Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα

εχει χαλασει ο φορτιστης του netbook του αδερφου μου. μοντελο δε γνωριζω ενα hp ειναι. μπορειτε να με βοηθησετε στην επιλογη καινουργιου ?

http://www.skroutz.g..._dir=asc&page=2

Πηγα στο multirama και μου ειπαν οτι αυθεντικο κανει 65 ευρω και ενα αλλο που εχει ολων των ειδων τα βυσματα για netbook 40.

Aλλα στο skroutz βλεπω κι αλλα.

Και ποσα watt ειναι περιπου ενα τροφοδοτικο τετοιο για netbook ?

Ευχαριστω εκ των προτερων

Επεξ/σία από kostask91
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γνώμη μου επειδή δουλεύω σε κατάστημα με είδη πληροφορικής.

Από εκεί που θα πάρεις τον φορτιστή να στον βάλει να δει αν δουλεύει. Εμείς για παράδειγμα ένα Hp notebook που μας φέρανε 4 φορτιστές δοκιμάσαμε ο τελευταίος έκανε. Φαντάσου να αγοράσεις να μην κάνει το βύσμα , αντε να τον γυρίσεις πίσω. Οπότε γνώμη μου πήγαινε σε ένα μαγαζάκι που θα το δοκιμάσουνε να δούνε ότι κάνει.

ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ! Εμάς έχει έρθει πελάτης που επειδή ο φορτιστής ο ΤΟΥΒΛΟ-Χ που έιχανε δεν είχε μακρύ βύσμα του βγάλανε γνώμη από το πλαίσιο ότι φταίει το λάπτοπ του και όχι ο φορτιστής...

Όσον αφορά τα watt τώρα κοίτα τι γράφει ο φορτιστής σου από Volt kai Ampere. Αν πολλαπλασιάσεις volt*ampere θα βγάλεις πόσα watt θέλει το netbook μέγιστο.

Επεξ/σία από rounsmith
Δημοσ.

Γνώμη μου επειδή δουλεύω σε κατάστημα με είδη πληροφορικής.

Από εκεί που θα πάρεις τον φορτιστή να στον βάλει να δει αν δουλεύει. Εμείς για παράδειγμα ένα Hp notebook που μας φέρανε 4 φορτιστές δοκιμάσαμε ο τελευταίος έκανε. Φαντάσου να αγοράσεις να μην κάνει το βύσμα , αντε να τον γυρίσεις πίσω. Οπότε γνώμη μου πήγαινε σε ένα μαγαζάκι που θα το δοκιμάσουνε να δούνε ότι κάνει.

ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ! Εμάς έχει έρθει πελάτης που επειδή ο φορτιστής ο ΤΟΥΒΛΟ-Χ που έιχανε δεν είχε μακρύ βύσμα του βγάλανε γνώμη από το πλαίσιο ότι φταίει το λάπτοπ του και όχι ο φορτιστής...

Όσον αφορά τα watt τώρα κοίτα τι γράφει ο φορτιστής σου από Volt kai Ampere. Αν πολλαπλασιάσεις volt*ampere θα βγάλεις πόσα watt θέλει το netbook μέγιστο.

Εχω βαλει στο ματι αυτους με τα πολλα βυσματα.

Τωρα απο βεροια ειμαι δεν εχει και πολλα μαγαζια να παω. Οποτε κοιταω κατι σε σκρουτζ , αν μπορουσες να μου προτεινεις κατι απο εκει...

Ριξε μια ματια στο ebay, τους εχει πολυ φτηνα, και αν παρεις απο Αγγλια το πολυ σε 4 μερες σπιτι σου.

Δεν εχω τη δυνατοτητα να ψωνισω απο εβαυ, λογω ελειψης πιστωτικης αλλα και παλι μπορω με paypal αλλα θελει τρεξιμο σε τραπεζες μετα δημιουργια account κτλ κτλ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

hp mini 110 . Αυτο γραφει μονο απο εξω . Δεν μπορω να το ανοιξω, αφου δεν εχει μπαταρια :P

Θες να σου πω και χρωμα ?? :devil:

Επεξ/σία από kostask91
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καταρχην υοαρχει περιπτωση αυτο το βυσμα να μη κανει στ λαπτοπ μου ?

επιπλεον απο ελλαδα δε μπορω να αγορασω?

και ας ειναι 10 ευρω ακριβοτερο απο το να τρεχω για paypal και μετα να περιμενω 20 μερες μεχρι να ερθει

Επεξ/σία από kostask91

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...