john_dr Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 η πηγή που είναι? τελωνείο πόσο πληρώνει? ξέρεις ή υποθέτεις? Ρώτα τον narta που έγραψε το κείμενο. Καλά πως κάνεις quote κείμενο άλλου με όνομα άλλου; Θα τρελαθούμε.
GoS Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Κράζετε χωρίς λόγο πιστεύω γιατί η σκέψη σας είναι λάθος... Δείτε πως έχουν τα πράγματα... Εγώ πχ θέλω να αγοράσω το tablet,επειδή είμαι "έξυπνος" και δεν θέλω να πληρώσω "καπέλα",δεν θα το πάρω από Ελλάδα. Ψάχνω να το πάρω από έξω.. ΞΕΧΝΆΜΕ τους θείους/μπατζανάκηδες κλπ συγγενείς,ΔΕΝ έχω κανέναν γνωστό στην ξενιτιά. ΞΕΧΝΆΜΕ την Αμερική,δεν θα δώσω εγώ 210+€ και θα τρέμει το φυλλοκάρδι μου για το αν θα περάσει τελωνείο και θα δώσω +200 έτσι γιατί δεν έκατσε. Πάμε στην φάση της Αγγλίας,Θα ψάξω σε ένα από τα DSG Retail Ltd stores (πχ dixons) ,κρίμα,δεν στέλνουν Ελλάδα...Δεν πειράζει θα αγοράσω μια διεύθυνση από το forward2me που είναι φθηνά και όλα καλά,κρίμα, δεν επιτρέπουν πληρωμή μέσω ελληνικής χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας,δεν πειράζει θα βάλω την forward2me να κάνει όλη την διαδικασία για μένα και να μου τα στείλει και στο σπίτι, Κόστος :200 pounds η αγορά + 2pounds η διεύθυνση + 8% επί της τιμής για την forward2me που θα με βοηθήσει +20 pounds τα μεταφορικά. Όλοι το ξέρουν πως τα μαγαζιά δεν αγοράζουν στην τιμή που αγοράζουμε εμείς αλλά το θέμα είναι ότι εγώ που θέλω να το πάρω έχω 2 λύσεις αυτήν που περιέγραψα πιο πάνω και αυτήν του eshop.Αν βιάζομαι θα το πάρω τώρα,αν όχι περιμένω...
nikos_se Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Στα 249ευρω,ηταν μια καλη περιπτωση.Αλλα 299ευρω(8gb),και 349(16gb) που ειναι και η τιμη στο site του eshop ειναι αρκετα ακριβο,οταν για λιγα παραπανω(35ευρω) βρισκεις το asus transformer με 10.1 ιντσες και 8αρα καμερα με 1080P video.
teodor_ch Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Ρώτα τον narta που έγραψε το κείμενο. Καλά πως κάνεις quote κείμενο άλλου με όνομα άλλου; Θα τρελαθούμε. Τί να σου πώ! Μάλλον πήγα να απαντήσω και σε εσένα και στο τέλος βαρέθηκα
narta Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 η πηγή που είναι? τελωνείο πόσο πληρώνει? ξέρεις ή υποθέτεις? Γιατι δεν υπαρχουν αλλα καναλια διανονμης επι του παροντος για χονδρικη. Μονο η Google δινει χονδρικη και εχει δηλωσει οτι στην Ευρωπη θα ερθει τον Σεπτεμβριο. Αρα ή Αγγλικα κομματια ειναι ή Αμερικανικα. Αν ειναι Αγγλικα δεν εχει τελωνειο και το VAT/ΦΠΑ θα το περασει με συμψηφισμο, αν ειναι απο Αμερικη ερχεται μια η αλλη επειδη οι δασμοι και τα τελη ειναι περιπου οσο το ΦΠΑ σε ευρω. Εσυ ξερεις και αμφισβητεις; Κράζετε χωρίς