Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την καλησπερα μου ψαχνω ενα προγραμμα το οποιο να καταγραφει οτι κανω στην επιφενεια εργασιας μου και αν θελω να το ανεβασω στο YouTube.com να μπορω και να αποθηκευεται σε .avi μορφη επισης θα ηθελα να ποιανει ενα παραθυρο μονο αν θελω ή ολοκληρη την επιφανεια εργασιας μου.

Ευχαριστω πολλη να στε καλα.

Δημοσ.

Φίλε thelos257 σου προτείνω να δοκιμάσεις τα εξής δωρεάν προγράμματα και βλέπεις ποιο σε εξυπηρετεί καλύτερα.

1) Ezvid

2) CamStudio

3) Jing (δεν είμαι σίγουρος αν είναι εντελώς δωρεάν ή αν έχει περιορισμούς)

Το κορυφαίο για μένα είναι το Camtasia Studio αλλά δεν είναι δωρεάν είναι εμπορικό πρόγραμμα.

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνώ με τον thundersman, αν και το νομίζω ότι για κάτι "απλό" το camstudio είναι ότι πρέπει! ;-)

Το camtasia είναι για κάτι πιο pro, έχει zooming έχει ... Έχει πολλά τέλος πάντων τα οποία ίσως να μην τα χρειάζεσαι καν ;-)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

nilosgr συμφωνώ ότι το camtasia έχει πολλές λειτουργίες οι οποίες μπορεί να είναι περιττές (overkill ας το πούμε έτσι) για κάποιον που απλά και μόνο θέλει να τραβήξει ένα βίντεο και να το ανεβάσει αμέσως τότε το camstudio είναι μια χαρά το ωραίο βέβαια είναι ότι το Camtasia έχει κάποια εργαλεία όπως Window focus, callouts κ.α. που δίνουν ένα ποιο Pro αποτέλεσμα και πιστεύω (μπορεί να κάνω και λάθος) ότι βοηθούν τον θεατή που βλέπει το βίντεο να κατανοήσει ποιο καλά αυτό που θέλει να δείξει εκείνος που έχει τραβήξει το βίντεο.

Επεξ/σία από Thunderman
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...