ennoeitai Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Μετά από "φορμάτ" (ουσιαστικά recovery), έβαλα στα Vista το Windows Updates κι έκανα όλα τα updates. Τώρα όμως ο υπολογιστής κολλάει πάρα πολύ, κυρίως όταν χρησιμοποιώ τον Firefox (ο οποίος συχνά "τρώει" μόνο 100 mb! απ'τη RAM όταν κολλάει..). Δεν έχει να κάνει με καρτέλες, κολλάει και με 2 καρτέλες του ινσόμνια μερικές φορές (χωρίς βίντεο), χωρίς να τρέχουν άλλα προγράμματα εκτός του Firefox. Κάποιες φορές έχει κολλήσει σε σημείο που να μην ανοίγει ούτε ο Task Manager. Πράγματα που στην προηγούμενη εγκατάσταση (που δεν εγκαθιστούσα τα updates) δεν τα έκανε. Οπότε είμαι σίγουρος ότι είναι τα updates. Δεν είναι ότι έχω εγκατατήσει και κάποιο διαφορετικό/καινούριο πρόγραμμα απ'την προηγούμενη εγκατάσταση. Όλα τα ίδια είναι. Τώρα θέλω να "αφαιρέσω" τα updates αν υπάρχει τρόπος. Πήγα να κάνω επαναφορά συστήματος και το νωρίτερο σημείο που έχει, είναι 12 ώρες ΜΕΤΑ την ώρα που είχα κάνει το update. Το update το είχα κάνει 21/7 στις 8 το βράδυ και η νωρίτερη επαναφορά είναι 22/7 στις 8 το πρωΐ. Υπάρχει κάτι άλλο που θα μπορούσα να κάνω; Μετά απ'αυτό έχει άλλα σημεία που εγκαθιστούσα επόμενα updates. Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνεις uninstall τα updates;
thelos257 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Μαλιστα.......... να αφερεσεις τις ενημρωσεις στα vista δεν πιστευω να υπαρχει κανενας τροπος δυστοιχος για xp ξερω οτι πας στην προσθετοαφαιρεση προγραμματων τσικαρεις εμφανιση ολων των ενημερωσεων κα τις σβηνεις μια μια αρα πας για φορματ δυστιχος ετσι θα σβησουνε ολα και οι ενημερωσεις καθως. Ευχομαι να βοηθησα.
ennoeitai Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Οκ ευχαριστώ για την απάντηση, θα το αφήσω λίγο ακόμα να δω πως θα εξελιχθεί, ωστόσο βάζω εγώ updates.
Chrisad Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Φίλε μου καταρχάς αφού έκανες φορμάτ, γιατί έβαλες πάλι vista? κακή ιδέα... αν μπορείς προχώρα ένα βήμα μπροστά ή κάνε ένα βήμα πίσω.. πάντως φύγε από εκεί. anyway εγκατεστημένα updates μπορείς να τα αφαιρέσεις από εδω
ennoeitai Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Chrisad ποιά είναι όμως; Αυτά τα Hotfixes που έχεις σε μένα δεν υπάρχουν. Και δε βλέπω κάποιο άλλο που να μου μοιάζει για update. Εκτός από τρία που λένε Module. Παίζει να'ναι αυτά; Λένε cisco leap module κλπ.
MoviemakerGr Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Φιλε μου αφού έχεις πάρει update βάλε 7 θα νομίζεις οτι αγόρασες άλλον υπολογιστή μετά..
ennoeitai Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 MoviemakerGr εννοείς "αφού έχω κάνει update" σωστά; Γιατί λες ότι αν βάλω τα 7 θα νομίζω ότι έχω άλλο υπολογιστή; Κι αυτά 1 gb. RAM δε θένε; Και θέλω να αποφύγω το φορμάτ αν γίνεται, γιατί πρόσφατα έκανα Recovery. Αν γινόταν δηλαδή να απεγκαταστήσω τα updates έτσι που δείχνει ο Chrisad, αλλά δεν τα βλέπω όμως.
MoviemakerGr Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Άκου εγω θα σου πω πως θα λύσεις οριστικά το πρόβλημα σου απο εκει κ πέρα εσυ αποφασίζεις πιο ειναι το ζητούμενο σου και σε τι διαδικασία θέλεις να μπεις.Δεν ξέρω ποιον υπολογιστή έχεις αλλα όποιον κ να έχεις με τα 7 θα τρέχει ενω με τα vista οτι κ να κάνεις θα κολλάει,ποσο μάλλον μετα απο recovery.και η διαδικασία ειναι για να τηρηθεί η υπόσχεση μου πιο πανω δηλαδή να νομίζεις οτι αγόρασες καινούριο υπολογιστή η εξής.Φορματ και windows 7 x32 με 3GB μνήμη.Ολα τ'αλλα είναι ημίμετρα που θα διαιωνίζουν με διακυμάνσεις ένα πρόβλημα που ακούει στο όνομα Vista.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα