Προς το περιεχόμενο

Wireless Adapter για Gaming

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες χρειάζομαι συμβουλή.

Λόγω απαράδεκτης κατάστασης με τα καλώδια θα το γυρίσω σε Wi-fi.

ο router θα είναι στο δίπλα δωμάτιο, ένα τοίχο διαφορά.

Θα έχω πρόβλημα lag στο BF3 και άλλα fps games;;;

παίζει κανείς σας με wi-fi;

Τέλος έχετε να πρωτείνετε κανένα καλό usb wi-fi σκέφτομαι για αυτό μια και έχω καλή πείρα από tp-link ...

http://www.skroutz.gr/s/310823/TP-LINK-TL-WN727N-Wireless-USB-Adapter-150Mbps.html

σκέφτομαι και κάτι τέτοιο

http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=016472D61CDC4D48805E23D579EDA9E0&pa=1484257FA6C1A14295D4DC16D0B6F4CE

αξίζει;

τέλος υπάρχει λόγος να διαλέξω pci-e αντί usb;;

http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=C554D807E2618843B51C5E1C442B330D&pa=1484257FA6C1A14295D4DC16D0B6F4CE

τα 4 dbi μετρούν για ακτινοβολία; ή είναι ελάχιστα; (είναι σαν να εχω το router στο ίδιο δωμάτιο ή χειρότερα;)

Ρουτερ έχω zte & sagem (επίσης netgear (παλιό).)

περιμένω απόψεις!

Δημοσ.

γιατι το wifi ειναι απαραδεκτο για gaming?αν εχεις 10 τοιχους αναμεσα και παιζεις με σημα Low ναι δεν κανει αν εχεις κανονικο σημα δεν εχεις θεμα τοτε.πχ εγω wireless κατεβαζω σχεδον το ιδιο με καλωδιο.επισης για τον ts

η pci express γενικα ειναι πιο stable απο την Usb και μπορεις να αλλαξεις την κεραια αν χρειαστει.αλλα το κακο ειναι οτι αν το Pc ειναι καπου στριμωγμενο σε κανα επιπλο κτλ χανεις παρα πολυ σημα.η Usb εχει το καλο οτι μπορεις να βαλεις και μια επεκτασουλα 2-3 μετρα σε usb και σε καποιες μπορεις να αλλαξεις και την κεραια αν θελησεις.stable οσο ειναι το Usb.Καλυτερα απο οτι παλια:P

χανεις μια Usb βεβαια αλλα οκ.σε μαρκα η Tp link ειναι οτι πληρωνεις παιρνεις.εγω θα πηγαινα σε alfa η σε netgear η καμια d link η level one.απο εκει και περα η καρτες ολες ειναι 100 mw σαν ακτινοβολια.20 dbm δηλαδη με εξαιρεση την alfa που μπορει να παιξει και πιο πανω αμα θελει καποιος οποτε απο ακτινοβολια εισαι οσο ειναι το ρουτερ.τωρα ειτε 2 db κεραια ειτε 4 db κεραια μην περιμενεις να δεις την τρελη διαφορα.για ακτινοβολια μην αγχωνεσαι.πιο πολυ να αγχωνεσαι για το κινητο σου.αν και το καλωδιο ειναι η καλυτερη λυση.αν τρυπησεις τοιχο μπορεις να το περασεις πιο ευκολα το καλωδιο η μπορεις να το βαλεις μεσα σε καναλι για να ειναι πιο προσεγμενο.αν φοβασε την αποσταση τοτε υπαρχει και η λυση για powerlines αλλα βγαινει πιο ακριβα παλι.αν ειναι μονο ενας τοιχος δεν θα εχεις θεμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γιατι το wifi ειναι απαραδεκτο για gaming?αν εχεις 10 τοιχους αναμεσα και παιζεις με σημα Low ναι δεν κανει αν εχεις κανονικο σημα δεν εχεις θεμα τοτε.πχ εγω wireless κατεβαζω σχεδον το ιδιο με καλωδιο.επισης για τον ts

