Προς το περιεχόμενο

Guitar hero ή rock band?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά. Θέλω να πάρω ένα από τα 2 games του τίτλου. Έψαξα παλιότερα θέματα έψαξα και στο ιντερνετ αλλά δεν μπόρεσα να καταλάβω και πολλά για τις διαφορές που έχουν. Επίσης κάπου διάβασα ότι το guitar hero καταργείται. Anyway ποιο από τα 2 με συμβουλεύεται να τσιμπίσω? Ενδιαφέρομαι κυρίως για το κομμάτι τις κιθάρας. Drums, μικρόφωνα κλπ με αφηνουν κάπως αδιάφορο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αφου είναι η πρώτη φορά που θα παίξεις ένα τέτοιου είδους παιχνίδι, θα πρότεινα να πάρεις ένα από την σειρά Guitar Hero, με την κιθάρα δεν θα έχεις θέμα καθώς μπορείς να την χρησιμοποιήσεις και στο rockband αφού υπάρχει συμαβτότητα και στους 2 τίτλους, αναλόγως τι μουσική ακούς θα πρότεινα το Guitar Hero 3 Rock of Legends που έχει πολλά και κλασσικά rock κομμάτια ή το Guitar Hero 4 World Tour που έχει τραγούδια για όλα τα γούστα, αν ακόμα δεν μπορείς να διαλέξεις δες τις playlist που έχουν τα παιχνίδια και διάλεξε κάποιο απο τις 2 σειρές Guitar Hero και Rockband. Διαφορές που έχουν τώρα ειναι ίσως στα γραφικά (υποκειμενικό πιστεύω το τί σου αρέσει!) στο G.H. έχει κυκλάκια για νότες (πιο βολικό πιστεύω για αρχάριο ,σου δίνει την αίσθηση ότι θα πετύχεις τη νότα πιο εύκολα) ενώ στο RB είναι σαν "χαπια" και λίγο πιο μικρά σαν εικονίδια (δυσκολεύτηκα παραπάνω να εξοικοιωθω με αυτό το σύστημα) κατά τα άλλα έχουν μεγάλη γκάμα απο τραγούδια και οι 2 τίτλοι.

Επεξ/σία από Peavy
Δημοσ.

Eκτός από τα κομμάτια τις κάθε συλλογής υπάρχη η δυνατότητα ξερω γω δωρεαν download επιπλέων κομματιών?

Δημοσ.

αν μπεις στο store θα βρεις πολλά dlc's με διάφορα κομμάτια μπες και ψάξε για να δεις πια θα σου αρέσουν για να πάρεις και το σωστό guitar hero γιατί νομίζω δεν κάνουν όλα τα dlc με όλα τα guitar hero αλλά δεν είμαι σίγουρος αν υπάρχει κάποιος ας το σιγουρέψει.

πάντως αν διαβάσεις τις πληροφορίες θα λέει για ποια κάνει.

Δημοσ.

Και μια άλλη ερώτηση. Επεισή στην ελλάδα είναι ελαφρώς στον θεό οι τιμές, αν το πάρω από το αγγλικό άμαζον δεν έχει καμια διαφορά με το σετ που έρχεται εδώ όσο αφορά τις υποδοχές των κιθάρων κλπ έτσι?

Δημοσ.

Τα μισά παιχνίδια τα έχω πάρει απο εξωτερικό δεν θα έχεις θέμα με τις υποδοχές ένα bluetooth adaptor έχει και το ps3 είναι region free.

Δημοσ.

Παρήγγειλα το guitar hero 5 μαζι με μια κιθάρα σετ απο το amazon το αγγλικο με 63 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά όταν το φθηνοτερο σετ που έβρισκα στην Ελλάδα ήταν στα 86 ευρώ χωρίς τα μεταφορικά :-( . Το περιμένω απο τις 7 αυγούστου και μετά. B)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...