λόγο πιστεύω γιατί η σκέψη σας είναι λάθος... Δείτε πως έχουν τα πράγματα... Εγώ πχ θέλω να αγοράσω το tablet,επειδή είμαι "έξυπνος" και δεν θέλω να πληρώσω "καπέλα",δεν θα το πάρω από Ελλάδα. Ψάχνω να το πάρω από έξω.. ΞΕΧΝΆΜΕ τους θείους/μπατζανάκηδες κλπ συγγενείς,ΔΕΝ έχω κανέναν γνωστό στην ξενιτιά. ΞΕΧΝΆΜΕ την Αμερική,δεν θα δώσω εγώ 210+€ και θα τρέμει το φυλλοκάρδι μου για το αν θα περάσει τελωνείο και θα δώσω +200 έτσι γιατί δεν έκατσε. Πάμε στην φάση της Αγγλίας,Θα ψάξω σε ένα από τα DSG Retail Ltd stores (πχ dixons) ,κρίμα,δεν στέλνουν Ελλάδα...Δεν πειράζει θα αγοράσω μια διεύθυνση από το forward2me που είναι φθηνά και όλα καλά,κρίμα, δεν επιτρέπουν πληρωμή μέσω ελληνικής χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας,δεν πειράζει θα βάλω την forward2me να κάνει όλη την διαδικασία για μένα και να μου τα στείλει και στο σπίτι, Κόστος :200 pounds η αγορά + 2pounds η διεύθυνση + 8% επί της τιμής για την forward2me που θα με βοηθήσει +20 pounds τα μεταφορικά. Όλοι το ξέρουν πως τα μαγαζιά δεν αγοράζουν στην τιμή που αγοράζουμε εμείς αλλά το θέμα είναι ότι εγώ που θέλω να το πάρω έχω 2 λύσεις αυτήν που περιέγραψα πιο πάνω και αυτήν του eshop.Αν βιάζομαι θα το πάρω τώρα,αν όχι περιμένω... Πρεπει να εισαι πολυ θυμα για να παρεις προϊον με αμφισβητισημη εγγυηση (εγγυηση καταστηματος δεν υφισταται σε ηλεκτρονικες συσκευες, απλα αμα χαλασει, θα αναλαβουν να το φτιαξουν με αβεβαια αποτελεσματα για το συγκεκριμενο καταστημα) και 40% καπελο στην τιμη για να μην περιμενεις 1μιση μηνα. Απο κατι τετοιους ζουνε τα μαγαζακια αυτα - και δεν ειναι μονο το eshop
rikos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Εγγυηση eshop Ηταν ενας, Ελληνας, ενας Γερμανος και ενας Ιταλος.... και ενας σπασοκλαμπ@νιας
dterzakis Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Πρεπει να εισαι πολυ θυμα για να παρεις προϊον με αμφισβητισημη εγγυηση (εγγυηση καταστηματος δεν υφισταται σε ηλεκτρονικες συσκευες, απλα αμα χαλασει, θα αναλαβουν να το φτιαξουν με αβεβαια αποτελεσματα για το συγκεκριμενο καταστημα) και 40% καπελο στην τιμη για να μην περιμενεις 1μιση μηνα. Απο κατι τετοιους ζουνε τα μαγαζακια αυτα - και δεν ειναι μονο το eshop 200 pounds = 255 ευρώ (σημερινή ισοτιμία) + μεταφορικά Στο eshop 300 ευρώ - 69 ΦΠΑ (τιμολόγιο) = 231 ευρώ Για εγγύηση τα ίδια χάλια από όπου και να το πάρεις. Δεν λέω ότι όλοι μπορούν κόψουν τιμολόγιο ή ότι όλοι πρέπει να αγοράσουν πριν τον Σεπτέμβρη, αλλά εγώ που το θέλω και μπορώ να το κόψω το τιμολόγιο μου με συμφέρει. Αυτό το αναφέρω για να μην είστε μηδενιστές και τόσο επιθετικοί στο κατάστημα και σε όσους προχωράνε σε αγορά.