η pci express γενικα ειναι πιο stable απο την Usb και μπορεις να αλλαξεις την κεραια αν χρειαστει.αλλα το κακο ειναι οτι αν το Pc ειναι καπου στριμωγμενο σε κανα επιπλο κτλ χανεις παρα πολυ σημα.η Usb εχει το καλο οτι μπορεις να βαλεις και μια επεκτασουλα 2-3 μετρα σε usb και σε καποιες μπορεις να αλλαξεις και την κεραια αν θελησεις.stable οσο ειναι το Usb.Καλυτερα απο οτι παλια :P

χανεις μια Usb βεβαια αλλα οκ.σε μαρκα η Tp link ειναι οτι πληρωνεις παιρνεις.εγω θα πηγαινα σε alfa η σε netgear η καμια d link η level one.απο εκει και περα η καρτες ολες ειναι 100 mw σαν ακτινοβολια.20 dbm δηλαδη με εξαιρεση την alfa που μπορει να παιξει και πιο πανω αμα θελει καποιος οποτε απο ακτινοβολια εισαι οσο ειναι το ρουτερ.τωρα ειτε 2 db κεραια ειτε 4 db κεραια μην περιμενεις να δεις την τρελη διαφορα.για ακτινοβολια μην αγχωνεσαι.πιο πολυ να αγχωνεσαι για το κινητο σου.αν και το καλωδιο ειναι η καλυτερη λυση.αν τρυπησεις τοιχο μπορεις να το περασεις πιο ευκολα το καλωδιο η μπορεις να το βαλεις μεσα σε καναλι για να ειναι πιο προσεγμενο.αν φοβασε την αποσταση τοτε υπαρχει και η λυση για powerlines αλλα βγαινει πιο ακριβα παλι.αν ειναι μονο ενας τοιχος δεν θα εχεις θεμα

οποιοδηποτε Jitter σε fps gaming ειναι καταστροφικο αγαπητε Moderator..

@ topic starter βαλε το ρουτερ στο δωματιο σου ασε τα wifi Και τις αιδιες ..

εχεις φραγκα και εισαι καπιταλοσκυλο?

θες wifi παρολα αυτα? Here you go http://www.thinkcomp...parison-review/

buy this one

επισης εαν ξανακουσω για ακτινοβολια, θα ποιασω το κινητο που εχεις κατω απο το μαξιλαρι σου καθε βραδυ και θα στο βαλω where the sun dont shine !

thank you

- and that said by an wireless AP owner (and a >10 year old online gamer)

Επεξ/σία από F33L
Δημοσ.

το οτι θα παρει ενα wi fi stick Των 20 ευρω ειναι καπιταλοσκυλο.ουτε θελω να πιστευω οτι ολοι που παιζουν με Online games ειναι ολοι με καλωδιο.20 ευρω κανει μια ασυρματη καρτα δεν θεωρω οτι ειναι καπιταλας καποιοος που δινει 20 ευρω για να κανει την δουλεια του και να μην εχει 100 καλωδια στο πατωμα.δεν ειμαι Online gamer αλλα σε καλες καρτες οι διαφορες που εχω δει με καλωδιο ειναι απειροελαχιστες.σιγουρα υπαρχουν και κακες καρτες σιγουρα υπαρχουν και pc Που με wireless καρτες εχουν την μιση ταχυτητα απο οτι με καλωδιο αλλα δεν ειναι παντα ετσι.και εγω ειμαι fan των καλωδιων διοτι ειναι εγγυηση οτι θα παιζει παντα και ουτε α το ταδε κλειδωμα δεν παιζει ουτε α εχω αλλα 2 ap στο ιδιο καναλι αλλα μερικες φορες ειναι μονοδρομος.

τωρα βεβαια για το jitter για μεγαλυτερα pings κτλ ολα ειναι σχετικα.εξαρτατε το καθε ατομο ποσο ασχολειται τι παιχνιδι ειναι ποσο παρατηρητικος ειναι ο αλλος.δηλαδη ειναι αλλα ατομα που αν δεν βαλουν fast path δεν την παλευουν μια ενω βλεπεις αλλους να ειναι Interleave να κατεβαζουν και τορρεντς και να σου λενε παιζω μια χαρα.ειναι και λιγο υποκειμενικο το θεμα.

Δημοσ.

το οτι θα παρει ενα wi fi stick Των 20 ευρω ειναι καπιταλοσκυλο.ουτε θελω να πιστευω οτι ολοι που παιζουν με Online games ειναι ολοι με καλωδιο.20 ευρω κανει μια ασυρματη καρτα δεν θεωρω οτι ειναι καπιταλας καποιοος που δινει 20 ευρω για να κανει την δουλεια του και να μην εχει 100 καλωδια στο πατωμα.δεν ειμαι Online gamer αλλα σε καλες καρτες οι διαφορες που εχω δει με καλωδιο ειναι απειροελαχιστες.σιγουρα υπαρχουν και κακες καρτες σιγουρα υπαρχουν και pc Που με wireless καρτες εχουν την μιση ταχυτητα απο οτι με καλωδιο αλλα δεν ειναι παντα ετσι.και εγω ειμαι fan των καλωδιων διοτι ειναι εγγυηση οτι θα παιζει παντα και ουτε α το ταδε κλειδωμα δεν παιζει ουτε α εχω αλλα 2 ap στο ιδιο καναλι αλλα μερικες φορες ειναι μονοδρομος.

τωρα βεβαια για το jitter για μεγαλυτερα pings κτλ ολα ειναι σχετικα.εξαρτατε το καθε ατομο ποσο ασχολειται τι παιχνιδι ειναι ποσο παρατηρητικος ειναι ο αλλος.δηλαδη ειναι αλλα ατομα που αν δεν βαλουν fast path δεν την παλευουν μια ενω βλεπεις αλλους να ειναι Interleave να κατεβαζουν και τορρεντς και να σου λενε παιζω μια χαρα.ειναι και λιγο υποκειμενικο το θεμα.

δεν ειπα οτι ειναι.. ειπα εαν ειναι.. ας τα σκασει χοντρα να παρει bigfoot που ειναι η ναυαρχιδα..

οπως και να χει την γνωμη μου ειπα τεκμηριωμενα.. οποιος γουσταρει παιζει και ps3 online μεσω του wifi του γειτονα και παει σαν τον super mario..

δικαιωμα του

Δημοσ.

δεν σε αμφισβητησε κανεις αλλα επειδη εχω δει πολλα ατομα να ακουνε καντηλια για καλωδια που πανε στο πατωμα για αυτο ειπα οτι σαν λυση ισως να ηταν καλυτερα.α.καναλι για να ειναι το καλωδιο περασμενο σωστα,powerline που στην ουσια ειναι καπως σαν ethernet και αν δεν γινεται αλλιως τοτε ναι ειναι μονοδρομος το wi fi stick

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν σε αμφισβητησε κανεις αλλα επειδη εχω δει πολλα ατομα να ακουνε καντηλια για καλωδια που πανε στο πατωμα για αυτο ειπα οτι σαν λυση ισως να ηταν καλυτερα.α.καναλι για να ειναι το καλωδιο περασμενο σωστα,powerline που στην ουσια ειναι καπως σαν ethernet και αν δεν γινεται αλλιως τοτε ναι ειναι μονοδρομος το wi fi stick

Powerline Connection PLC

network_power_line.jpg

αυτο ειναι μια πολυ καλη λυση ναι... 48Mbit μινιμum μεσα απο το ρευμα.. μετραει :)

στα 40κατι ευρο...

Επεξ/σία από F33L
Δημοσ.

αρκει να παιξουν και να μην εχει τιποτα παρατραγουδα.εχει και πιο ακριβα βεβαια αλλα αρκετο κοστος σαν λυση

Δημοσ.

αρκει να παιξουν και να μην εχει τιποτα παρατραγουδα.εχει και πιο ακριβα βεβαια αλλα αρκετο κοστος σαν λυση

ξερεις τι μ αρεσει ομως ε? οτι εχουμε πει πει πει εμεις.. ο topic starter δεν θα ξαναποσταρει ποτε εδω :)

i'm lovin it

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...