Προς το περιεχόμενο

Render στο Cinema 4D

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γίνεται να αυξήσω την ταχύτητα του rendering στο Cinema 4D? Μέχρι τώρα για ένα βίντεο που κρατάει γύρο στα 20-30 δευτερόλεπτα, το render κρατάει γύρο στις 12 ώρες! Είναι φυσιολογικό αυτό?

Δημοσ.

Μόνο αν ρίξεις την ανάλυση ή αν βάλεις καλύτερο cpu χωρίς να μας λες κανένα από αυτά δεν μπορούμε να πούμε αν είναι φυσιολογικό,αλλά σίγουρα δεν είναι και παράλογο.

Δημοσ.

Καλήτερο CPU δεν μπορω να βάλω διότι έχω laptop... Το CPU μου είναι intel core i3 στα 2,27 Ghz. Την ανάληση την έβαλα 1280x720 και το βίντεο είναι 730 frames.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Βασικά θα έπρεπε να μας πεις τι settings έχεις στο render για να δούμε τι μπορείς να κάνεις.

Κατέβασε την ανάλυση στα 720χ576 (dvd pal) ή 640χ480 (vga).

Επίσης ρίξε το antialising χαμηλότερα από το best ή κατέβασε το min/max στο 2χ2 και τα δύο.

Αν δεν σε ενδιαφέρουν οι διαθλάσεις αφαίρεσε το refraction.

Δες ένα βίντεο για optimize στα settings

http://vimeo.com/21768702

Δημοσ.

Σε ένα βίντεο που είχα την ποιότητα στα 720p, συνολικά κράταγε γύρο στα 30 δευτεροεπτα στα 25fps έβαλα 2x2 το antialiasing σε μορφή AVI και έκανε 22 ώρες αποθήκευση!! Την ποιότητα δεν θέλω να την βάλω ποιο κάτω διότι θέλω να είναι HD... Ούτε τα reflections θέλω να βγάλω διότι θέλω να φαίνεται ρεαλιστικό... Μάλλον φταίει ο επεξεργαστής οπότε θα πάρω αύριο τηλέφωνο στην toshiba να ρωτήσω μπας και αλλάζει οπότε αν αλλάζει θα βάλω κάνα i7 να κάνω τη δουλειά μου...

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι μάλλον. Ο επεξεργαστής φταίει.

Το rendering είναι cpu based (συνήθως) και τα laptop δεν είναι ότι καλύτερο για rendering λόγω του ότι ο επεξεργαστής δουλεύει στο 100% όλη την ώρα και θα ανεβάζει θερμοκρασίες. Στο τέλος θα τα τινάξει τα ποδαράκια του.

Δες ένα τεστ από επεξεργαστές για render στο c4d (http://www.tomshardw...07,1644-33.html).

Εγώ προτείνω να μην κάνεις render σε avi αλλά σε tiff ή έστω σε jpg. Αν σου κοπεί το render σε avi θα πρέπει να το κάνεις από την αρχή, ενώ σε tiff το συνεχίζεις όποτε θέλεις από το καρέ που σταμάτησε. Μετά έχεις την δυνατότητα να κάνεις τα καρέ σε ότι τελικό αρχείο θέλεις και με ότι settings θέλεις.

Επεξ/σία από micos000

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...