Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα! Να ενημερωσω πως ο παρον λογαριασμος μου δωθηκε απο τον προηγούμενο κατοχο του. Οπως γραφω στο θεμα, θελω να φτιαξω ενα συστημα για photoshop και video editing... Καθολου παιχνίδια και πολυ ίντερνετ! Το ταβανι μου ειναι 1400 ευρω. Το μαγαζι που θελω ειναι το mindfactory.de λογω καλων τιμων και τρομερης εξυπηρέτησης στο παρελθον. Επισης να σημειωσω πως οσο πιο χαμηλα τοσο καλυτερα και πως δεν θα κανω oc. Θελω ενα ησυχο κουτι και μια καλη οθονη 23 ιντσών... Να σημειωσω πως θελω να κανω και προγραμματισμο για την ακριβεια ο γιος μου που παει στην 2α λυκείου... Ευχαριστώ εκ των προτέρων και ελπιζω να απευθυνθηκα στο σωστό μέρος

Δημοσ.

Αμα περιμενεις να παρεις απαντηση χρησιμοποιόντας τον λογαριασμο του The-Doctor καηκες.

• Like 1
  • 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Θα σε βοηθησω εγω να εξασκησω και τα Γερμανικα μου. :P

Δεν εχω ξαναασχοληθει όμως με το καταστημα οποτε υπομονη...

Oριστε με λιγοτερα απο 1000 ευρω. Καλυτερα να πας σε αυτην την οθονη, αντι για την 23αρα, επειδη απεικονιζει 1200 pixels κατακορυφα αντι για 1080: http://www.mindfactory.de/product_info.php/info/p756375_24Zoll--60-96cm--Dell-UltraSharp-U2412M-schwarz-1920x1200-1xVGA-1xDVI-1xDP.html

Το κουτι ειναι κορυφαιο και πολυ ησυχο.

EDIT: Αλλαξα τις μνημες.

post-247983-0-69920900-1359749982_thumb.png

• Like 1

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...