narta Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 200 pounds = 255 ευρώ (σημερινή ισοτιμία) + μεταφορικά Στο eshop 300 ευρώ - 69 ΦΠΑ (τιμολόγιο) = 231 ευρώ Για εγγύηση τα ίδια χάλια από όπου και να το πάρεις. Δεν λέω ότι όλοι μπορούν κόψουν τιμολόγιο ή ότι όλοι πρέπει να αγοράσουν πριν τον Σεπτέμβρη, αλλά εγώ που το θέλω και μπορώ να το κόψω το τιμολόγιο μου με συμφέρει. Αυτό το αναφέρω για να μην είστε μηδενιστές και τόσο επιθετικοί στο κατάστημα και σε όσους προχωράνε σε αγορά. Το οτι αναφερομαστε σε συγκεκριμενη κατασταση (καπελο/αρπαχτη) μας κανει μηδενιστες; Πολυ καιγεστε μερικοι για το συγκεκριμενο μαγαζι... 2
teodor_ch Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Εσυ ξερεις και αμφισβητεις; Εγώ ΔΕΝ ξέρω και αμφισβητώ! Εσύ που ΔΕΝ ξέρεις τα γράφεις σίγουρα! Λές θύμα τον άλλο, καπέλο του εσοπ κλπ Δηλαδή αν το αγοράσω απο google.com και το εκτελωνίσω και προσθέσω το Ελληνικό ΦΠΑ πιστεύεις ότι θα βγεί κάτω απο τη τιμή του eshop?
narta Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Εγώ ΔΕΝ ξέρω και αμφισβητώ! Εσύ που ΔΕΝ ξέρεις τα γράφεις σίγουρα! Λές θύμα τον άλλο, καπέλο του εσοπ κλπ Δηλαδή αν το αγοράσω απο google.com και το εκτελωνίσω και προσθέσω το Ελληνικό ΦΠΑ πιστεύεις ότι θα βγεί κάτω απο τη τιμή του eshop? Το τι θα κανεις ή οχι ειναι δικη σου αποφαση. Εγω απλα περιγραφω τα γεγονοτα
teodor_ch Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δεν περιγράφεις γεγονότα. Χαρακτηρίζεις ανθρώπους! Ξέρεις πόσο αγοράζει το εσοπ? Όχι. Άρα δε περιγράφεις γεγονότα, περιγράφεις τη φαντασία σου.
Sheriff Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Απο οτι φαινεται δεν το εχουν ακομη. Με ενημερωσαν για 1 βδομαδα τουλαχιστον!! Eshop εννοω.
tiestointhemix Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 αντί να εχει πέσει το μισό e-shop εδώ μέσα να προσπαθεί να συμμαζεψει τα ασυμμάζευτα της τραγικής τιμολογιακής του πολίτικης και όχι μόνο κάλο θα ήταν να σκεφτεί οτι σε καιρό κρίσης ειναι τουλάχιστον προκλητικό να πουλάς σε τετοιες τιμες στους συμπατριωτες σου.. ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥ Google Online Store! Κατα τ'αλλα συμφωνώ οτι οποίος βιαζεται ας το πάρει απ΄ αυτούς, άσχετα αν θα τραβάν τα μαλλιά τους λίγους μήνες αργότερα.. 2
rikos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Απο οτι φαινεται δεν το εχουν ακομη. Με ενημερωσαν για 1 βδομαδα τουλαχιστον!! Eshop εννοω. Χμμμ εμενα μου ειπανε τελη αυτης της εβδομαδας....ιδωμεν
john_dr Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Όταν αγοράζετε μεταχειρισμένα αγοράζετε με βάση τα πόσα έχει πληρώσει ο πωλητής, με βάση το πόσα γράφει η απόδειξη αγοράς; Αν όχι, τι συζητάμε περί κέρδους ή όχι του e-shop? Μας ενδιαφέρει; Μας ενδιαφέρει η τιμή πώλησης του προϊόντος και αυτή δεν είναι συμφέρουσα. Δεν είναι συμφέρουσα διότι σε 2 μήνες θα είναι 75-100€ κάτω (και δεν μιλάμε για προϊόν των 1000€), δεν είναι συμφέρουσα διότι στα tablets οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και πιθανόν ο αγοραστής σε έναν χρόνο θα ψάχνει νέο tablet (πριν διαφωνήσετε να σας θυμίσω ότι δεν έχει card slot για επέκταση μνήμης, διότι αν είχε ποιος θα αγόραζε το Nexus 2? ). Δεν είναι συμφέρουσα διότι η εγγύηση ιδίως από το e-shop είναι ένα τεράστιο ερωτηματικό. Αν παρόλα αυτά για κάποιους όλα αυτά δεν μετράνε, αλλά μετράει το να έχουν σύντομα το tablet στα χέρια τους δικαίωμά τους. Αλλά καλή αγορά δεν είναι ότι και να λέμε, σε αυτή την τιμή. Δεν είναι προσφορά και είμαστε στο subforum των προσφορών. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις