Προς το περιεχόμενο

Google Nexus 7 (eshop), 249(8GB), 299 (16GB)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μήπως είμαστε λίγο υπερβολικοί?

Η τιμή για το 8GB είναι 199$ + Taxes + Shipping στις ΗΠΑ

Η τιμη του ειναι 199$ και τα μεταφορικα. Ο ΦΠΑ ειναι μεσα στην τιμη του.

Παλιοτερα ειχα ακουσει οτι η Byte Computers στον Ν.Κοσμος ειναι συνεργατης της Google στην Ελλαδα.

Επεξ/σία από orck
  • Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μαλλον μονο εγω δεν βρισκω τραγικη την τιμη του. 50 ευρω συν οταν το φερνει μονο το eshop δεν το βρισκω και τραγικο. Το θεμα ειναι να εχει και ενα σχετικο στοκ γιατι αν ειναι να το παραγγειλω σημερα για να μου ερθει δεκαπενταυγουστο δωρο αδωρο.

φιλε μου δεν ειναι 50 ευρω το καπελο του e-shop

για το 8αρι ειναι 249-161.6 (199$) δηλαδη μιλαμε για καπελο 87,4 ευρω

και για το 16αρι ειναι 299 - 202.2 (249$) δηλαδη μιλαμε για καπελο 96,8€

edit: εν το μεταξυ πατησα το λινκ της 1η σελιδας και οι τιμες ειναι 299€ και 349€ αντιστοιχα..wow

Επεξ/σία από c0prse_grinder
  • Like 2
Δημοσ.

Εναλλακτική φθηνότερη λύση ποιά είναι τελικά?

Με ασφάλεια (όχι ρίσκο τελωνείου) και τουλάχιστον Ευρωπαϊκή εγγύηση.

Δημοσ.

Από κανένα online αγγλικό κατάστημα πάντα με τη χρήση του Borderlinx.com απλά πρέπει να ρωτήσετε στο chat πόσο θα σας βγουν τα έξοδα για Ελλάδα!

Δημοσ.

φιλε μου δεν ειναι 50 ευρω το καπελο του e-shop

για το 8αρι ειναι 249-161.6 (199$) δηλαδη μιλαμε για καπελο 87,4 ευρω

και για το 16αρι ειναι 299 - 202.2 (249$) δηλαδη μιλαμε για καπελο 96,8€

edit: εν το μεταξυ πατησα το λινκ της 1η σελιδας και οι τιμες ειναι 299€ και 349€ αντιστοιχα..wow

Το καπελο το λεω σε σχεση με την τιμη που θα επρεπε να εχει, δηλαδη 199 ευρω. Επισης μεχρι χτες για οσους ηταν εγγεγραμενοι στο newsletter η τιμη ηταν 249 και οχι 300. Οταν σε ολα σχεδον τα προιοντα στο σκρουτζ βλεπεις οτι οι τιμες ενος προιοντος κυμαινονται απο λιγο κατω απο την φυσιολογικη του τιμη μεχρι πολυ πανω απο τα 50 ευρω ειναι αναμενομενο οταν ο αλλος ειναι ο μονος απο την ελληνικη αγορα που το εχει, να βαλει ενα καπελο 50 ευρω πανω απο την φυσιολογικο. Για τα 50 ευρω μιλαω τωρα, τα 100 ειναι too much. Παντως το παρηγγειλα και ειμαι περιεργος να δω ποτε θα μου ερθει. Φοβαμαι οτι θα αργησει διοτι κανεις δεν εχει γραψει εντυπωσεις. Μια μικρη λεπτομερεια: το ταμπλετ δεν το εχει 249 αλλα 248. Στην παραγγελια σε χρεωνουν και 1 ευρω για μια μπριζα για την μετατροπη απο αμερικανικου σε ευρωπαικου τυπου. Αυτο σημαινει οτι το eshop τα φερνει απο Αμερικη. Ενας θεος ξερει τι θα γινει με την εγγυηση. Ειδικα αμα πτωχευσει και κλεισει εντελως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου αρέσει που βλέπετε ότι η τιμή είναι ΚΑΠΕΛΟ ΤΡΕΛΟ και λέτε "ε το παρήγγειλα μωρέ, δεν τρέχει τίποτα, είναι και Αμερικάνικο, θα αργήσει κιόλας, αλλά δεν τρέχει τίποτα".

Εντάξει ο καθένας κάνει ότι νομίζει και δικαίωμά του είναι, αλλά ουσιαστικά δίνεται το ΟΚ στα μαγαζιά να βάζουν τέτοια καπέλα.

Τώρα περιμένουμε τον θείο Σαμ από την Αμερική που θα έρθει στην Ελλάντα για διακοπές να φέρει στην βαλίτσα του και 10 tablets για τους πελάτες του e-shop. Αντάπτορα για μπρίζα πιθανόν έχουν ήδη παραλάβει από το eBay.

Επεξ/σία από john_dr
  • Like 1
Δημοσ.

200 λίρες για το 16αρι. Δεν το εχω ψάξει το κατάστημα δεν ξέρω τι παιζει με μεταφορικά.

http://www.pcworld.co.uk/gbuk/google-nexus-7-tablet-pc-16-gb-15648510-pdt.html

Επίσης στο post πιο πάνω, τόσο δεν το πουλαει το amazon αλλα ένας αλλος πωλητης που συνεργάζεται με αυτο.

Δημοσ.

Καλα αν δεν φτασει αμεσα στο αμαζον η τιμη εκει που παιζει και στον ανταωνισμο της Αγγλιας (159-169 λιρες) θα πηδηχτω απ'το παραθυρο.

(μηπως παιζουν κανα παιχνιδι λογω Ολυμπιακων?)

Δημοσ.

Μου αρέσει που βλέπετε ότι η τιμή είναι ΚΑΠΕΛΟ ΤΡΕΛΟ και λέτε "ε το παρήγγειλα μωρέ, δεν τρέχει τίποτα, είναι και Αμερικάνικο, θα αργήσει κιόλας, αλλά δεν τρέχει τίποτα".

Εντάξει ο καθένας κάνει ότι νομίζει και δικαίωμά του είναι, αλλά ουσιαστικά δίνεται το ΟΚ στα μαγαζιά να βάζουν τέτοια καπέλα.

Τώρα περιμένουμε τον θείο Σαμ από την Αμερική που θα έρθει στην Ελλάντα για διακοπές να φέρει στην βαλίτσα του και 10 tablets για τους πελάτες του e-shop. Αντάπτορα για μπρίζα πιθανόν έχουν ήδη παραλάβει από το eBay.

Aν αναφερεσαι σε μενα ειπα οτι ειναι τραβηγμενη η τιμη των 100 ευρω πανω και οχι τα 50 οπου και το παρηγγειλα. Επειτα μπορει να εχω τους λογους μου για να "βιαζομαι" να το εχω στα χερια μου. Δεν μπορω να περιμενω μεχρι τα μεσα Σεπτεμβριου οπου και ακουγεται οτι θα ερθει στην Ελλαδα, ασε κιολας που κατι μου λεει οτι και τοτε για κανα διμηνο θα το εχουν 50 ευρω πανω.

Δημοσ.

199.99 λίρες με τα τωρινά δεδομένα είναι 256 ευρώ.

Τωρα αν βγαζει η δε βγαζει το eshop ειναι αλλο θεμα οπως επισης οτι και η τιμη του ειναι 199 δολλαρια.

Άλλο ΦΠΑ εδω και αλλο εκει. Αγγλία το ΦΠΑ είναι 20% και Αμερική παίζει από 5-10% τη στιγμη που εδω ειναι 23%.

Πάνω σε αυτο βάλτε και μεταφορικά και τελωνεια και δεν ξερω και εγω τι αλλο και οποιος θελει το παιρνει η το αφηνει.....

Φιλικα πανατα

Βαγγελης

Δημοσ.

λοιπον σε ισοτιμια google 159λιρες αγγλιας αντιστοιχουν σε 203 ευρω

και το 16αρι σε 255 ευρω ,τωρα με φορολογιες εξοδα μεταφορας κλπ ισως βγαινει περισοτερα αρκετα

Δημοσ.
200 λίρες για το 16αρι. Δεν το εχω ψάξει το κατάστημα δεν ξέρω τι παιζει με μεταφορικά.

http://www.pcworld.co.uk/gbuk/google-nexus-7-tablet-pc-16-gb-15648510-pdt.html

Επίσης στο post πιο πάνω' date=' τόσο δεν το πουλαει το amazon αλλα ένας αλλος πωλητης που συνεργάζεται με αυτο.[/quote']

Αυτο νομιζω ειναι θυγατρικη του dixons δηλ Κωτσοβολος

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...