Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα !!!

ελπιζω πως εβαλα το θεμα στη σωστη κατηγορια...

λοιπον προσφατα εβαλα το παιχνιδι farcry στο netbook μου (acer nav 50) για να δω αν παιζει,παιζει νμια χαρα. ειπα να το βαλω και στο σταθερο για να παιζω lan με τον αδερφο μου...

συνδεω τα δυο pc με καλωδιο και βαζω χειροκινητα τις ip 192.168.1.250 και 192.168.1.251 μετα tab για να μπει η μασκα υποδικτυου 255.255.255.0 και στου δυο βγαζω το τειχος προστασιας windows και λεει πως εγινε συνδεση... ολλα καλα ανοιγω το game κανω server συνδεωνται και οι δυο και ξεκινα το παιχνιδι.μετα απο 5-6 λεπτα χανεται η συνδεση βγαινω απο το game και λεει οτι αποσυνδεθηκε το καλωδιο δικυου...το βγαζω το ξαναβαζω τιποτα :( :( :(

μονο αν κανω επανακινηση και στα δυο μηχανηματα επανερχεται

επισης αλλαξα και τις ip αλλα τιποτα παλι...και οι δυο υπολογιστες εχουν windows xp sp3 αυθεντικα

το καλωδιο ειναι καινουργιο και δοκιμασμενο για καλη λειτουργια

μονο ip αλλαζω τιποτα αλλο απο ρυθμισεις !

καμια βοηθεια για το τι μπορει να γινεται ;

Επεξ/σία από basilis-keza
Δημοσ.

το δοκιμασα μου βγαζει ...με περιορισμενη συνδεση η χωρις αξιοπιστια... !

και με το τειχος προστασιας ανοιχτο βαζοντας χειροκινητα η αυτοματα την ip ο server δεν φαινεται στο αλλο pc ...

κατι αλλο ; λετε να φταιει το παιχνιδι...

γιατι οταν τους αφηνω απλα να περιμενουν καθονται για αρκετη ωρα χωρις να αποσυνδεθουν ...

Δημοσ.

σημερα ξαναδοκιμασα... εβαλα χειροκινητα διαφορετικες ip και απενεργοποιησα το τειχος προστασιας και στα δυο και εγινε συνδεση.

εκανα server απο το netbook και δουλεψε μια χαρα ! μετα ομως εκανα server τον σταθερο και μετα απο 6-7 λεπτα χαθηκε η συνδεση και δεν επανερχονταν εκτος αν απενεργοποιουσα και τις δυο καρτες δικτυου και μετα τις ξανα ανοιγα...

μηπως γνωριζει κανενας γιατι γινεται αυτο ; :huh:

Δημοσ.

.το καλωδιο σιγουρα ειναι crossed?επισης δεν εχεις κανα ρουτερ η κανα Switch να τα βαλεις και τα 2 εκειπανω να δεις αν θα στο κανει.επισης παιζουν και τα 2 Pc 100 αρι η 1000δικτυο?μηπως εχεις ορισει καποιο απο τα 2 σε διαφορετικη ταχυτητα και καποια στιγμη πχ παει να παιξει σε 1000 και το χανει?

Δημοσ.

το καλωδιο ειναι σιγουρα crossed !

router ,switch η hub δεν εχω διοτι δεν ασχοληθηκα ποτε με αυτα...οι ρυθμισεις στα pc ειναι ιδιες οσο αναφορα τις ταχυτητες (100) και ολλα τα αλλα...

τωρα αφου η δουλεια μου γινεται κανοντας server το netbook και παιζει μια χαρα θα το εχω ετσι ^_^

Δημοσ.

καλα ενα switch 10 ευρω κανει.αμα θες δοκιμασε με καποιο switch η ρουτερ να δεις αν το κανει.δευτερη λυση περνα πιο νεους drivers στην καρτα δικτυου σε καθε Pc.τριτη λυση δοκιμασε αλλο καλωδιο.λυση τεσσερα δοκιμασε να βαλεις τις καρτες σε 10 mbit να δουμε αν θα το κανει.η βαλτες και τις 2 στα 100 καρφωτα οχι auto negotation να δεις τι γινεται.η αλλαγη αυτη γινεται απο το device manager.το λεω μηπως καποια απο τις 2 ειναι 1000 και για αυτο τρωει σκαλωμα στο auto negotation αν και παραξενο να το κανει γενικοτερα αυτο

και συνηθως δεν θα παιζε καν απο την αρχη

Δημοσ.

δοκιμες ειναι παρα λυσεις.ελπιζω να παιξει κατι απο ολα αυτα.απλα αν βρεις και switch η ρουτερ θα ειναι μια χαρα.

Γιατί δεν δοκιμάζεις να μπουν αυτόματα οι ips κτλ.?

σε δικτυο που ειναι χωρις ρουτερ και απλα crossed δυο μηχανηματα αν δεν υπαρχει dhcp δεν θα παιξει ποτε.και συνηθως δεν υπαρχει dhcp για αυτο και καρφωτα oi ip

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...