black16 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 καλησπέρα παιδιά!! ενδιαφέρομαι να αγοράσω καινούργιο σταθερό pc!! μιας και τελειώσαμε το σχολειό μας περιμένει το πανεπιστήμιο και εκτος αυτού θέλω να αφιερωθώ και λίγο στα game τα οποια τα έχω παρατήσει εδώ και 2 χρονια λοιπόν στο ψητό,,το πρόβλημα μου είναι ότι δεν ξέρω ποιον από τους 2 επεξεργαστές να αγοράσω..ξαναλέω ότι θέλω να παίζω game αλλα και να ασχολούμαι με προγράμματα..το θέμα είναι ότι αξίζει να δώσω 100και euro παραπάνω?? θα δω την διαφορα?? επίσης να τονίσω ότι η σύνθεση μου είναι όλο το pc χωρίς gpu..λόγο οικονομικόν προβλημάτων θα την πάρω αργότερα .. και τέλος εκτος από 1155 Socket τι πρέπει να είναι για να αξιοποιει όλες την δυνατότητες τον νέων επεξεργαστών τις intel? ευχάριστο για τον χρόνο σας!!
johnbond Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 καλησπέρα παιδιά!! ενδιαφέρομαι να αγοράσω καινούργιο σταθερό pc!! μιας και τελειώσαμε το σχολειό μας περιμένει το πανεπιστήμιο και εκτος αυτού θέλω να αφιερωθώ και λίγο στα game τα οποια τα έχω παρατήσει εδώ και 2 χρονια λοιπόν στο ψητό,,το πρόβλημα μου είναι ότι δεν ξέρω ποιον από τους 2 επεξεργαστές να αγοράσω..ξαναλέω ότι θέλω να παίζω game αλλα και να ασχολούμαι με προγράμματα..το θέμα είναι ότι αξίζει να δώσω 100και euro παραπάνω?? θα δω την διαφορα?? επίσης να τονίσω ότι η σύνθεση μου είναι όλο το pc χωρίς gpu..λόγο οικονομικόν προβλημάτων θα την πάρω αργότερα .. και τέλος εκτος από 1155 Socket τι πρέπει να είναι για να αξιοποιει όλες την δυνατότητες τον νέων επεξεργαστών τις intel? ευχάριστο για τον χρόνο σας!! Τον 3570 πάρε.Δύσκολα θα δεις διαφορά με τον 3770. Motherboard,οποιαδήποτε με το chipset Ζ77 θα κάνει τη δουλειά της άριστα,μην ξοδευτείς άσκοπα σε ακριβές υλοποιήσεις. Επίσης το gaming να το ξεχάσεις αν δεν πάρεις κάρτα γραφικών. Αν σου μείνουν λεφτά αγοράζοντας τον 3570 πάρε μια καλή κάρτα γραφικών τώρα.Με 150ευρώ βρίσκεις. 1
black16 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 ok φιλε νάσε καλά για i5 πάω ..λες να έχω πρόβλημα όμως με την μαμά ψήκτρα? έχω ακούσει ότι ανεβάζουνε πολύ παραπάνω θερμοκρασία απότι η παλιά τεχνολογία στα 32nm..όσο αφορά το τροφοδοτικό περίπου σε ποσα watt να κοιτάξω??και κάρτα γραφικών με ποσα λεφτά λες να αγοράσω και ποια ώστε να με καλύπτει στα games τουλάχιστον 2 χρονια ?
johnbond Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 ok φιλε νάσε καλά για i5 πάω ..λες να έχω πρόβλημα όμως με την μαμά ψήκτρα? έχω ακούσει ότι ανεβάζουνε πολύ παραπάνω θερμοκρασία απότι η παλιά τεχνολογία στα 32nm..όσο αφορά το τροφοδοτικό περίπου σε ποσα watt να κοιτάξω??και κάρτα γραφικών με ποσα λεφτά λες να αγοράσω και ποια ώστε να με καλύπτει στα games τουλάχιστον 2 χρονια ? Αν δεν κάνεις overclocking είναι εντάξει η ψύκτρα του ι5.Και εγώ αυτή έχω προς το παρόν. Τροφοδοτικό πάρε το πολύ 600w .Αλλά να είναι ποιοτικό. κάρτα γραφικών πάρε την amd 6870 στα 165ευρώ. http://www.specialprice.gr/shop/item.asp?itemid=19645&catid=48 ή αν θες να πάς παραπάνω κατηγορία amd 7850 στα 244ευρώ http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=29152&cat=5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα