zeppelin66 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Από χθες το βράδυ δεν μπορώ να συνδεθώ στο μσν και μου βγάζει error 80072efd γιατί το βγάζει αυτό; Δεν ξέρω τι να κάνω δοκίμασα και να το διαγράψω και να το εγκαταστήσω ξανά αλλά τίποτα,τι λύσεις μου προτείνετε;Επίσης να προσθέσω οτι δεν έχω καταλάβει αυτό με το firewall και τους servers του μσν που το εμποδίζουν να ανοίξει..τι πρέπει να κάνω; Ευχαριστώ!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 forthnet? άλλαξε manually τους DNS servers, πχ βάλε της Google, 8.8.8.8
Sarandis Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Εμένα σήμερα παίζει κανονικά επίσης με forthnet.
zeppelin66 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 forthnet? άλλαξε manually τους DNS servers, πχ βάλε της Google, 8.8.8.8 Καταρχήν ευχαριστώ για την απάντηση! Είναι σίγουρο ότι φταίει το DNS? (Και μπορώ να το αλλάξω όπως στο προηγούμενο θέμα που παρέθεσε ένα μέλος το πρωί?) αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατι έβγαλε αυτό το μήνυμα... Εμένα σήμερα παίζει κανονικά επίσης με forthnet. ' ειχες κι εσυ το ιδιο προβλημα με εμενα? φοβαμαι γιατι εχω ακουσει απο μερικους οτι μετα απο μηνες μπορει να επανελθει το μσν...! forthnet? άλλαξε manually τους DNS servers, πχ βάλε της Google, 8.8.8.8 α επισης να προσθεσω οτι εχω forthnet...
Sarandis Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Yep, το ίδιο. Κάποια στιγμή μπήκα αλλά όλες οι επαφές ήταν offline οπότε δε νομίζω να ήταν μόνο της forthnet. Απο web messenger μπήκα πάντως χωρίς πρόβλημα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 λογικά έχουν κάποιο προβληματάκι οι DNS servers της Forthnet...
zeppelin66 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Yep, το ίδιο. Κάποια στιγμή μπήκα αλλά όλες οι επαφές ήταν offline οπότε δε νομίζω να ήταν μόνο της forthnet. Απο web messenger μπήκα πάντως χωρίς πρόβλημα. εμενα δεν με βαζει καθολου...και μου βγαζει το error 80072efd αλλα θα δοκιμασω αυτο με το DNS.... λογικά έχουν κάποιο προβληματάκι οι DNS servers της Forthnet... Ελπιζω να βοηθησει αυτο με το DNS...θα κανω αυτο που μου ειπες θα το αλλαξω. Αλλα αν δεν μπαινω στο messenger τι θα κανω; Ας βαλει ο θεος το χερι του!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 παιδιά με Forthnet που το άλλαξαν ανέφεραν ότι έμπαιναν κανονικά...
Frod0 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Εμένα το msn μου δεν εμφανίζει καμιά επαφή ώς συνδεδεμενη.
zeppelin66 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Εμένα το msn μου δεν εμφανίζει καμιά επαφή ώς συνδεδεμενη. ολο προβληματα ειναι αυτη η microsoft! παιδιά με Forthnet που το άλλαξαν ανέφεραν ότι έμπαιναν κανονικά... ε τοτε θα το αλλαξω κι εγω...! Παντως ευχαριστω για το χρονο που διεθεσες για εμενα να'σαι καλα!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 σε μένα πάντως το MSN παίζει κανονικά, με On Telecoms όμως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα