javavall Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Πραγματικά ευχάριστη ταινία. Το ίδιο καλή, ίσως και καλύτερη, από το Mr Nobody. Sellers στο Mr Nobody σε πήρε ο ύπνος... το American Horror Story είναι αφελές... γιατί έκανες τον κόπο και είδες το Atlas? Ήμουν σίγουρος ότι θα σου είναι αδιάφορο.
revolver1990 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Πραγματικά ευχάριστη ταινία. Το ίδιο καλή, ίσως και καλύτερη, από το Mr Nobody. No offence αλλά το Mr Nobody ήταν πολύ καλύτερο .Αρτιότατο
Sellers Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Sellers στο Mr Nobody σε πήρε ο ύπνος... το American Horror Story είναι αφελές... γιατί έκανες τον κόπο και είδες το Atlas? Ήμουν σίγουρος ότι θα σου είναι αδιάφορο. Πρώτα απο όλα πως μπορώ να ξέρω ότι θα μου φανεί αδιάφορο πριν το δω? Δεύτερον, δεν μπορώ να βρω την σύνδεση ανάμεσα σε Cloud Atlas και American Horror Story. Τρίτον στο Mr. Nobody (το οποίο όπως είχα πει μου άρεσε) κοιμήθηκα επειδή το ξεκίνησα ενω νύσταζα και ήταν 3ωρη και μάλιστα κατάφερε να με κρατήσει και μιάμιση ώρα: http://www.insomnia.gr/topic/378314-mr-nobody-2009/?p=3602717 Τεταρτον είσαι σίγουρος ότι δεν με μπερδεύεις με κάποιον άλλον στο american horror story? Tα μονα μου μηνύματα στην season 2 ειναι για να εκεθειάσω το πόσο γαμάτη σειρά είναι.
javavall Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Μπορεί να θυμάμαι και λάθος...ίσως στην 1η σεζόν να το είχες γράψει... δεν είναι κάτι προσωπικό πάντως, μη με παρεξηγείς. Είναι αρκετοί που δεν τους αρέσουν τέτοιου είδους "ουτοπικές"/κλισέ ταινίες. Το ΑΗS για κάποιο περίεργο λόγο μου ήρθε στο μυαλό καθώς, έχουν ίδιους ηθοποιούς που παίζουν διαφορετικούς ρόλους... οπότε σε ένα αφηρημένο επίπεδο είναι ένα cloud atlas και αυτό. Υπάρχει και μια καλλιτεχνικότητα, σπάνια για τέτοιου είδους σειρά.
Xorxhs! Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοκρατικοί εναντίον Ρεπουμπλικανών.. Ένα 6 απο εμενα για το οπτικουακουστικο του θεματος. Θα ξεχαστει λιαν συντόμως.
viper2005 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 προσπαθω να βλεπω 15 λεπτα την ημερα... αλλα εχω την νοσηρη υποψια οτι δεν θα ξαφνιαστω...
rikos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Πραγματικα πολυ καλη ταινια...θα της ταιριαζε πιο πολυ να ειναι σε καμια ποιοτικη σειρα με υψηλα production values τυπου lost, μιας και οι 2 ωρες και 42 λεπτα δεν φτανουν για να περιγραψουν με αρκετη λεπτομερεια αυτα που διαδραματιζονται...
calenter2003 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Πολύ καλή ταινία αν και η διάρκεια της είνια λίγο υπερβολική. Βρίθει μηνυμάτων που έχουν αξία ειδικά στις ημέρες επαναστατικού καναπέ που διανύουμε. Βάζω 8/10 για τη σκηνοθεσία και τις ερμηνείες,ενώ σίγουρα η φωτογραφία, το μοντάζ και η μουσική αξίζουν περισσότερο. Αν και 3 ώρες σκέφτομαι να την ξαναδώ σύντομα.
nickmanak Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Βαρετη ταινία. Καταφερα να τη δω σε δόσεις (κάθε μέρα από 50 λεπτά)! Λογω αφων Wachowski ειχε τετοιο cast και διαφημιση, αλλιως...........
KilliK Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοκρατικοί εναντίον Ρεπουμπλικανών.. Ένα 6 απο εμενα για το οπτικουακουστικο του θεματος. Θα ξεχαστει λιαν συντόμως. Δανικα, εσυ;
Voodooman Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Περίεργη ταινία. Άρτια τεχνικά, πολύ όμορφη και τρομερά σύνθετη στην κατασκευή της, αλλά μετά από την πρώτη θέαση δεν είχα την αίσθηση ότι όλες οι ιστορίες ήταν πραγματικά δεμένες μεταξύ τους, αν εξαιρέσεις τις ίδιες "φάτσες". Ουσιαστικά όλη η ταινία για εμένα ήταν ένα ντύσιμο για τα ωραία (αν και τετριμμένα) λόγια-μηνύματά της, σεναριακά ήθελε πολλή δουλειά ακόμη. Δεν θα γίνει κλασική, αλλά δεν ήταν και κακή. Ίσως μία 6ωρη director's cut να έχει να δώσει πολλά ακόμη;
fearwhatnow Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Περίεργη ταινία. Άρτια τεχνικά, πολύ όμορφη και τρομερά σύνθετη στην κατασκευή της, αλλά μετά από την πρώτη θέαση δεν είχα την αίσθηση ότι όλες οι ιστορίες ήταν πραγματικά δεμένες μεταξύ τους, αν εξαιρέσεις τις ίδιες "φάτσες". Ουσιαστικά όλη η ταινία για εμένα ήταν ένα ντύσιμο για τα ωραία (αν και τετριμμένα) λόγια-μηνύματά της, σεναριακά ήθελε πολλή δουλειά ακόμη. Δεν θα γίνει κλασική, αλλά δεν ήταν και κακή. Ίσως μία 6ωρη director's cut να έχει να δώσει πολλά ακόμη; Δεν εχω καταλαβει για ποιο λογο περιμενετε να ηταν πραγματικα δεμενες οι ιστοριες μεταξυ τους. Επισης κανενα μηνυμα δεν ηταν τετριμμενο οπως γραφεις. Να υποθεσω τοτε οτι και το πρωτο Matrix το θεωρεις ταινιουλα της σειρας με τετριμμενα μηνυματα. Ουσιαστικα η ταινια σε μεγαλο μερος της "καθεται" πανω στο πρωτο Matrix και "παιζει" με διαστασεις.
gatokoritso Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 συμφωνω με τον Voodooman.ηθελα οι ιστοριες να κολλανε ποιο πολυ εκει ειναι η μαγεία αλλωστε να ενώσεις πραγματα που φαινομενικα δεν κολλανε και το αποτελεσμα να εντυπωσιαζει.δεν ξερω τι λεει το βιβλιο απο οπου προήλθε η ταινια και δεν με ενδιαφερει.απο τη ταινια ξεχωριζω μονο τη φουτουριστική ιστορια με τη σερβιτορα.τα υπολοιπα δεν με αγγιξαν.
Voodooman Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δεν εχω καταλαβει για ποιο λογο περιμενετε να ηταν πραγματικα δεμενες οι ιστοριες μεταξυ τους. Επισης κανενα μηνυμα δεν ηταν τετριμμενο οπως γραφεις. Να υποθεσω τοτε οτι και το πρωτο Matrix το θεωρεις ταινιουλα της σειρας με τετριμμενα μηνυματα. Ουσιαστικα η ταινια σε μεγαλο μερος της "καθεται" πανω στο πρωτο Matrix και "παιζει" με διαστασεις. Γιατί, όπως λέει και το gatokoritso, αν οι ιστορίες ήταν δεμένες, θα είχαμε να κάνουμε με μία εξαιρετική ταινία και όχι με μία απλά καλή. Πόσο πιο ωραία θα ήταν, αν οι ιστορίες επιφανειακά φαίνονταν ασύνδετες και στο τελευταίο μέρος της ταινίας όλα τα κομμάτια του παζλ έμπαιναν στη θέση τους. Αντίθετα, έχουμε κάποιες σκόρπιες αναφορές χαλαρής σύνδεσης προσώπων και καταστάσεων μέσα στην ταινία και το-γενικά ανεκμετάλλευτο-εύρημα με το τατουάζ. Περί τετριμμένου μηνύματος. Ακούστηκε ίσως αρνητικό, μάλλον θα έπρεπε να πω "συνηθισμένο". Εκτός και αν οι αναφορές περί ρατσισμού, αντίστασης κατά της άδικης αρχής κτλ είναι κάτι το πρωτόγνωρο για τον κινηματογράφο. Από την άλλη, θα μου πεις "και τί δηλαδή θα ήθελες να πραγματεύεται η ταινία;" Σωστό και αυτό, πάντως πρωτότυπα τα μηνύματά της δεν τα λες. Το τί πιστεύω για το Matrix μικρή σχέση έχει με το thread. Και προσωπικά δεν θεωρώ ότι το έργο παίζει με τις διαστάσεις, με τον χώρο και τον χρόνο παίζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα