Προς το περιεχόμενο

Galaxy s2 359.78

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου έβγαζε ένα error και απλά πατούσα να το ξαναυποβάλλει. :-) Κατά τα άλλα νομίζω ότι είναι πολύ καλή προσφορά

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενταξει το φορουμ εχει προβλημα αυτες τις δυο μερες, οταν πατατε απαντηση κλπ, παροτι το συστημα κολλαει, αυτη εχει καταχωρηθει. Δεν χρειαζεται να πατατε 100 φορες για μια ενεργεια, γιατι θα υποβληθει 100 φορες. Πηγαινετε πισω και θα δειτε οτι υπαρχει. ;)

(οσο για την "προσφορα", δεν θα την ελεγα πολυ καλη, ειναι απλα 7% κατω απο τον ανταγωνισμο, τιμη δηλαδη που πιστευω συντομα θα υπαρξει και απο αλλου και θα φαινεται μαλιστα υψηλη!)

Επεξ/σία από matrixxx
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενταξει το φορουμ εχει προβλημα αυτες τις δυο μερες, οταν πατατε απαντηση κλπ, παροτι το συστημα κολλαει, αυτη εχει καταχωρηθει. Δεν χρειαζεται να πατατε 100 φορες για μια ενεργεια, γιατι θα υποβληθει 100 φορες. Πηγαινετε πισω και θα δειτε οτι υπαρχει. ;)

(οσο για την "προσφορα", δεν θα την ελεγα πολυ καλη, ειναι απλα 7% κατω απο τον ανταγωνισμο, τιμη δηλαδη που πιστευω συντομα θα υπαρξει και απο αλλου και θα φαινεται μαλιστα υψηλη!)

Καλησπερα παιδια. Φιλε matrixxx διαφωνω μαζι σου, και θα σου πω γιατι. Το S2 ηταν ο smartphone ικος μου στοχος για παρα πολυ καιρο,με αποτελεσμα να ελεγχω καθημερινα την τιμη του και να αναμενω. Οποτε, γνωριζω οτι η τιμη του S2 παρεμενε σταθερα προσηλωμενη στα ανω των 440 ευρω (μαζι με τα μεταφορικα κτλ) και επεσε μολις στα 400, οταν κυκλοφορησε το S3. Μιλαμε, για χρονικο διαστημα 6-8 μηνων, αυτο που σου λεω, δηλαδη τεραστιο.

Ειδικα δε, απο τη στιγμη που υπαρχει ενεργη η προσφορα του Nexus στα 269 ευρω, και αυτα τα 2 κινητα ειναι ξεκαθαροι και κυριοι ανταγωνιστες και πολλα παιδια κινουνται για την αποκτηση ενος εκ των δυο, θα ελεγα οτι μια τιμη στα 260 για το S2 ειναι πολυ σημαντικη, για καποιον, για να προτιμησει αυτο και οχι το Nexus. :)

Mε λιγα λογια, πιστευω οτι ειναι μια χαρα η τιμη, ειναι καπως ιδιαιτερη η αγορα των κινητων, και ας φαινεται χαμηλη η μειωση τιμης, ειναι μεγαλο το πληθος εκεινων που θα κοιτουσαν να το παρουν το s2 στα 360, και οχι καποιο αλλο κινητο. Ωστοσο συμφωνω οτι αν ξεκινησει 1-2 καταστηματα και ριξουν την τιμη του, αυτο θα γινει μπουμπερανγκ!!! Μενει να δουμε να ισχυουν οι υγιεις νομοι του ανταγωνισμου :)

Ερωτηση: Ελπιζω να περιλαμβανονται μεταφορικα και αντικαταβολη, μονο!

Επεξ/σία από christs
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειδικα δε, απο τη στιγμη που υπαρχει ενεργη η προσφορα του Nexus στα 269 ευρω, και αυτα τα 2 κινητα ειναι ξεκαθαροι και κυριοι ανταγωνιστες και πολλα παιδια κινουνται για την αποκτηση ενος εκ των δυο, θα ελεγα οτι μια τιμη στα 260 για το S2 ειναι πολυ σημαντικη, για καποιον, για να προτιμησει αυτο και οχι το Nexus. :)

η εχεις κανει λαθος στο 269 του νεξους που λες ή θελω link τωρα για παραγγελια :-D χαχα Επεξ/σία από c0prse_grinder
Δημοσ.

συσκευη ενος ετους 400x800 360ευρω?η προσφορα που ειναι?Ιδια τιμη με το nexus που ειναι 2μηνων που και αυτο κατα την αποψη μου ειναι ακριβο με την "προσφορα"του πλαισιου να φανταζει ως η πρεπουσα τιμη εκκινησης.

Δημοσ.

συσκευη ενος ετους 400x800 360ευρω?η προσφορα που ειναι?Ιδια τιμη με το nexus που ειναι 2μηνων που και αυτο κατα την αποψη μου ειναι ακριβο με την "προσφορα"του πλαισιου να φανταζει ως η πρεπουσα τιμη εκκινησης.

ωπα ωπα... τι εννοεις δυο μηνων συσκευη?

δεσ εδω μια http://en.wikipedia.org/wiki/Galaxy_Nexus

οι διαφορες στα συγκεκριμενα ειναι οθονη μεγαλυτερη αναλυση το νεξους καμερα 8 εναντι 5 του νεξους το γκαλαξυ και το βασικοτερο ολων η υποστηριξη λογω google...μην ξεχνας ομως οτι το γκαλαξυ ηταν κ ακομα παραμενει οπως κ το νεξους μαζι με το σ3 και το htc οι ναυαρχιδες του ανδροιδ... μια χαρα τιμη ειναι ωστοσο αυτη του γκαλαξυ..αλλα αν ρωταγες εμενα τωρα θα παιρνα νεξους .πριν ενα μηνα που επαιζε γκαλαξυ στα 390 και νεξους στα 550 -599 μακραν το γκαλαξυ οπως κ το πηρα.. (θα μου πεις δεν ειχεσ υπομονη? θα σου απαντησω ΟΧΙ) :)

Δημοσ.

Έχω το SII εδώ και κανά 3μηνο. Το έχω φορτίσει όλο και όλο 2 φορές και επειδή είναι κυριολεκτικά σε αχρηστία σκέφτομαι να το δώσω 320-350.Το θεωρείς υπερβολή ?

Δημοσ.

ΟΤιδηποτε δεν ειναι σφραγισμένο θεωρειται μεταχειρησμένο, ακομα και αν εκανε boot μια και μοναδικη φορα. Υπο κανονικες συνθηκες το μεταχειρησμενο χανει το 1/4 με 1/3 της αξιας εναντι του καινουριου. Do the math.

Kαι εδω μιλαμε για τεχνολογια που η απαξιώση ειναι πιο γρηγορη. Πηρα Gnex 2 ημερων στα 280. Fair price για οποιον ειναι στην αγορα. Προσωπικα δεν θα εδινα περισσοτερα απο 270 για GSII. Δεν ειναι iPhone για να κρατησει τιμη λογο status. Μπορει να ειναι καθ' ολα αξια συσκευη, δεν αντιλεγω, αλλα η τιμη της, την δεδομενη χρονικη συγκυρια ειναι υπερβολικη.

Δημοσ.

Έχω το SII εδώ και κανά 3μηνο. Το έχω φορτίσει όλο και όλο 2 φορές και επειδή είναι κυριολεκτικά σε αχρηστία σκέφτομαι να το δώσω 320-350.Το θεωρείς υπερβολή ?

καλα ειναι 320Ε-350Ε....μονο αδειασε τα πμ σου γιατι θα σου ρθει κυμα.

χεχε.

οσο για τις φοτρισεις..δυστυχως για σενα δεν φαινεται καπου για να το αποδειξεις.

μαρεσει που κραζατε τοτε στο θεμα με την προσφορα του γερμανου που εβγαινε 250Ε το galaxy s2!!!το εχεις 3μηνες θες να βγαλεις και ενα 100ρικο απο πανω!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλα ειναι 320Ε-350Ε....μονο αδειασε τα πμ σου γιατι θα σου ρθει κυμα.

χεχε.

οσο για τις φοτρισεις..δυστυχως για σενα δεν φαινεται καπου για να το αποδειξεις.

μαρεσει που κραζατε τοτε στο θεμα με την προσφορα του γερμανου που εβγαινε 250Ε το galaxy s2!!!το εχεις 3μηνες θες να βγαλεις και ενα 100ρικο απο πανω!

Τα κρύα αστεία μόνο για κάτι τέτοιες μέρες με 37 υπό σκια αξίζουν.

Επεξ/σία από Vasilis 07
Δημοσ.

η εχεις κανει λαθος στο 269 του νεξους που λες ή θελω link τωρα για παραγγελια :-D χαχα

χαχα sorry αγορινα, το 2αρι μπροστα μου ξεφυγε στο γραψιμο, ως γνωστον εννοουσα 369 :P αλλα εισαι γατος εσυ δε σε φοβαμαι να μπερδευτηκες :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...