george_gr8 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Αποφασισα να αναβαθμισω κι εγώ λοιπόν τον παλιό dual core... έχουμε και κλαίμε (λόγω κόστους :-P) mobo : Asus sabertooth z77 Cpu : core i7 3770k Ram : corsair vengeance 8Gb 1600 (2x4Gb) hard Drive: Ssd Samsung 120Gb 830D Case : BitFenix Colossus Full, Led Psu : Corsair 800w Gs series Cpu cooling : Corsair H60 πληκτρολογιο ποντίκι : logitech g19+ logitech g700 screen : LG tv 32' full hd cpu mobo ssd και ram ήρθαν από γερμανία και έπεσε το κόστος 100€. σύνολο πήγαν αυτα τα 4 στα 720€ κουτί + τροφοδοτικο 260€ από πλαίσιο. h60 υδροψυξη 75€ την tv την είχα, αλλά είμαι στο ψάξιμο για άλλες 2 32' tv's για eyefinity mode. πληκτρολογιο ποντίκι από insomnia. έχει μπει λεντοταινια (ρυθμιζόμενο χρώμα και φωτεινότητα) πάνω από το γραφείο και θα μπει κολλητα στις tv's από πίσω ταινία led για background colour. από ήχο εχω 2 ηχεία klipsch + subwoofer για μπροστά, από πίσω και πλαϊνα κάτι άλλα (δεν θυμάμαι μάρκα) όλα αυτα θα "κουμποσουν" σε 7.1 Denon. για καρτα γραφικών προς το παρόν είμαι με την Intel Hd 4000 αλλά δεν θα μείνει για πολύ γιατί επίσης δεν υποστηρίζει eyefinity. εχω σκοπό στον επόμενο μήνα να βάλω την Gainward GTX 670 Phantom 2Gb ddr 5... αυτα για το pc μου. ακούω τις απόψεις σας. φωτο έβαλα μια που εχω στο κιν, υπόλοιπες το βραδυ... [ATTACH]148667[/ATTACH]
stm00192 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Τωρα που το πηρες εμεις τι ακριβως να σου πουμε?? Αντε μεγια και καλοδουλευτο... Αν και το pc ειναι η υπερβολη της υπερβολης... Οσο για την 670 σε Nvidia surround (και οχι eyefinity που είναι της AMD) δεν ξέρω κατα ποσο θα ανταπεξέλθει σε αναλυση 5760Χ1080. Απο εκει και περα αναρωτιεμαι αν λυπασαι τα ματακια σου με 3 τηλεορασεις αντι για μονιτορ.... δλδ 3 αξιολογα ips monitor στις 23in θα σου επεφταν λίγα? Τεσπα δεν με αφορά οποτε καλο ξεγκαβωμα!!! (φιλικά παντα) 3
george_gr8 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 όσο για τις screens ήδη υπάρχει η μια, οι αλλες δυο θα μου βγουν πιο φθηνα αποτι να αγορασω 2-3 screens 23'. υπάρχει stock από φιλο. ελαφρώς μεταχειρισμενες. Η AΤΙ εχει καλυτερη υποστηριξη σε eyefinity ποια προτείνεις; για την κάρτα μου την πρότειναν από το μαγαζί που πήρα τα υπόλοιπα και είδα reviews και τα πάει πολύ καλά...
overpower Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 ποια προτείνεις; για την κάρτα μου την πρότειναν από το μαγαζί που πήρα τα υπόλοιπα και είδα reviews και τα πάει πολύ καλά... 7950-7970
george_gr8 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 http://www.thelab.gr/kartes-grafikon/hd7950-vs-gtx670-111319.html εδω καποιες αποψεις για τις δυο καρτες που ειμαι σε δίλημμα ποια να επιλέξω... πιο κοντά στην 670 είμαι. 370 η καλύτερη τιμή που εχω βρει...
Δεινόσαυρος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Ας πω και γω τη γνώμη μου μιας και ζητάς απόψεις, έτσι για την ιστορία. Μητρική και επεξεργαστής είναι άχρηστα για gaming pc, με την έννοια ότι δεν θα σου δώσουν κάτι παραπάνω. Και αν ο i7 έχει μια απειροελάχιστη διακιολογία, η sabertooth δεν έχει καμία. Θα μπορούσες να πάρεις έναν 3570Κ και μια z77 των 130 ευρώ (στην Ελλάδα) και να κάνεις ακριβώς την ίδια δουλειά. Αν δεν σε ενδιέφερε και το o/c θα μπορούσες να κόψεις ακόμη περισσότερα. Το κουτί είναι πολύ καλό, θέμα γούστου από ένα σημείο και μετά. Το τροφοδοτικό το θεωρώ κακή επιλογή, με την έννοια ότι με τα ίδια ακριβώς χρήματα έπαιρνες το corsair HX 650. Αν είχες κόψει από cpu/mobo και δεν θα έχανες απολύτως τίποτα στο gaming (και τώρα και στο μέλλον) και δεν θα σε ένοιαζε τόσο η τιμή της κάρτας (που είναι το βασικότερο part για τη δουλειά σου), καθώς θα έριχνες πάνω μια 680 ή μια 7970 GHz edition και θα ήσουν παραπάνω από τέλεια. Όχι ότι με την 670 δεν θα είσαι, αλλά λέμε.
eprototype Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Ας πω και γω τη γνώμη μου μιας και ζητάς απόψεις, έτσι για την ιστορία. Μητρική και επεξεργαστής είναι άχρηστα για gaming pc, με την έννοια ότι δεν θα σου δώσουν κάτι παραπάνω. Και αν ο i7 έχει μια απειροελάχιστη διακιολογία, η sabertooth δεν έχει καμία. Θα μπορούσες να πάρεις έναν 3570Κ και μια z77 των 130 ευρώ (στην Ελλάδα) και να κάνεις ακριβώς την ίδια δουλειά. Αν δεν σε ενδιέφερε και το o/c θα μπορούσες να κόψεις ακόμη περισσότερα. Το κουτί είναι πολύ καλό, θέμα γούστου από ένα σημείο και μετά. Το τροφοδοτικό το θεωρώ κακή επιλογή, με την έννοια ότι με τα ίδια ακριβώς χρήματα έπαιρνες το corsair HX 650. Αν είχες κόψει από cpu/mobo και δεν θα έχανες απολύτως τίποτα στο gaming (και τώρα και στο μέλλον) και δεν θα σε ένοιαζε τόσο η τιμή της κάρτας (που είναι το βασικότερο part για τη δουλειά σου), καθώς θα έριχνες πάνω μια 680 ή μια 7970 GHz edition και θα ήσουν παραπάνω από τέλεια. Όχι ότι με την 670 δεν θα είσαι, αλλά λέμε. why Μητρική ???
eprototype Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Τι ρωτάς, δεν καταλαβαίνω? όχι λέω η Μητρική δεν είναι για gaming PC ??? α και επί την ευκαιρία μπορείς να με βοηθήσεις και εσυ λιγο καλύτερα σε αυτο το θέμα http://www.insomnia.gr/topic/453216-msi-7950-twin-frozr-drivers/page__st__15?do=findComment&comment=4882162 μιας και είσαι απο τους καλύτερους???!!!!
Δεινόσαυρος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 H μητρική (καμία μητρική) δεν προσφέρει κάτι ιδιαίτερο στο gaming. Μια χαρά κάνει η sabertooth αλλά είναι άσκοπη σπατάλη. Η χρήση της (πέρα από μόστρα) είναι για extreme overclocking που με τη σειρά του δεν έχει και πάλι να προσφέρει κάτι στο gaming (με αυτούς τους επεξεργαστές και αυτές τις κάρτες γραφικών). Κοινώς είτε η sabertooth είτε αυτή: http://www.skroutz.gr/s/444640/Gigabyte-GA-Z77X-D3H.html είναι το ίδιο πράγμα αν μιλάμε για gaming και γενική χρήση. Το συμπέρασμα είναι πως καλές είναι οι ποζεριές με τις extreme μητρικές και τους i7 αλλά όταν μιλάμε για gaming και τέτοιο μπάτζετ και δεν έχει ήδη αγοραστεί η καλύτερη κάρτα γραφικών, αποτελούν αρχοντοχωριατιές. 1
eprototype Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 H μητρική (καμία μητρική) δεν προσφέρει κάτι ιδιαίτερο στο gaming. Μια χαρά κάνει η sabertooth αλλά είναι άσκοπη σπατάλη. Η χρήση της (πέρα από μόστρα) είναι για extreme overclocking που με τη σειρά του δεν έχει και πάλι να προσφέρει κάτι στο gaming (με αυτούς τους επεξεργαστές και αυτές τις κάρτες γραφικών). Κοινώς είτε η sabertooth είτε αυτή: http://www.skroutz.g...A-Z77X-D3H.html είναι το ίδιο πράγμα αν μιλάμε για gaming και γενική χρήση. Το συμπέρασμα είναι πως καλές είναι οι ποζεριές με τις extreme μητρικές και τους i7 αλλά όταν μιλάμε για gaming και τέτοιο μπάτζετ και δεν έχει ήδη αγοραστεί η καλύτερη κάρτα γραφικών, αποτελούν αρχοντοχωριατιές. α κατάλαβα έχεις δίκιο σε αυτό που λες
george_gr8 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 την μητρικη την πηρα 190 αν εχει να κανει η αποψη σου περι κοστους. το τελευταίο pc που είχα όπως έγραψα ήταν socked 775 και dual core. γιαυτό και αυτή η "σπατάλη" μερικών ευρώ (γύρω στα 40 για μητρική), παραπάνω. επίσης πιστεύω μελλοντικά θα βοηθήσει αρκετά σε oc το mobo, λόγω της ψύξης που έχει. ωστόσο έχεις δίκιο ότι μιλάμε για λεπτομέρειες. μια παρουσίαση του pc μου έκανα και απλά ζήτησα και απόψεις. και ίσως να δωθούν και ιδέες για άλλους χρήστες. αρνητικές -θετικές. κάρτα γραφικών φυσικά και θα μπει τον επόμενο μήνα, και το 800άρι gpu το πήρα με την προϋπόθεση να είναι πιο "ξεκούραστο" όταν του βάλω και μια απαιτητική gpu. φιλικα πάντα
Δεινόσαυρος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Για τη μητρική εξήγησα. Επίσης μια χαρά oc κάνουν και οι φτηνότερες. Άποψη εξέφρασα, αφού τη ζήτησες. Και το 650αρι τροφοδοτικό ξεκούραστο θα ήταν. Και καλύτερο απ όλες τις απόψεις. Τόσο της αποδοτικότητας, όσο και της ποιότητας κατασκευής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα