Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαιρετώ τους συνφορουμίτες. Αναρωτιέμαι ποια θα είναι η καταλληλότερη επιλογή antivirus για κάποιον ...gamer ! Παίζω περισσότερο GTA IV και GTA:LCS και αναρωτιέμαι αν το microsoft security essentials μού «αγαπάει» τον επεξεργαστή δίχως λόγο . Το σύστημα μου φαίνεται στην υπογραφή μου! Έψαξα πάντως γενικά στο Google και βρήκα πως το NOD32 (ισχυρίζεται ότι ) δεν εξοντώνει τον επεξεργαστή,οπότε είναι καλό για gamers. Εσείς τι προτείνετε ; Ευχαριστώ και με γειά το νέο μας forum ^_^

Επεξ/σία από panosno1com
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλε panosno1com έχω το Avast Free Antivirus πάρα πολύ καιρό στο PC μου και είμαι ικανοποιημένος το έχω δοκιμάσει και με αρκετά Single Player παιχνίδια και τρέχουν κανονικά δεν έχω παρατηρήσει κάποια επιβάρυνση στις επιδόσεις του υπολογιστή.

Επεξ/σία από Thunderman
Δημοσ.

Mε το να παιζεις gta απλα, δεν νομιζω οτι θα εχεις προβλημα με οποιοδηποτε antivirus.

Αν ειχες ανοιχτο το gta, εκανες pause για να παιξεις diablo III με ανοιχτα 6-7 tabs στον browser soυ

skype, teamspeaker και ταυτοχρονα να κανεις live streaming, τοτε θα το συζητουσαμε.

Αν και ολα αυτα θα επηρεαζαν περισσοτερο την ram, οπου εχεις αρκετη για το gta και οχι μονο.

Εν τελει, κατ'εμε ως gamer το microsoft security essentials ειναι μια χαρα ελαφρη.

Α, και δες αν στο msconfig τρεχουν αχρηστα προγραμματα κατα την εκκινηση των windows.

• Like 1
Δημοσ.
Χαιρετώ τους συνφορουμίτες. Αναρωτιέμαι ποια θα είναι η καταλληλότερη επιλογή antivirus για κάποιον ...gamer ! Παίζω περισσότερο GTA IV και GTA:LCS και αναρωτιέμαι αν το microsoft security essentials μού «αγαπάει» τον επεξεργαστή δίχως λόγο . Το σύστημα μου φαίνεται στην υπογραφή μου! Έψαξα πάντως γενικά στο Google και βρήκα πως το NOD32 (ισχυρίζεται ότι ) δεν εξοντώνει τον επεξεργαστή' date='οπότε είναι καλό για gamers. Εσείς τι προτείνετε ; Ευχαριστώ και με γειά το νέο μας forum ^_^[/quote']

Eset smart Security βάλε με τη μιαα είναι σχεδόν το ίδιο με το nod 32 αλλά πολύ καλύτερο ελαφρύ και δεν περνάει τίποτα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...