hamil Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Η τιμη του ειναι 199$ και τα μεταφορικα. Ο ΦΠΑ ειναι μεσα στην τιμη του. Δες το capture από το Play και στο Amazon.com στα 270$
stigmes Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 ξεχνάτε όλοι κάτι πολύ σημαντικό και απορώ πως και δεν το έχει πει κανείς , τα 199 usd που πωλείται απο το κάθε μαγαζί έξω είναι η τελική του τιμή , εννοείται οτι δεν το αγοράζουν 199 όπως και το eshop και το κάθε μαγαζί . τα 199 ειναι η τιμή που υπολογίζονται όλα και φπα και μεταφορικά κλπ πάντα μιλώντας για έξω , η διαφορα του ΦΠΑ και τα όποια μεταφορικά δεν δικαιολογούν τόσο μεγάλες διαφορές στην τιμή ,μην μπερδευόμαστε επίσης με το κόστος που πληρώνουμε εμεις σε μεταφορικά κλπ οταν αγοράζουμε κάτι απο εξωτερικό , τα μαγαζιά έχουν αλλά κοστολόγια 1
kamui Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Ότι και να λέμε είναι αρχή, μόλις ήρθε Ελλάδα και το βαράνε στο κεφάλι. Είναι μόδα. Μόλις εμφανιστεί με το καλό και στα υπόλοιπα καταστήματα (και στον τσιγκούνη) θα αρχίσει να παίζει η τιμή του σίγουρα. Όλο και καμιά προσφορά θα γίνει σε κανα φυλλάδιο ως κράχτης. Όποιος το θέλει τώρα, έχει bayoko και δεν έχει υπομονή, το παίρνει. Αλλά όπως είπε και o John_dr δίνουμε δικαίωμα σε όλα αυτά τα μαγαζάκια να συνεχίζουν να το πουλάνε με τρομακτικό κέρδος. Να το αξίζαν κιόλας λόγο μελλοντικής υποστήριξης, να πάει στο διάολο, αλλά κάτι να πάθει θα σου μείνει να το κάνεις κορνίζα. Ακόμη και το DOA γαργάρα το κάνουν. Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2012 από kamui
x_vagos_x Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Εδώ έχει μαλλιάσει το στόμα μας να λέμε $=€. Ξαφνικά -επειδή βολεύει- κάνουμε και conversions και μπορούμε να ξέρουμε ΦΠΑ και κόστη του παρόχου; Έλεος. Είναι ΚΑΠΕΛΑΡΑ και να συνέλθουμε. Μην πάτε και αγοράζετε όσο όσο, γιατί εκεί θα κυμανθούν οι τιμές και των ανταγωνιστών αν δουν ότι πουλάνε με τις συγκεκριμένες.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Άλλο ΦΠΑ εδω και αλλο εκει. Αγγλία το ΦΠΑ είναι 20% και Αμερική παίζει από 5-10% τη στιγμη που εδω ειναι 23%. υπάρχουν και tax free πολιτείες στην Αμερική αν δεν κάνω λάθος... Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2012 από ThReSh 1
nek4d Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Καλο θα ηταν να αφηναμε εκτος απο συγκρισεις τις τιμες Αμερικης γενικοτερα. Σαφως ειναι χρησιμο να ενημερωνονται οσοι θελουν για Αμερικη, Κινα κλπ αλλα δεν χρειαζονται συγκρισεις, γιατι αν το κανουμε αυτο σε καθε προσφορα που ποσταρεται εδω, δεν θα υπαρχει καμια προσφορα αξια λογου! Ακομη περισσοτερο αν λεμε, αν εχεις μπαρμπα στην Αμερικη, φιλο στην Κινα κλπ κλπ, νομιζω ελαχιστους ενδιαφερουν αυτες οι περιπτωσεις και οι σχετιζομενες συγκρισεις. Απο Ευρωπη συγκρινονται οι τιμες χωρις ασταθμητους παραγοντες (τελωνειο). Παρολα αυτα, αλλοι προτιμουν απο Αγγλια, αλλοι προτιμουν απο Ελλαδα, μερικοι απο Γερμανια, ολα σεβαστα. Τωρα, για το καπελο του eshop, μαγκια του αφου το προβαλλει πρωτο, σχεδον οποιοδηποτε αλλο Ελληνικο μαγαζι, το ιδιο θα εκανε στην θεση του, δεν χρειαζεται να το κοπαναμε συνεχεια. Οποιος θελει αγοραζει ειτε τωρα ειτε μετα κ απο οπου θελει. Εχει καλυφθει πληρως το θεμα απο τους προλαλησαντες. 1
john_dr Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Aν αναφερεσαι σε μενα ειπα οτι ειναι τραβηγμενη η τιμη των 100 ευρω πανω και οχι τα 50 οπου και το παρηγγειλα. Επειτα μπορει να εχω τους λογους μου για να "βιαζομαι" να το εχω στα χερια μου. Δεν μπορω να περιμενω μεχρι τα μεσα Σεπτεμβριου οπου και ακουγεται οτι θα ερθει στην Ελλαδα, ασε κιολας που κατι μου λεει οτι και τοτε για κανα διμηνο θα το εχουν 50 ευρω πανω. Απλά πιάστηκα από το ποστ σου. Δεν αναφέρομαι ειδικά σε σένα και sorry αν φάνηκε διαφορετικά. Άλλωστε έγραψα ότι "ο καθένας κάνει ότι νομίζει και δικαίωμά του είναι". 1
narta Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Παιδες, το $=€ σε τελικη τιμη ειναι οκ απο την στιγμη που εδω εχουμε 23% ΦΠΑ. Απο εκει και πανω ειναι απλα αισχροκαιρδια. Η αγορα θα αομαλοποιηθει απο Σεπτεμβριο που θα εχουν και αλλοι retailers κομματια. Μεχρι τοτε το eshop παιζει μπαλα μονο του για Ελλάδα, αλλα προσωπικα απο την στιγμη που δεν εισαγεται επισημα εδω, αμερικανικο ή αγγλικο κομματι με εγγύηση eshop (εδω γελαμε με το εγγυηση ) δεν θα το τολμουσα. 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Moderators Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Παιδες, το $=€ σε τελικη τιμη ειναι οκ απο την στιγμη που εδω εχουμε 23% ΦΠΑ. Αυτο μπορει να ισχυει τωρα που εχει πεσει το ευρω, αλλα οταν ηταν η σχεση 1:1.45 δεν ηταν ΟΚ, υπηρχε ηδη ενα καπελο 20%. Παντως να πω και εγω τη γνωμη μου (μιας και δεν εχω γραψει στο θεμα ακομα, παρα τα καποια περιεργα που διαβασα), οτι απο Σεπτεμβρη η τιμη θα ειναι σαφως πιο κατω, πανω απο 200 ευρω δεν υπαρχει περιπτωση να παιζει Ελλαδα (Lowest-δεν λεω τιμη "Μπακακου")... 2
narta Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 To euro ηταν $1,45 πριν πολυυυυυ καιρο. Μιλαμε για σημερα.
Moderators matrixxx Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Moderators Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Εσυ μιλα για σημερα, εγω μπορω να μιλαω για τα τελευταια 5.5 χρονια που το καπελο ηταν απο 10% μεχρι και 35%; Λεω 35 και οχι 30 γιατι ειχαμε 18% ΦΠΑ. (Ειμαστε λιγο μεγαλοι καποιοι και εχουμε ζησει τετοια καπελα που μπροστα τους αυτο για το οποιο συζητατε τωρα ωχρια...) Σε αυτα τα 5.5 χρονια συνολικα μολις 3 μηνες η ισοτιμια ηταν κοντα στο 1.23... http://www.xe.com/currencycharts/?from=EUR&to=USD&view=5Y Δεν νομιζω να ειπα οτι δεν ισχυει ΤΩΡΑ (το αντιθετο) για να φερεις αντιρρηση διευκρινιζοντας οτι μιλας για σημερα. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 (Lowest-δεν λεω τιμη "Μπακακου")... επικό φαρμακείο
Errik Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Παιδιά μην το συγκρίνετε με την τιμή σε δολλάρια, η οποία δεν περιλαμβάνει κανένα ΦΠΑ και τελικά στο κατάστημα δίνεις περίπου 10% παραπάνω. Με την τιμή της Αγγλίας συγκρίνετέ το. 159 λίρες το μικρό και 199 το μεγάλο. Εγώ πήρα το μεγάλο 189 από μια προσφορά που είχε ένα super market εδώ ( ) η οποία βγαίνει περίπου στα 242 ευρώ. Η τιμή του e-shop είναι πολύ υψηλή, αλλά αναμενόμενα υψηλή, γιατί το έφερε πρώτο. Εκτιμώ οτι στους επόμενους μήνες θα παίζει ~ 270 το μεγάλο, αλλά όχι εύκολα παρακάτω... Θα έλεγα σε όποιον το σκέφτεται και το θέλει τώρα, να το πάρει, το ταμπλετ αξίζει κάθε λίρα-ευρώ-δολλάριο και για κανα ~30ευρω δεν αξίζει να περιμένεις μήνες... Τι να κάνουμε που στην Ελλάδα, πάντα έρχονται ακριβά όλα τα ηλεκτρονικά! Επειδή βλέπω πολλούς να το λένε για τα δολλάρια, μια νορμάλ τιμή σε δολλάρια με VAT είναι ~220 για το μικρό και ~275 για το μεγάλο. Οι τιμές είναι όλες χωρίς VAT και μετά προστίθεται το VAT οταν του λες σε ποιά πολιτεία είσαι (το ΦΠΑ αλλάζει λίγο απο πολιτεία σε πολιτεία) Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2012 από Errik
Angeldust Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Οι τιμές πιστεύω είναι καλές αν σκεφτούμε οτι το eshop το έφερε πρώτο Ελλάδα (έστω και ανεπίσημα) και μπορούσε να παίξει όσο θέλει με την τιμή. Μην περιμένετε όμως να πέσει πολύ η τιμή, πιστεύω οτι ακόμα και επίσημα να έρθει θα παίξει το 16Gb στα 260-270 ευρώ. Με 30 και 40 ευρώ δεν σώθηκε κανείς.
nomikarios Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Ας συγκρατηθούμε λίγο όλοι μας και ας μη δώσουμε την ευκαιρία στο eshop (και το κάθε eshop) να κερδοσκοπεί εις βάρος μας. Από αυτά που διαβάζω εδώ, καταλήγω στο συμπέρασμα ότι υπάρχει καπέλο στην τελική τιμή, δεν ξέρω πόσο, υπάρχει πάντως. Και ναι, ακόμα και 30 ευρώ είναι σημαντική επιβάρυνση, αν λάβουμε υπόψη ότι είναι ποσοστό πάνω από 10% της τελικής τιμής. Δηλαδή το μαγαζί προσπαθεί να βγάλει πρόσθετο κέρδος, από αυτό που θα έβγαζε κανονικά με βάση τη μέση παγκόσμια τιμή πώλησης. Τους τα χρωστούσαμε κι από χθες; Γιατί να τους δώσουμε θάρρος για να συνεχίσουν την πρακτική τους και σε άλλες συσκευές στο μέλλον; 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις