Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Χρειάζομαι να αγοράσω μια ukash(30euro) και η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα λίγο με το σύστημα τους.

Δεν έχω καταλάβει αν δουλεύει σαν Paypal , Moneybookers η "παυσαφε"..

Δεν χρειάζομαι να Δουλέψω με το site απλά έναν κωδικό 19ψηφίο από ότι μου ζητάει το site αξιας 30euro.

Ξέρει κανεις η μπορεί να με βοηθήσει?

Ευχαριστω

Δημοσ.

Από τι ξέρω φιλε λειτουργεί όπως η paysafe είχα ρωτήσει την 365 την παίζει με την κάρτα αυτή σε περίπτωση ανάληψης και μου είπαν λειτουργεί όπως η paysafe την κάρτα αυτή μπορείς να την βρείς στα περιπτερα όπως και τι paysafe πχ

και ένα κείμενο που βρήκα στην 365

Το Ukash είναι ένας γρήγορος και ασφαλής τρόπος κατάθεσης χρημάτων, ιδανικός για πελάτες που δεν έχουν πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

Μπορείτε να αγοράσετε κουπόνια Ukash online ή από έναν Ukash λιανοπωλητή. Τα ακόλουθα νομίσματα είναι διαθέσιμα: EUR, USD, GBP, AUD, CAD, CZK, DKK, HUF, MXN, NOK, NZD, PLN, SEK ή ZAR. Αν ο bet365 λογαριασμός σας χρησιμοποιεί ένα νόμισμα διαφορετικό από εκείνο του κουπονιού σας Ukash, το ποσό του κουπονιού θα μετατραπεί από την Ukash για να καθορίσει το ισότιμο ποσό κατάθεσης στον στοιχηματικό λογαριασμό σας.

Μόλις αποκτήσετε το κουπόνι με τον μοναδικό 19-ψήφιο κωδικό και το πληρωτέο ποσό, μπορείτε να καταθέσετε χρήματα στον λογαριασμό σας. Απλά κάντε κλικ στη Κατάθεση στην ιστοσελίδα της bet365.

δεν ξέρω αν σε βοήθησα πάντως προσπάθησα :)

Μπορείτε να προμηθειτείτε Ukash σε εκατοντάδες σημεία παγκοσμίως, online, απόπορτοφόλια, καταστήματα ψιλικών και μηχανήματα αυτόματης ανάληψης. Μήνυμα ασφαλείας: Για να είστε σίγουροι ότι χρησιμοποιείτε το Ukash με ασφάλεια κάντε κλικ εδώ. Εάν δεν χρησιμοποιείτε το Ukash με ασφάλεια, μπορεί να χάσετε τα χρήματά σας.

Μάθετε παρακάτω πού μπορείτε να λάβετε Ukash στη χώρα σας.

Στα εξής σημεία

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι το γνωριζω.. απλα τα περιπτερα , ψιλικα δεν την εχουν!

(Θεσσαλονικη ειμαι)

Επεξ/σία από newtech
Δημοσ.

τι να σου πω..πάντως λίγα σημεία τι έχουν είναι η αλήθεια

• Βρείτε το πλησιέστερο σημείο πώλησης στην παρακάτω λίστα
  • Ζητήστε την Ukash σε κουπόνια των 10€, 25€, 50€, 100€

δοκίμασες και εδώ και δεν είχαν;εκτος αν είσαι μακριά

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Εγνατίας 49-51 (κέντρο) ισόγειο τηλ: 2310 280145

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...