Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω τι προτείνετε για αυτήν την κατηγορία. Είχα στο νου μου να ψάξω κάτι σε razer λόγω των διαφημίσεων φυσικά και όχι από προσωπική εμπειρία. Αλλά διάβασα αλλού ότι είναι τζάμπα τα λεφτά και υπάρχουν ανάλογα προϊόντα logitech. Μ' ενδιαφέρει κυρίως για gaming, να έχει καλή απόκριση δηλαδή αλλά και βολική λαβή. Τώρα για το budget δεν είμαι ακόμα σίγουρος μιας και θα τ' αγοράσω λογικά από Σεπτέμβριο αλλά υπολογίζω γύρω στα 100-150 ευρώ το πολύ και για τα 2 φυσικά. Μπορείτε να μου προτείνετε φυσικά και κάτι πιο οικονομικό που από προσωπική σας εμπειρία είναι "καλό" για τη χρήση που προορίζεται.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δέν έχω πολύ εμπειρία με το extreme gaming αλλα μην περιμένεις να γίνεις god mode λόγω ενώς ποντικιου.

Άλλα άμα θές να επενδύσεις ντε και καλά σε κάτι τέτοιο πιστευω οτι πρέπει να κοιτάξεις προς logitech έχουν τρομερά ποντίκια gaming series απλά δέν έχουν λαμπάκια και φωτάκια και λοιπές μλκιουλες που έχουν τα razer.

Φίλος μου που ασχολείται με tournaments κτλπ έχει αυτό εδώ http://www.public.gr...i/prod950589pp/ .

Aυτό τσιμπάει αρκετά βέβαια αλλα κοίτα γενικά για τα gaming series της Logitech, πρέπει να αρχίζουν απο 45ευρώ άν θυμάμαι καλά

Kαι πληκτρολόγιο απλά κοίτα για ένα ποιοτικό logtech που να σε βολευει

Τα Razer μου φαίνοντε σάν τα alienware , πολύ φρου φρου και απο ουσία 0

Επεξ/σία από Rush13
Δημοσ.

Επειδή συμμετέχω και γω σε tournaments γιαυτό ήθελα να δω τι διαφορές υπάρχουν. Προσωπικά χρησιμοποιώ πάντα το δικό μου ποντίκι γιατί είναι δύσκολο να προσαρμόζεται το χέρι κάθε φορά που γίνεται LAN σε άλλο. Χρησιμοποιούσα ως τώρα ένα απλό της Logitech το οποίο όμως με βόλεβε στη λαβή του. Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ razer και δεν θέλω να το αγοράσω για να το δοκιμάσω. Γιαυτό ζήτησα προσωπικές εμπειρίες για να έχω έναν προσανατολισμό πάνω κάτω. Δεν ξέρω κατά πόσο υπάρχει καλύτερη απόκριση και το βασικότερο αν ισχύει στην πράξη η απλά είναι μετρήσεις από μηχανήματα.

Δημοσ.

Mπορείς να ρυθμίσεις την ευαισθησία του κλικ,,,Δηλαδή άμα το ρυθμίσεις στα 5800 dpi θα είναι πολύ πιο ευαισθητο το ποντίκι και θα κάνει πιο γρήγορα το κλικ απο ένα που είναι στα 2000dpi..Αλλα μιλάμε τώρα για χιλιοστά του δευτερολέπτου , άσε που σε πολλους είναι και σπαστικό να είναι τοσο ευαίσθητο το mouse.

Mπορεί να γουστάρεις και να σε βολέψει μια τέτοια απόκριση αλλα μπορεί και να σε εκνευρίσει κιόλας (προσοχή άμα σε εκνευρίσει μην το πετάξεις απο το παράθυρο απλά κατέβασε την απόκριση)

Το άλλο που προσφέρουν αυτά τα ποντίκια ειναι πολλά κουμπιά πάνω για να βάζεις keybindings.

Tώρα για μένα εφόσον θές να δοκιμάσεις κάτι τέτοιο αλλα και δέν έχεις και λεφτά για πέταμα πήγαινε σε καταστήματα και άρχισε να δοκιμάζεις πώς ειναι στο χέρι σου και άμα σου αρέσει πάρτο. Κοίταξε για τα gaming series της logitech πρώτα . Αυτό που σου έκανα λινκ άν δέν κάνω λάθος είχε ψηφιστεί ως το καλύτερο ποντίκι για gaming

Δημοσ.

Εγω θα σου προτεινα αμα ειχες καποιο φιλο η γνωστο με καποιο ποντικι της Razer να το δοκιμαζες πριν προχωρησεις σε καποια αγορα. Χωρις φυσικα να θελω να μειωσω το post του φιλου πιο πανω πιστευω οτι οσο αναφορα ποντικια και πληκτρολογια ειναι πιο πολυ θεμα βολικοτητας στο χερι και μετα κατα ποσο βολικο ειναι σε θεμα keybinds. Μιλωντας απο προσωπικη εμπειρια τα ποντικια της Razer ειναι εξισου αρκετα καλα και βολικα (παντα μιλωντας προσωπικα μιας και εχω το Razer της υπογραφης μου και πιο πριν το Deathadder) οποτε καλο θα ηταν να το κοιταξεις φυσικα πρωτα κοστολογικα και αν μπορεις μετα αναφορικα σε βολικοτητα, αν θελεις να εχει sensitivity control η οχι κλπ.

Sent from my iPod touch using Insomnia

Δημοσ.

Φιλε εξαρτατε και ποσα θες να δωσεις..εγω ειχα το naga to molten edition me 12 gaming keys αλλα τελικα το πουλησα επειδη τα πληκτρα ηταν αρκετα μικρα και σε μπεεδευαν και πηρα το logitech g700...με βολεψε παρα πολυ για ενα διαστημα και δεν το αποχωριζομουν..ωσπου μια μερα επεσε πανω του νερο...το πηγα για σερβις αλλα δεν αξιζε να δωσω τα λεφτα που μου ζητουσαν...οποτε για αλλη μια φορα αγορασα ενα mouse...pira to g300 epidi dn ithela na ksanadwsw tosa lefta kai to exw mexri simera kai eimai ipereuxaristimenos...

Επισης να ξερεις οτι σου προτεινω το razer hex me 6 gaming keys...δεν το εχω δοκιμασει αλλα γενεται πολυ καλο...και να ξερεις οταν πληρωνεις razer πληρωνεις ποιοτητα και σιγουρια...ειναι η καλυτετη μαρκα για γκειμινγκ σου την προτεινω ανεποφυλακτα...το headset mu einai razer kai einai telio...razer megalodon 7.1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...