Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, τελευταία το ανεμιστηράκι του pc μου έχει αρχίσει να κάνει αρκετό θόρυβο, η θερμοκρασία που τσέκαρα είναι στους 67. Είναι φυσιολογική σχετικά θερμοκρασία? Επίσης παρατήρησα ότι απο τους 6 πυρήνες ο 2ος δουλεύει στο φουλ ενώ οι άλλοι κάθονται. Γιατί συμβαίνει αυτό? Είναι φυσιολογικό? Ο επεξεργαστής είναι AMD six core. Καμιά ιδέα? Ευχαριστώ.

Δημοσ.

67 c σε idle ? Τι ακριβώς κάνεις οταν έχεις τετοια τεμπ ?

Ποιος ακριβώς ειναι ο επεξεργαστής και το κουτί σου ?

Το έχεις καθαρίσει απο σκόνες ?

Δημοσ.

κανω σχετικά απλη χρηση κανα ιντερνετ κανα βιντεο τετοια πραματα οχι τπτ πολυ απαιτητικό. ο θόρυβος ενώ αρχικά είναι μειωμένος, στα πρωτα 5 λεπτα αφότου ανοίγω το πισι, αυξάνει και φτάνει σε ανοχλητικά επίπεδα. Ο επεξεργαστής ειναι ο AMD Phenom six core 1075T 3,00GHZ, και το κουτί είναι το Xigmatek Utgard. Από σκόνες η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω καθαρίσει. Το αλλο που είπα για τους πυρήνες ξέρεις τι μπορεί να παίζει και αν ειναι φυσιολογικό, ευχαριστώ.

Δημοσ.

Στοκ ψύχτρα έχεις ? Να το καθαρίσεις θα έχεις μεγάλη διαφορα σε σχέση με τώρα. Κοίτα οι θερμοκρασίες σου είναι πολύ ανεβασμένες για normal χρήση. Ο συγκεκριμένος επεξεργαστης έχει ανώτατο όριο απο την amd τους 62. Αυτό που προτέινω εγώ έιναι να καθαρίσεις το πισι απο τις σκόνες να βάλεις extra φανς ένα πίσω ενα μπροστά και καλό θα ήταν και ένα πάνω για να μπορέι να κυκλοφορεί ο άερας. Επίσης καλό θα ήταν να βγάλεις την ψύκτρα και να αλλάξεις θερμοαγωγιμη πάστα για να πέσουν αρκετά τα τεμπς. Μέχρι να τα κάνεις όλα αυτά καλά θα ήταν να μην τον έχεις ανοικτό. Τώρα για τον core ϊσως να τρέχει κάποια διεργασία δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Εμένα μου το κάνει αυτό όταν πάιζω κατι παιχνίδια που έιναι γραμμένα για τον cpu

Δημοσ.

Στοκ τι εννοείς? αυτη που είχε από την αρχή από μόνο του? αν εννοείς αυτό, ναι. Το κουτί έχει και αλλα 3 ανεμηστηρακια ενα μπρος ενα πισω και ενα πανω. Από πίσω πάντα έβγαζα δροσερό αέρα και τώρα έχει αρχίσει να βγάζει ζεστό.

Δημοσ.

Το μπροστινό πρέπει να βάζει αέρα και το πίσω και το πάνω να βγάζει. Λογικό να βγάζει ζεστό με τετοιο καιρό. 1ο βήμα καθαρίζεις το πισι απο τις σκόνες πολύ καλά( καλό θα ήταν να έβγαζεις και τα ανεμηστηράκια για να τα καθάρισεις πολύ καλα). 2ο παίρνεις μια νεα θερμοαγώγιμη καθαρίζεις καλά την παλιά και έπειτα βάζεις την νέα. και 3ο βλέπεις πως πας απο τεμπ. Η ψύχτρα που σου δίνει η amd έιναι πολύ φασαρίοζα ειδικά το καλοκαιράκι. Κάνε αυ΄τα που σου είπα και αν δεν έχουν αποτέλεσμα θα πάρεις μια νέα ψύκτρα. Αν είσαι απο σαλόνικα μπορώ να σε βοηθήσω χωρίς κάποια επιβάρυνση

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

καλησπέρα, είναι φυσιολογική η θερμοκρασία 66, όταν το πισί μένει ανοιχτό για 2-3 μέρες, χωρίς να κλείσει καθόλου? το για ποιον επεξεργαστή μιλάμε φαίνεται παραπάνω σε αυτή τη συζήτηση... ευχαριστώ

Δημοσ.

το καθάρισα από σκόνες μόνο. αλλά είδα θερμοκρασία 66 όταν το χα ανοιχτό για 3 συνεχόμενες μέρες και σκέφτομαι μήπως φταίει αυτό, και είναι φυσιολογικό. τώρα που το έκλεισα για λίγες ώρες και το ξανάνοιξα, έχω 37

Δημοσ.

Το ότι δουλεύει 100% ο ένας πυρήνας δεν είναι τόσο καλό. Δες από τον task manager αν το προκαλεί κάποιο πρόγραμμα ή μπορεί να είναι και κάποιος ιός. Αυτό θα σου ανεβάζει και τις θερμοκρασίες κιόλας

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...