Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

περίπου 60 ευρο. αρχικά δεν παίζουν φράγκα για κάρτα γραφικών αλλά αργότερα λέω να βάλω. χρήση, έχω ένα media player που έχει video in περνάω τις εγγραφές από τη κάμερα εκεί και μετά θέλω να τις βάζω στον υπολογιστή για επεξεργασία να δουλεύω σε προγράμματα σαν το pinakle. και γιαυτό θα ήθελα να έχει και ενσωματωμένη κάρτα γραφικών. απο StockHouse plaisio θα μου πρότεινες?

Δημοσ.

Η μητρική που σου πρότεινα έχει Virtu που σημαίνει ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών του επεξεργαστή σου . Από stock house προσωπικά δεν θα έπερνα

Δημοσ.

το Sli δεν ξέρω τι είναι. c/f αυτό είναι για δεύτερη κάρτα γραφικών? και όσο για το Sata 3 δεν ξέρω τι να σου πω πιστεύω ότι η διαφορά δεν είναι μεγάλη (δεν είμαι σίγουρος γιαυτό )

Δημοσ.

Sli ειναι το c/f της nVidia ναι για δευτερη καρτα γραφικων .. κοιτα απο καπου πρεπει να κοψουμε αν δεν υπαρχουν φραγκα αυτη ειναι καλη εχει κ usb 3.. αργοτερα εξαλλου μπορεις να προσθεσεις οτι θελεις σε pcie.. ;)

Δημοσ.

Ότι θα ανάψει θα ανάψει,αλλά καλό είναι να μην ρισκάρεις όλο τα hardware σου όμως.. κανε την σωστή κίνηση αμέσως μόλις είσαι έτοιμος..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλε μου συγνώμη που θα σε στεναχωρήσω, αλλά εγώ με αυτό το τροφοδοτικό δεν θα τολμούσα να πατήσω το Power button... Δεν ξέρω πόσο πιο απλά να στο πω... :fear:

Κι αν εσύ έχεις το θάρρος να το κάνεις, μην τολμήσεις να βάλεις και VGA πάνω μετά. Το 400αρι (ένα χαρτάκι για όλα τα μοντέλα έχει πάνω) δίνει μόνο 15A στην +12V. ..Εσύ μάλλον έχεις το 300 αν κρίνω από το άλλο στραβοκολημένο αυτοκόλλητο που γράφει 300, και δίνει 13 :confused:

To πιο καλό/φθηνό τροφοδοτικό που ξέρω είναι αυτό http://www.skroutz.g...?keyphrase=380p με λιγότερα από 30 ευρώ. Αλλά δεν θα σηκώσει και καμιά 7950/GTX 670 αν έχεις σκοπό να πας εκεί...

Επεξ/σία από ninos30

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...