Προς το περιεχόμενο

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn - MMORPG [PS3][PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Aν κάποιος παίζει και ενδιαφέρεται για ελληνική guild, ας έρθει στον Phoenix server τώρα που θα ανοίξουν τα free transfers. Έχουμε εκεί μια Ελληνική free company και είμαστε αρκετοί έλληνες.

Δημοσ.

Aν κάποιος παίζει και ενδιαφέρεται για ελληνική guild, ας έρθει στον Phoenix server τώρα που θα ανοίξουν τα free transfers. Έχουμε εκεί μια Ελληνική free company και είμαστε αρκετοί έλληνες.

Πως λέγεται;

• 4 μήνες μετά...
  • 5 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Final fantasy xiv 2019

Καλησπερα φιλοι μου...

πριν λιγο καιρο αγορα το ps4 pro για πρωτη φορα σε κονσολα ps.ψαχνω να βρω ενα top game mmo..οσους ρωτησα μου προτιναν το  ff xiv..

εσεις τι λετε?

Δημοσ.
16 ώρες πριν, najinblue3 είπε

Ναι αυτο ειναι το καλυτερο στο ps4 και εχει πολυ λαο

Ακόμα; αν το ξεκινήσει κάποιος τώρα μπορεί να κάνει ανταπτ ή είναι σα το lineage που αν παιξεις η διαφορά είναι χαώδης; 

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Edel είπε

Ακόμα; αν το ξεκινήσει κάποιος τώρα μπορεί να κάνει ανταπτ ή είναι σα το lineage που αν παιξεις η διαφορά είναι χαώδης; 

γτ ψηνεσαι? Ειναι πολυ καλο το game και κανεις ευκολα catch up, εχει το καλυτερο pve αυτη τη στιγμη με διαφορα. Τρεχει κ ενα raid με Nier Colab!

• Thanks 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Edel είπε

Τη ψάχνω τη δουλειά γι αυτό ρωτάω! 

μην με κανεις τωρα τετοια, ευκαιρια ψαχνω και εγω 😛

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

EΠειδη μ βλεπω να το περνω κ γω εχω μια απορια.υπαρχει λογος να κανεις 2  job?περα αν θελεις καποιο  class συγκεκριμενο. Η εχεις βαρεθει το δικο σ.περνεις καποιο  passive/active απο το  job  στο main class?κατι αντιστοιχο των subclass του lineage.

• 3 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...