MetalGearFan Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Ενδιαφέρουσα έρευνα από ένα άγνωστο για μένα site. http://www.nofussreviews.com/survey-results-2012 Μετά από τόσα χρόνια, είμαι σχεδόν συγκινημένος !
Vole Maulder Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Εμ, αν ήταν να χάλαγε και το Gamecube 1.2 ζήτω που καήκαμε Σοβαρά όμως; Σχεδόν 60%; Είναι αξιόπιστη αυτή η έρευνα; Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2012 από Vole Maulder
JohnVani18 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Γενικά καμία κονσόλα της Nintendo δεν είχε θέμα. Ούτε το GameCube είχε, και περιττό να πούμε πως κατασκευαστικά ηταν πολύ ανώτερο απο τις άλλες κονσόλες της γενιάς.
Vole Maulder Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Καλά, ναι. Ας λέμε ό,τι θέλουμε δλδ για τη Ν και τη μετά Wii εποχή, ποτέ όμως δεν κινδύνεψα να εθιστώ στον τζόγο ανάβοντας κονσόλες της
Federer Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Γενικά καμία κονσόλα της Nintendo δεν είχε θέμα. Ούτε το GameCube είχε, και περιττό να πούμε πως κατασκευαστικά ηταν πολύ ανώτερο απο τις άλλες κονσόλες της γενιάς. Καλα με γραφικα επιπεδου Game Boy Color τι περιμενεις...ουτε θερμοκρασιες ανεβαζει ουτε τιποτα
Bourdoulas Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ είχα θέμα με το NES! Κάποια στιγμή σταμάτησε να φορτώνει τα cartridges! Το SNES όμως ήταν σκυλί. Αυτό το πράγμα όμως με το Xbox ήταν πραγματικά τραγικό. Τουλάχιστον την ευχαριστήθηκα περισσότερο από το PS3. Τώρα και οι δύο πιάνουν σκόνη!
JohnVani18 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Καλα με γραφικα επιπεδου Game Boy Color τι περιμενεις...ουτε θερμοκρασιες ανεβαζει ουτε τιποτα Τo NGC που έριχνε PS2 και XBOX είχε θέμα? Το Ν64 που ηταν δύο φορές πιο δυνατό απο το PSX είχε θέμα? Mη λέμε οτι θέλουμε..
NickTG Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Καλα με γραφικα επιπεδου Game Boy Color τι περιμενεις...ουτε θερμοκρασιες ανεβαζει ουτε τιποτα Ποιο Game Boy Color είχες με τέτοια γραφικά; Το δικό μου δεν ήταν έτσι. Λες να φταίει που είχα το κίτρινο; 1
Federer Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Τo NGC που έριχνε PS2 και XBOX είχε θέμα? Το Ν64 που ηταν δύο φορές πιο δυνατό απο το PSX είχε θέμα? Mη λέμε οτι θέλουμε.. Τα PSX δεν ειχαν το failure rate των PS3 και 360 μην τρελαθουμε... Το NGC βγηκε αρκετα μετα τα PS2 λογικο ειναι να μην εχει προβληματα... Οσο για την απαντηση για το Color ασχολιαστη...οταν δεν μπορει να καταλαβει ο αλλος με ποια λογικη το παρομοιασα και πιστευει οτι κυριολεκτουσα...τι να πω εγω μετα
NickTG Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δηλαδή από αυτό που έγραψα φάνηκε να πιστεύω ότι κυριολεκτούσες;
JohnVani18 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Είπα κάπου πως το PSX είχε σφάλματα επιπέδου PS3/X360? Απλά σχολιάζω για τα γραφικά επιπέδου GameBoy Color. Ένα χρόνο πιο μετά. Δεν είναι μεγάλη διαφορά.
Vole Maulder Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Ρε παιδιά, μην πιάνεστε από την κάθε λέξη τώρα. Nick, εσύ δε φάνηκες να νόμισες ότι κυριολεκτούσε, αλλά η απάντηση του John μπορούσε να εκληφθεί ως τέτοια. Οι υπερβολές είναι χρήσιμες to get a point across καμιά φορά. Το ίδιο έκανα κι εγώ παραπάνω. Και το Gamecube δεν έριχνε το XBOX.
empire_1924 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Απο τα τέλη του 2008 με τις jasper τελείωσε το "πανηγύρι" των RROD.Προσωπικά έχω jasper 2+ χρόνια....παρ'όλο που έχω ακόμα 1 χρόνο εγγύηση για RROD δεν μου έχει βγάλει τίποτα και η κονσόλα για αρκετούς-συνεχόμενους μήνες "δούλευε" 12-14 ώρες την ημέρα-καθημερίνα....γενικότερα πιστεύω οι jasper είναι απίστευτα "σκυλιά" και αυτό έχει βέβαια αποδειχθεί πολλάκις!!! Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2012 από empire_1924
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα