adinamos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα, μπαίνω κατευθείαν στο ψητό γιατί δε μπορώ να βρώ λύση μόνος μου και έχω αγχωθεί. Εχω vista και έτρεξα ενα cleaner app το οποίο μου έσβησε τις απαραίτητες ενδείξεις 'μπαταρία', 'ενταση ήχου' και 'συνδεση σε δίκτυο' από τη γραμμή εργαλείων κάτω αριστερά. Ουτε από τισ ρυθμίσεις μπορώ να τα επιλέξω και αυτό που βλέπω είναι το εξής: Πως μπορώ να το διορθώσω?? Μπορώ να τα κατεβάσω από κάπου μήπως?? Ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο σας. 1
Sarandis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Πάτα το προσαρμογή και κάτω απο μια λίστα με εικονίδια του taskbar πρέπει να λέει εικονίδια συστήματος, κάτι τέτοιο. Δεν το έχω μπροστά μου τωρα γι αυτό δεν έιμαι συγκεκριμένος.
thelos257 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Καλοσωρισες στο Φορουμ μας φιλε adiname στην εικονα που παραθετεις εκει δεν ειναι ολες οι ειδοποιησεις δυστοιχος για να της εμφανισεις θα πατησεις δεξι κλικ στην μπαρα καπου στο κενο, ιδιοτητες γραμμης εργασιων και μενου Εναρξης μετα θα πας στο περιοχη ειδοποιησεων προσαρμογη και εκει θα τα βαλεις εμφανισει ολων των ειδοποιησεων αν εχεις windows 7 το αντοιστοιχο παραθυρο θα σου εμφανιστει:
Sarandis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Α μπράβο, αυτό. Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση εικονιδίων συστήματος. Δεν είμαι σίγουρος αν το λέει έτσι ακριβώς και στα vista αλλά με τον ίδιο τρόπο ψάχτο. Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2012 από Sarandis 1
thelos257 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Α μπράβο, αυτό. Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση εικονιδίων συστήματος. Δεν είμαι σίγουρος αν το λέει έτσι ακριβώς και στα vista αλλά με τον ίδιο τρόπο ψάχτο. +1 Αυτο ειναι το σωστο αλλα ποσα να θυμομαστε ανθρωποι ειμαστε οχι θεοι και αυτος ξεχναει μην νομιζεις οχαοχαχαχα.
adinamos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Χιλια ευχαριστώ παιδιά. Τσάμπα αγχόθηκα απ' ότι φαίνεται, 1' λεπτό δουλεία. Δε σας λέω πόση ώρα το έψαχνα μόνος μου γιατί θα γελάτε!! Να είστε καλα, καλό καλοκαίρι! 1
thelos257 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Χιλια ευχαριστώ παιδιά. Τσάμπα αγχόθηκα απ' ότι φαίνεται, 1' λεπτό δουλεία. Δε σας λέω πόση ώρα το έψαχνα μόνος μου γιατί θα γελάτε!! Να είστε καλα, καλό καλοκαίρι! Καλο καλοκαιρι αδυνατε ειμαστε εδω εμεις οι δυνατοι να βοηθαμε τους αδυνατους (μεταφορικα το λεω οχι σωματικα ) οχαοχαχα πλακα εκανα να σπαει ο παγος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα