτε υποθετω οτι ειναι θεμα του Hard Disk Sentinel...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...