Sellers Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Chrisxxx θα ήθελα να αποφύγω να σχολιάσω τέτοια θέματα γιατί όπως αναγράφεται και στους κανονισμούς της ιστιοσελίδας, το φορουμ είναι κατα του ρατσισμού και των μαύρων. Ωστόσο δεν μπορώ να μην σταθώ στο γεγονός που ανέφερες και εσύ, ότι στις νωχελικές και άνευρες ταινίες του Νόλαν συνεχώς οι κινέζοι παίζονται απο Ιρλανδούς. Ο ίδιος σε δήλωση του προς τους δημοσιογράφους είχε πει ''Ρε μαλάκες, οι αρχαίοι Έλληνες γιατί βάζαν άντρες στους γυναικείους ρόλους και εκεί δεν λέτε κουβέντα γαμώ τον Αισχύλο μου γαμώ;'', η οποία είχε αντιμετωπιστεί θετικά απο τα media. Σίγουρα με 1 δις κινέζουνς σε αυτον τον πλανήτη, το μόνο που μας λείπει είναι Ιρλανδοί που παριστάνουν τους κινέζους, αλλά όπως είχει πει και ο Πάολο Κοέλιο στο βιβλίο του ''Απο κάπου μπάζει παιδιά'', το μόνο χειρότερο απο μια ταινία του Νόλαν είναι το σίκουελ της. 3
GeminiMAX Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Η χειρότερη επιλογή σε ταινία που θα μπορούσα να κάνω Σαββατόβραδο σε σημείο που η ταινία Αν... που παιζόταν σε διπλανή αίθουσα να μοιάζει όαση... Πολύ ακρίβή παραγωγή, τρελό cast αλλά δεν καταλάβαμε τιποτα γιατί πολύ απλά δεν είχαμε διαβάσει το βιβλίο πριν πάμε.. Μας μπέρδεψε, μας κούρασε, αλλος ήθελε να φύγει στο 10λεπτο, εγώ πιάστηκα στη καρέκλα, Κρίμα τον χρόνο μας, την διάθεση μας, και τα φράγκα.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Εγώ ότι και να λέτε από τη στιγμή που δεν έχει μαύρους και κινέζους μέσα (δεν αντέχονται) θα τη δω.
Sellers Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Έχει όμως ομοφυλόφιλους Dead. Την άλλη πληγή αυτού του κόσμου. ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ: αν έχεις τον Θεό σου, οι gay στο έργο παίζονται απο straight. Γενικά όλο το έργο αποτελείται απο ανθρώπους που υποδύονται κάποιους που δεν είναι. Ηθοποιία δηλαδή. 1
DeadOrganPlayer Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Έχει όμως ομοφυλόφιλους Dead. Την άλλη πληγή αυτού του κόσμου. ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ: αν έχεις τον Θεό σου, οι gay στο έργο παίζονται απο straight. Γενικά όλο το έργο αποτελείται απο ανθρώπους που υποδύονται κάποιους που δεν είναι. Ηθοποιία δηλαδή. Είσαι πραγματικός φίλος Σελλερς, σε ευχαριστώ που με προειδοποίησες. Θα ήταν κρίμα να αρχίσω τους εμετούς μέσα στο σινεμά και να πάνε χαμένα τα ποπ κορν. Θα μπορούσε να είναι και χειρότερα βέβαια. Να είχε gay μαυρους σε περιπτήξεις με gay κινέζους.
revolver1990 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Εμένα πάντως μου άρεσε(σχετικά) .Οκ την περίμενα πολύ καλύτερη και αν δεν έπαιζαν κάποιοι βασικοί ηθοποιοί θα ήταν πολύ κατώτερη των περιστάσεων. Συγκεκριμένα μέχρι την μέση ήταν αρκετά αδιάφορη έως σημείο να σκεφτώ να φύγω από την αίθουσα, μετά όμως άρχισαν να ενώνονται τα κομμάτια της ιστορίας και να αυξάνεται η δράση με την αγωνία.Το γεγονός με τους κινέζους με χάλασε και μένα.Τέλος, θα μπορούσε να είναι πραγματικά μια φοβερή ταινία όπως θα θέλαμε από τους producers του Matrix αλλά τελικά δεν.... . 6.5 /10
thermo-sifounas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Η ταινια ηταν υπερφιλοδοξη και απετυχε να περασει το μηνυμα που ηθελε, ηταν και λιγο πομπωδες το στυλ ειναι η αληθεια. Απο την αλλη το στορυ ηταν πολυ πρωτοτυπο και το οτι οι ηθοποιοι επαιζαν 5 διαφορετικους ρολους πολυ ενδιαφερον. Βλεποταν ευχαριστα γενικα. Εν κατακλειδι, αν και ηταν λιγο δηθεν ψευτοφιλοσοφικη, την προτιμω χιλιες φορες απο μπαγιατικες π@π@ριες τυπου James Bond οπου ο ηρωας για χιλιοστη φορα μαμαει και δερνει εκατο νοματαιους και το κοινο εκστασιαζεται... Sent from my iPhone using Insomnia 3
porco_rosso21 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 άμα πας να δεις Μπόντ και δεν περιμένεις να δείς τον πρωταγωνιστή να μαμήσει και δείρει 100 νοματαίους, κάτι δεν πάει καλά... Γενικά μην γράφεται την πρώτη παραριά που σας έρθει στο μυαλό, απλά για να πείτε κάτι... Και γώ προτιμώ το Crank αν και λίγο υπερβολικό παρά μπαγιάτικες παπαριές τύπου 'Νονός' που ό ήρωας θα αντιμετωπίσει ηθικά διλλήματα και θα αλλοτριωθεί σταδιακά λόγω του οικογενειακού του βίου και το κοινό εκστασιάζεται... Η παραπάνω πρόταση δεν βγάζει κανένα νόημα και είναι και μαλακία...
thermo-sifounas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Θα χουμε και λογοκρισια στη γνωμη μας φιλε; Εγω κανω κριτικη σε ολη την σειρα James Bond που τη βρισκω αστεια και χωρις καμια εξελιξη παρ οτι εχουν γυρισει 20+ ταινιες και ειπα οτι προτιμω χιλιες φορες ταινιες τυπου Cloud Atlas. Δε με ενδιαφερει καθολου τι περιμενει να δει οποιος βλεπει Bond, ας περιμενει να δει και μια μαιμου να αυτοικανοποιειται εμενα η γνωμη μου δεν αλλαζει Sent from my iPhone using Insomnia 3
V for Vagelis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Πολύ κλο κλο αλλά από αυγό τίποτα... Προσπάθησε να χωρέσει πολλά περιττά στοιχεία και υπερβολικά πολλούς χαρακτήρες μέσα σε πολλές ιστορίες - σε φάση παίρνω ολόκληρο το Lost και προσπαθώ να το στριμώξω μέσα σε μια 3ωρη ταινία. Οι ιστορίες εξελίσσονται γρήγορα, δεν είναι ιδιαίτερα βαρετές, αλλά είναι σχετικά αδιάφορες. Η παράλληλη εξέλιξη με κούρασε, οι εναλλαγές από εποχή σε εποχή ήταν πολύ συχνές και απότομες. Επίσης θα μπορούσαν θεματικά να είναι καλύτερα συνδεδεμένες μεταξύ τους. Ανάπτυξη χαρακτήρων δεν υπάρχει με αποτέλεσμα να μη σε αγγίζει η ιστορία κανενός. Γενικά πολύ ταλαιπωρία απλά για να περάσει 2-3 μηνύματα. Στο make-up έγινε πολύ καλή δουλειά πάντως. 2
porco_rosso21 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Θα χουμε και λογοκρισια στη γνωμη μας φιλε; Εγω κανω κριτικη σε ολη την σειρα James Bond που τη βρισκω αστεια και χωρις καμια εξελιξη παρ οτι εχουν γυρισει 20+ ταινιες και ειπα οτι προτιμω χιλιες φορες ταινιες τυπου Cloud Atlas. Δε με ενδιαφερει καθολου τι περιμενει να δει οποιος βλεπει Bond, ας περιμενει να δει και μια μαιμου να αυτοικανοποιειται εμενα η γνωμη μου δεν αλλαζει Sent from my iPhone using Insomnia ναι, προτιμάς μια ας το πούμε τέλοσπάντων 'φιλοσοφικού περιεχομένου' sci-fi ταινία σε σχέση με μια καθαρόαιμη περιπέτεια.... δεν λογοκρίνω τη γνώμη σου, απλά λέω πως είναι το ίδιο αδιάφορη και ανούσια όσο και το να βλέπεις μια μαιμου να αυτοικανοποιείται επειδή βάζει στο ίδιο καλάθι σύγκρισης 2 έργα παντελώς διαφορετικά το ένα με το άλλο... και γώ προτιμώ ταινίες τύπου Blade Runner όταν βλέπω sci-fi, όχι έναντι όμως γκανγκστερικών ταινιών αλλά αντιστοίχων ταινιων του είδους,σαν πχ το Μάτριξ... μπορώ να το πώ και πιο αναλυτικά αν είναι να το καταλάβεις....
Nikosgiann Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Γενικά μην γράφεται την πρώτη παραριά που σας έρθει στο μυαλό, απλά για να πείτε κάτι... δεν λογοκρίνω τη γνώμη σου λογοκρισία < λογο- (< λόγος) + -κρισία (< κρίνω) < μεταφραστικό δάνειο από την γαλλική censure οντοπικ,εμενα μου αρεσε,την βρηκα πρωτοτυπη αλλα και κουραστικη συναμα γιατι προσπαθουσα να συνδεω μοτιβα καθ'ολη τη διαρκεια. Πιστευω μπορουσαν να γινουν 2-3 αυτοτελεις ταινίες.
SPANK Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Έκανα την πατάτα και πήγα χτές (αφου με πρήξανε φίλοι) και πήμε και είδαμε το cloud atlas. Η ταινια οπως ειπαν και οι παραπάνω ήθελε να περάσει διάφορα μυνήματα αλλα ο τρόπος που το έκανε ηταν εκνευρηστικά κουραστικός για 3 ώρες σε φάση που ουτε ο ύπνος δεν μπορούσε να με πάρει, ασχέτως αν ολο το cinema χασμουρίοταν Απλά έκανα το λάθος για μια φορά και ειχα διαβάσει κριτικές πριν παω να το δώ, αν το έκαναν κανα 2ώρο (μην πω λιγότερο) και δεν θα ηταν τοσο κουραστικό και ισως κατάφερνε να περάσει το νόημα που ήθελε. Epic Fail για εμένα (αν ειχα παει μόνος μου θα ειχα φύγει στο μισάωρο)
firewalker Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Ωραία ταινία. Νόμιζω πως κάνετε λάθος που ψάχνετε να βρείτε/βρήκατε κρυμμένα/φανερά μηνύματα.
μαφαλντα Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Είναι από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει-δεν ήθελα να τελειώσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα