geotrian Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 καλησπερα σε ολους ειχα το νοκια 7500 και επιτελους αγορασα ενα κινητο με android :-D :-D απλα δεν ξερω πως να μεταφερω τις επαφες μου στο νεο κινητο μου χωρις να καθισω να τις αντιγραψω μια προς μια :shock: Σας ευχαριστω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Εχεις δυο επιλογες. Ειτε με bluetooth μαζικη αποστολη, ειτε (αν υποστηριζεται) εξαγωγη επαφων στην καρτα μνημης και θα βγουν σε αρχειο csv που διαβαζεται απο το android. Επισης.το θεμα μεταφερεται στο mobile software. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geotrian Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 δεν βρηκα την μαζικη αποστολη επαφων μεσω bluetooth μονο μεμονομενα το βρηκα......και ειναι πολλες για να τις κανω μια μια..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
c0prse_grinder Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 δεν βρηκα την μαζικη αποστολη επαφων μεσω bluetooth μονο μεμονομενα το βρηκα......και ειναι πολλες για να τις κανω μια μια..... εγω νομιζω το ειχα κανει συνδεοντας απτο ovi της επαφες στο outlook και επειτα τις μετετρεψα σωστα για να περαστουν στο google. μετα απο κει τις παιρνει αυτοματα η συσκευη over the air Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα