solamnic Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Όχι φίλε το pagefile το αφήνεις κανονικά... απενεργοποίησε το auto defrag..... διάβασε οπωσδήποτε http://www.insomnia.gr/topic/337668-ssd-tips-tweaks-trim-support/
janot Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπερα σας, μολις εμαθα για τους SSD και επειδη ενδιαφερομαι για τις υψηλες ταχυτητες και αποδοσεις που προσφερει θα ηθελα να αγορασω εναν. Ελπιζω να με ενημερωσετε εσεις.Εχω σταθερο pc με χαρακτηριστικα: windows XP SP3 AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5200+ 2.61 GHz, 2,00 GB RAM και σκληρο 230 GB. Ευχαριστω!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπερα σας, μολις εμαθα για τους SSD και επειδη ενδιαφερομαι για τις υψηλες ταχυτητες και αποδοσεις που προσφερει θα ηθελα να αγορασω εναν. Ελπιζω να με ενημερωσετε εσεις. Εχω σταθερο pc με χαρακτηριστικα: windows XP SP3 AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5200+ 2.61 GHz, 2,00 GB RAM και σκληρο 230 GB. Ευχαριστω! Για αρχη θα πρεπει να πας σε windows7 στην περιπτωση που βαλεις ssd. Και τα win7 θα βαρυνουν το συγκεκριμενο pc. Απτην αλλη ο ssd θα δωσει αλλο αερα στο pc αλλα οπως και να χει αυτα τα 2gb ram μου καθονται καπως ασχημα οταν πρεπει να προτεινω win7:P
janot Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Μητρική; Την μητρικη την αλλαξα προσφατα επειδη την εκαψα και δεν ξερω τι εχω. Για αρχη θα πρεπει να πας σε windows7 στην περιπτωση που βαλεις ssd. Και τα win7 θα βαρυνουν το συγκεκριμενο pc. Απτην αλλη ο ssd θα δωσει αλλο αερα στο pc αλλα οπως και να χει αυτα τα 2gb ram μου καθονται καπως ασχημα οταν πρεπει να προτεινω win7:P Προτεινεις να βαλω windows 7 και αλλα 2 GB RAM? Τωρα εχω 1+1 GB.
sattack Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 οταν σου καηκε η μητρικη επρεπε να ειχες αλλαξει ολο το συστημα (δηλαδη +cpu +ram)... τωρα παρε εναν φτηνο 60-64αρη, πχ http://www.skroutz.gr/s/2600661/Kingston-SSDNow-V300-60GB-w-Adapter.html
janot Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Παραλληλα με εναν φτηνο σαν αυτον που ανεφερες αν εδινα αλλα 50 ευρω να επερνα 2-4GB ακομη και win7 δεν θα ηταν καλυτερα; Ευχαριστω.
sattack Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 αυτο ειναι αλλο ερωτημα. τωρα εχεις τι? DDR2, σωστα? ποσο θα σου κοστισει να παρεις αλλα 2 ή 4GB DDR2, ποσο κανει η DDR3 ? (για αυτο ειπα οτι με την ευκαιρια που σου καηκε η παλια μητρικη επρεπε να ειχες κανει αλλαγη σε ολα...) τεσπα, παρε πρωτα τον SSD που μια χαρα μπορεις να τον χρησιμοποιησεις και με τα 7 και σε αλλο συστημα ... και αποφασιζεις αργοτερα και σε αλλο thread αν αξιζει αναβαθμιση μνημης/λειτουργικου ή ολης της πλατφορμας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα