Dimitris19 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Τελικά δεν μου δούλεψε το DMT tool με καμία απο τις 7.4.2, 7.4.3, 7.4.4 που δοκίμασα απο το http://leoforeia.gr/thomson/Thomson_Firmware_Compilation/Firmwares/TG585v7/ Σε όλες έβγαζε not supported Κρίμα πάντως γιατί χάνω ~4mbps Ελπίζω να γίνει σύντομα κάποια διακοπή ρευματος για να πέσει το SN Margin
poulinos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Τελικά δεν μου δούλεψε το DMT tool με καμία απο τις 7.4.2, 7.4.3, 7.4.4 που δοκίμασα απο το http://leoforeia.gr/...mwares/TG585v7/ Σε όλες έβγαζε not supported Κρίμα πάντως γιατί χάνω ~4mbps Ελπίζω να γίνει σύντομα κάποια διακοπή ρευματος για να πέσει το SN Margin α.και να γινει διακοπη ρευματος δεν σημαινει οτι θα πεσει το margin>συνηθως δεν πεφτει.απλα ετυχε εσενα.εχω κανει απειρα restart το ρουτερ κτλ κτλ παντα συγχρονιζω τα ιδια σχεδον.αν γινει μαζικη διακοπη ρευματος μπορει λογω οτι θα κλεισουν πολλα ρουτερ να μειωθει το crosstalk οποτε μετα να συγχρονισεις πιο ψηλα και μολις μπουν ολοι θα πεσει το margin σου.αλλα μετα μπορει να εχεις πολλα errors μεχρι να χασει συγχρονισμο και να ξανασυγχρονισει στα φυσιολογικα .κατα τα αλλα εφοσον δεν επαιξε τοτε ξαναπερνα το τελευταιο firmware για να εισαι Up to date.γιατι το 7.χ.χ.χ ειναι πολυ παλιο.περνα το 8.2.6.5 που ειναι το τελευταιο generic αμα θυμαμαι καλα στο site Που μπηκες.ενταξει ολοι χανουμε λογω του Margin αλλα No worries.
Dimitris19 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Τελικά έκανε connect αφού επέλεξα το "allow untested firmware versions" αλλά εμφανίζει μόνο το πρώτο γράφημα. Μπορούμε να καταλάβουμε κάτι για την γραμμή μόνο απο αυτό?
poulinos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 απλα βλεπεις το γραφημα nothing more.ποσα bits per tone παιζουν κτλ. το βασικο για σενα ειναι να μπορεσεις να πειραξεις το snr.
Dimitris19 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δυστυχώς με τα 2 ρουτερ που έχω δεν μπορώ να πειράξω το snr ΑΛΛΑ, για άλλη μια φορά η ΔΕΗ έκανε το θαύμα της με την βροχή σήμερα Αλλα μάλλον τώρα πρέπει να αρχίσω να ανησυχώ για τον υπολογιστή με τόσες διακοπές
poulinos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 μπορει να μην ειναι μονο η διακοπη αλλα γενικοτερα ενα up/down του snr που και που.κανε reboot και θα ερθει στα ισα του
Dimitris19 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Όχι το snr είναι σταθερά στο 9-9,5 Αυτό γίνετε μετά απο διακοπή, στιγμιαία πάντα και ούτε του μισού δευτερολέπτου Με reboot επανέρχεται, αλλά δεν θέλω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως είναι στο 2.5...
poulinos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) Όχι το snr είναι σταθερά στο 9-9,5 Αυτό γίνετε μετά απο διακοπή, στιγμιαία πάντα και ούτε του μισού δευτερολέπτου Με reboot επανέρχεται, αλλά δεν θέλω οτι δεν θες δεν σημαινει οτι ειναι το καλυτερο να παιζεις με 2,5.και εφοσον με dmt δεν μπορεις να το βαλεις μονιμα εκει αυτο θα γινει.αν δεν το κανει αυτο που λες εσυ δηλαδη το snr να πηγαινει τοσο χαμηλα οταν το βγαζεις εσυ απο το ρευμα και το κανει μονο οταν γινει διακοπη ρευματος ε τοτε απο καποιον τρως crosstalk και μεχρι να παιξει εκεινος εσυ εχεις συνδεθει με 9 και στα 22 Mbit αλλα μετα επειδη παιζει και εκεινος και το modem δεν θα κανει ξανα sync απλα σου ριχνει το snr.λογικα πρεπει να στο κανει οταν υπαρχει γενικοτερη διακοπη ρευματος.απο εκει και περα με αλλο ρουτερ μπορει να εχεις το ιδιο η μπορει να αργησει παραπανω ωρα να κανει sync Οποτε να συγχρονισει πχ στα 17 με 9 snr απο την αρχη.απλα το αφηνεις οπως ειναι .αν τωρα επειδη το 2,5 ειναι πολυ χαμηλα χασει συγχρονισμο η κανει πολλα crc,fec errors εκει θα το δεις.αργα η γρηγορα θα χασει sync και θα ξανακατεβει η ταχυτητα. στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως είναι στο 2.5... αργα η γρηγορα θα χασει sync η θα κανει κανα Reboot το thomson μονο του μια που εχει καμποσα bugs και κανει μερικες φορες ψιλο reboot Η χοντρο Reboot.αναλογα το firmware που εχει επανω. Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2012 από poulinos
Dimitris19 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους! Γράφω εδώ αν και δεν έχει πολύ σχέση με το θέμα, κάτι που πρόσεξα πριν κανα δυο ώρες που επέστρεψα στο σπίτι. Δευτέρα πρωί, την ώρα που ετοιμαζόμασταν να φύγουμε για τα βουνά, βλέπω ένα φορτηγάκι του οτέ και 2 τεχνικούς να κάνουν κάτι σε ένα καφάο που είναι σχεδόν απέναντι από το σπίτι. Σήμερα που επέστρεψα βλέπω στα στατιστικά του ρουτερ μια πτώση της τάξης των 5Mbps. SNR κλπ δεν έχουν αλλάξει καθόλου. Όμως στο DSL Type έγραφε Annex M us 56 Έκανα format στο ρούτερ, άλλαξα firmware, ξαναάλλαξα firmware, γύρισα απο telnet σε Annex A αλλά ο συγχρονισμός παραμένει πεσμένος κατα 5Mbps Λέτε να έχει κάποια σχέση με τους τεχνικούς? Ήθελα και τρομάρα μου να φτάσω στα 22Mbps
Holy Deamon Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 εχω και εγω ακριβως το ιδιο προβλημα.βεβαια δεν ειδα τεχνικους αλλα εκει που κλειδωνα με 21 ξαφνικα μια μερα επεσα στα 16.βλεπω και εγω annex m.το γυρναω σε annex a και συνδεομαι με 17 αλλα παλι λιγο σε σχεση με πριν.εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορει να εγινε;φιλε εσυ που κοντα μενεις;
poulinos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δευτέρα πρωί, την ώρα που ετοιμαζόμασταν να φύγουμε για τα βουνά, βλέπω ένα φορτηγάκι του οτέ και 2 τεχνικούς να κάνουν κάτι σε ένα καφάο που είναι σχεδόν απέναντι από το σπίτι. Σήμερα που επέστρεψα βλέπω στα στατιστικά του ρουτερ μια πτώση της τάξης των 5Mbps. SNR κλπ δεν έχουν αλλάξει καθόλου.Όμως στο DSL Type έγραφε Annex M us 56 Έκανα format στο ρούτερ, άλλαξα firmware, ξαναάλλαξα firmware, γύρισα απο telnet σε Annex A αλλά ο συγχρονισμός παραμένει πεσμένος κατα 5Mbps.Λέτε να έχει κάποια σχέση με τους τεχνικούς? Ήθελα και τρομάρα μου να φτάσω στα 22Mbps το snr σου δεν θα αλλαξει διοτι ο οτε σε εχει σε 9 margin>αν πεσει η ποιοτητα της γραμμης η εχεις crosstalk κτλ θα πεσει η ταχυτητα αλλα οχι το snr.το snr πρεπει να το αλλαξει ο οτε απο μεσα.αν σου ειχαν αλλαξει snr τοτε θα ηταν το ευκολο αλλα εφοσον εχεις το ιδιο η κατι πειραξε ο οτε ,η κατι εβαλαν πχ κανα Isdn κοντα σου οποτε τρως crosstalk η ενεργοποιησαν κανα φερεσυχνο.γενικως πολλα μπορει να εχουν γινει.το annex m οπως ειπα και στον φιλο δεν ειναι παραξενο.εχω δει πολλα του οτε να το κανουν.και να το αλλαξεις σε annex a δεν αλλαζει τιποτα.επισης δεν θεωρειται βλαβη για τον οτε εννοειται.firmware που αλλαξες περιττο ηταν απο την αποψη να κερδισεις την χαμενη ταχυτητα.χρησιμο γενικοτερα που το αλλαξες ειναι βεβαια. εχω και εγω ακριβως το ιδιο προβλημα.βεβαια δεν ειδα τεχνικους αλλα εκει που κλειδωνα με 21 ξαφνικα μια μερα επεσα στα 16.βλεπω και εγω annex m.το γυρναω σε annex a και συνδεομαι με 17 αλλα παλι λιγο σε σχεση με πριν.εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορει να εγινε;φιλε εσυ που κοντα μενεις; σου απαντησα και σενα στο αλλο θεμα.τωρα και κοντα να μενετε εκτος δεν εχει και τοση σημασια εκτος αν εχετε και οι 2 adsl απο το ιδιο καφαο οποτε εγινε κατι γενικοτερο.
Dimitris19 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Οπότε κάθομαι όπως είμαι και εύχομαι να μην πάει παρακάτω. Να πω ότι είμαι και σε καμιά πόλη με πολλούς χρήστες adsl οκ, αλλά με 13 attenuation να πέσω στα 15.000mbps είναι εκνευριστικό. Και όλα αυτά με το Thomson, γιατί όταν βάζω το Baudtec του ΟΤΕ συγχρονίζω στα 14000 και ούτε. φιλε εσυ που κοντα μενεις; Λάρισα και συγκεκριμένα στον Αμπελώνα. Δε νομίζω να έχουν σχέση οι γραμμές μας
poulinos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Οπότε κάθομαι όπως είμαι και εύχομαι να μην πάει παρακάτω. Να πω ότι είμαι και σε καμιά πόλη με πολλούς χρήστες adsl οκ, αλλά με 13 attenuation να πέσω στα 15.000mbps είναι εκνευριστικό. Και όλα αυτά με το Thomson, γιατί όταν βάζω το Baudtec του ΟΤΕ συγχρονίζω στα 14000 και ούτε. Λάρισα και συγκεκριμένα στον Αμπελώνα. Δε νομίζω να έχουν σχέση οι γραμμές μας ναι 15 ειναι λιγα αλλα αντε να βγαλεις ακρη με τον οτε.ο οτε δεν το βλεπω να το περναει σαν βλαβη εκτος αν εχεις ορεξη εσυ να κανεις δοκιμες για να δεις ποσο συγχρονιζει εξω στο κατανεμητη/στη χωνευτη.αν θες να το κυνηγησεις μπορεις αλλα συνηθως ο οτε σου λεει ετσι ειναι η γραμμη ετσι παιζει.
Dimitris19 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Για βλάβη και γω δεν νομίζω να το δεχτούν, αν είχα πέσει στα 10.000 ίσως. Καθαρισμό γραμμής αν τους έλεγα να κάνουν θα βοηθούσε καθόλου? Για τις δοκιμές τώρα που λες στον κατανεμητή δεν έχω ιδέα, λίγο που έχω κοιτάξει και τα υπόλοιπα θέματα δεν έβγαλα άκρη. Και τα μόνα "κουτιά" που βλέπω είναι ένα στην κολόνα του ΟΤΕ και ένα στο σπίτι τετράγωνο σιδερένιο(αρκετά μικρό) που έρχεται το καλώδιο απο την κολόνα και φεύγουν δύο προς το σπίτι μου(ένα σε κάθε όροφο, το ένα 2πλάσιο σε πάχος από το άλλο) και δύο στα διπλανά. Αλλά δε νομίζω έτσι ξαφνικά να έπαθε κάτι η καλωδίωση του σπιτιού. (Και τα 2 καλώδια για το σπίτι μου είναι εξωτερικά μιας και ΟΤΕ μπήκε πολύ αργότερα από την κατασκευη του)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα