Sellers Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Προσωπικά αδιαφορώ για δαύτους. Κι εγώ κανω τα στραβά μάτια. 2
akisk Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Μου άρεσε αρκετά το έργο! Τρελό γέλιο με τον Hugo Weaving στην ιστορία με τους ηλικιωμένους!! Πάντως ή τους βγήκαν αποτυχημένα τα πρόσωπα των Κορεατών του μέλλοντος ή θέλαν να δείξουν ότι άλλαξαν οι φυσιογνωμίες λόγω γενετικών αλλαγών (;; )..
KilliK Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Πάντως ή τους βγήκαν αποτυχημένα τα πρόσωπα των Κορεατών του μέλλοντος ή θέλαν να δείξουν ότι άλλαξαν οι φυσιογνωμίες λόγω γενετικών αλλαγών (;; ).. yellowface λεγεται ακα φυλετικος ρατσισμος κατα των ασιατων. κατι αναλογο του blackface.
akisk Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Πάντως η ταινία (και το βιβλίο) περνάει ξεκάθαρα ένα αντιρατσιστικό μήνυμα. Για μένα εκεί βρίσκεται η ουσία.. Ασχέτως φυλής/φύλου/θέσης στην κοινωνία οι "ψυχές" των ανθρώπων ανά τους αιώνες είναι κοινές. Αυτό μπορεί κανείς να το χαρακτηρίσει ..αφελές, αλλά σίγουρα όχι ρατσιστικό.
KilliK Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 αλλο το τι ηθελε να περασει η ταινια και αλλο το πως πραγματικα το υλοποιησε. the devil is in the details, οπως λενε.
Sellers Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Kαι μετά απο σχεδόν 2 χρόνια που είχα να πάω σινεμά με ξεσήκωσαν κάποιοι (ξέρεις εσύ) και πήγαμε τελικά σε αυτό. Μεγάλη μούφα. Δεν μου άρεσε καθόλου. Πήγαμε με προσοφρά ευτυχώς και δώσαμε λίγα λεφτά. (εκεί με εφτασε η ταινία να σκέφτομαι πόσα λεφτά έδωσα) Φεύγοντας δε, ακούστηκε και ένας τυπάς να λέει ''Δεν είναι αυτά για τον πολύ κόσμο. Υπάρχει και ο Μποντ''. O.M.G και 3 L.O.L. Σιγά το solaris ρε αδερφέ.
Chrisxxx Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Να μην παω δηλαδη; Μαζι με miserables Και hobbit ειναι απο τις ταινιες που ηθελα να παω. Επίσης ποιο solaris προτεινεις, αυτο με τον clouney ή το παλιο;
DeadOrganPlayer Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Kαι μετά απο σχεδόν 2 χρόνια που είχα να πάω σινεμά με ξεσήκωσαν κάποιοι (ξέρεις εσύ) και πήγαμε τελικά σε αυτό. Μεγάλη μούφα. Δεν μου άρεσε καθόλου. Πήγαμε με προσοφρά ευτυχώς και δώσαμε λίγα λεφτά. (εκεί με εφτασε η ταινία να σκέφτομαι πόσα λεφτά έδωσα) Φεύγοντας δε, ακούστηκε και ένας τυπάς να λέει ''Δεν είναι αυτά για τον πολύ κόσμο. Υπάρχει και ο Μποντ''. O.M.G και 3 L.O.L. Σιγά το solaris ρε αδερφέ. Πες μας δυό λόγια γιατί δε σου άρεσε αν θες. Επίσης κάτι άσχετο, έχεις κι εσύ δίλημμα σε ποιο thread θα ποστάρεις όταν δεις μια ταινία που έχεις δικό της thread? Δηλαδή σε αυτό ή στο "ποιά ταινία είδατε"? Να μην παω δηλαδη; Μαζι με miserables Και hobbit ειναι απο τις ταινιες που ηθελα να παω. Επίσης ποιο solaris προτεινεις, αυτο με τον clouney ή το παλιο; Και τα δύο καλά είναι. Αυτό με τον Clooney είναι σαφώς πιο εύπεπτο. Του Ταρκόφσκι θέλει ειδικές συνθήκες για να το δεις και να το απολαύσεις.
Sellers Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Θα σου έλεγα να μην πας. Είναι πολλές ώρες για κάτι που τελικά δεν θα σου πει κάτι καινούργιο (γιατί θέλει να περάσει και μήνυμα) Κανένα δεν προτείνω γιατι κανένα δεν έχω δει. Έψαχνα μια ταινία σταθμο για να βάλω στην πρόταση και επειδή δεν ήθελα να βάλω πάλι το κουρδιστό πορτοκάλι μου ήρθε αυτήν. Πες μας δυό λόγια γιατί δε σου άρεσε αν θες. Επίσης κάτι άσχετο, έχεις κι εσύ δίλημμα σε ποιο thread θα ποστάρεις όταν δεις μια ταινία που έχεις δικό της thread? Δηλαδή σε αυτό ή στο "ποιά ταινία είδατε"? Dead επειδή πρέπει να φυγω, τους λόγους θα το γράψω πιο μετά. Όσο για το δίλλημα, δεν παίζει καν δίλλημα. Αν υπάρχει θέμα γράφω εκεί.
Chrisxxx Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Αυτο με τον Κλουνει το είχα δει όταν ειχε πρωτοβγει. Περιμενα ταινια τυπου αλιεν και μου βγηκε κατι αλλο, μπορω να πω ότι ηταν η μοναδικη ταινια που κοιμηθηκα κατα την προβολη της, νταξει ημουν και μετα απο προπονηση, αλλά παλι δεν δικαιολογουμαι, ημουν και απροετοιμαστος. Τωρα φτιαχνω καφε και το κατεβαζω (αυτο του Ταρκοφσκι για να δειξω οτι εχω και ενα επίπεδο). Και κλεινω το οφτοπικ, ρωτώντας, τι μήνυμα;
DeadOrganPlayer Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Αυτο με τον Κλουνει το είχα δει όταν ειχε πρωτοβγει. Περιμενα ταινια τυπου αλιεν και μου βγηκε κατι αλλο, μπορω να πω ότι ηταν η μοναδικη ταινια που κοιμηθηκα κατα την προβολη της, νταξει ημουν και μετα απο προπονηση, αλλά παλι δεν δικαιολογουμαι, ημουν και απροετοιμαστος. Τωρα φτιαχνω καφε και το κατεβαζω (αυτο του Ταρκοφσκι για να δειξω οτι εχω και ενα επίπεδο). Και κλεινω το οφτοπικ, ρωτώντας, τι μήνυμα; Αν κοιμήθηκες σε αυτό με το Clooney, στου Ταρκόφσκι θα πέσεις σε χειμερία νάρκη. Και χωρίς προπόνηση πιο πριν. Ι mean it. (κι εγώ κοιμήθηκα, ντρέπομαι που το λέω αλλά έκλεισαν τα μάτια μου) Όσο για το δίλλημα, δεν παίζει καν δίλλημα. Αν υπάρχει θέμα γράφω εκεί. Thanks man, μου έδιωξες ένα τρελό άγχος. Αυτό θα κάνω κι εγώ πλέον. 1
..MementoMori.. Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Πηγα και την ειδα με παρεα που γνωριζουν απο καλο σινεμα. Εγω ειμαι της καφριλας, του γλυκαναλατου και των blockbuster. Ολοι βγηκαμε χωρις τιποτα ιδιαιτερο να συζητησουμε. Μετα το Matrix καθομασταν εξω απο το σινεμα για να συζητησουμε την ταινια. Σε αυτην καθισαμε και συζητησαμε ποιος ηθοποιος επαιζε σε διαφορους ρολους. Και τον Larry που εγινε Lana. Επισης, Tom Hanks Βαρετη δεν θα την ελεγα, αλλα μας φανηκε τουλαχιστον αδιαφορη.
Chrisxxx Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Ημουν μικρος, δεν ήξερα. Τώρα έχω μεγαλώσει και νομίζω μπορω νατα παω καλύτερα, αποκλειεται να κοιμηθώ. Επίσης Σελερζ δεν σχολίασες τον εμφανέστατο ρατσισμό του cloud Atlas απέναντι στους Ασιατες, ο οποίος ερχεται να προστεθεί στην επίσης ακραία ρατσιστική ενέργεια του Νολαν να βάλει Ιρλανδο ηθοποιο, αντι για Ασιατη, στο ρόλο του Ραζ Αλ Γκουλ. Ποια νομίζεις ότι πρέπει να ειναι η αντιδραση της Ασίας στην περιθωριοποίηση που δέχεται απο τον δυτικό πολιτισμό που εκφράζεται μέσα απο το Χολιγουντ, ειναι τυχαία η δοκιμη πυραυλου που ετοιμαζεται να γίνει στη Βόρεια Κορεα σε λίγες μέρες ή μηπως οχι; Νομιζω ότι το θεμα ειναι πολύ σοβαρο για να το θαψετε μεσα στις γενικότερες αρνητικες κριτικες για το cloud atlas που στόχο έχουν τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης, πραγμα που σας καθιστα πρακτορες των Αμερικανων. Νταξει σπαμμαρω λίγο αλλά αν ειναι μαπα το καρπουζι πρέπει να δώσω στο θεμα μια ώθηση. 1
porco_rosso21 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 H μόνη ταινία που τα κατάφερε το Hollywood ήταν στο Avatar που παρ'ολο που εκλήθη ο λευκός να σώσει τους Μπλέ ινδιάνους, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΠΛΕ για να τα καταφέρει... Το Άτλας το είδα τις προάλλες, New age χολυγουντιανές αμπελοφιλοσοφίες και αυτό, πεταμένα λεφτά και πεταμένο ταλέντο του Τίκβερ...+ οκ, βαρετό, να πω ότι μας τσίτωσε σε καμια από τις ιστορίες και το παρακολουθήσαμε έστω με λίγο ενδιαφέρον, δεν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα