Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας παιδιά. Ας τα πάρουμε από την αρχή τα πράγματα. Έχω μια Gainward 8600gt 512mb και μια asus gtx 550 ti. Στον υ/η πάντα έχω την asus εκτός από μια μέρα που την άλλαξα για να βάλω την άλλη για να την δείξω σε έναν φίλο. Την κράτησα κάνα δυο μέρες στο pc ως που έβαλα την 550 για να παίξω το gta iv. Και τότε άρχισε το πρόβλημα. Τον ανοίγω και λίγο πριν ανοίξει σβήνει και φτου από την αρχή. Η οθόνη δεν ανταποκρίνεται και μια φορά άνοιξε που έλεγε πως το overclock απέτυχε και έκλεισε. Εγώ όμως δεν έκανα ποτέ o/c ούτε τώρα αλλά ούτε και στο παρελθόν. Τι στο δ@$%&*λο γίνεται ??

Επεξ/σία από johnniewolker
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν είμαι και ο ποιο ειδικός για το πρόβλημα σου αλλα εμπειρικά (επειδη ειχα παρόμοιο προβλημα με αλλαγη από 6600GT σε 9800gt και ξανα πισω οταν διαπιστωσα οτι δεν επαρκει το τροφοδοτικό )

1. Βγάλε- βάλε ξανα τη καρτα που εχεις επανω μηπως δεν εχει κουμπωσει καλα.Αν δεν γινει τιποτα -->

2. Βγαλε τους Drivers της παλιας καρτας σε ασφαλη λειτουργία , αν θυμαμαι καλά με το Driver swiper , θα βρεις οδηγίες αν το ψαξεις, και κανε νεα εγκατασταση του τελευταίου driver, της καρτας που εχεις απο το site της εταιρίας.

3. Αν δεν βιάζεσαι, περίμενε και κάποιο πιο ...έμπειρο να διορθώσει ή να συμπληρώσει.

Επεξ/σία από STRS1992
Δημοσ.

Δεν είμαι και ο ποιο ειδικός για το πρόβλημα σου αλλα εμπειρικά (επειδη ειχα παρόμοιο προβλημα με αλλαγη από 6600GT σε 9800gt και ξανα πισω οταν διαπιστωσα οτι δεν επαρκει το τροφοδοτικό )

1. Βγάλε- βάλε ξανα τη καρτα που εχεις επανω μηπως δεν εχει κουμπωσει καλα.Αν δεν γινει τιποτα -->

2. Βγαλε τους Drivers της παλιας καρτας σε ασφαλη λειτουργία , αν θυμαμαι καλά με το Driver swiper , θα βρεις οδηγίες αν το ψαξεις, και κανε νεα εγκατασταση του τελευταίου driver, της καρτας που εχεις απο το site της εταιρίας.

3. Αν δεν βιάζεσαι, περίμενε και κάποιο πιο ...έμπειρο να διορθώσει ή να συμπληρώσει.

Οκ σστρσ1992 ολα καλα διωρθωθηκε το προβλημα αλλα με αλλον τροπο. Να σε καλα :-)

Δημοσ.

Φίλε μου, επειδή διαβάζουν κι άλλοι και μπορεί να έχουν πάθει κάτι παρόμοιο με σένα, καλό είναι να λες και πως το έλυσες. Θα βοηθήσεις έναν συνάνθρωπό σου! :-D

Φίλε μου, επειδή διαβάζουν κι άλλοι και μπορεί να έχουν πάθει κάτι παρόμοιο με σένα, καλό είναι να λες και πως το έλυσες. Θα βοηθήσεις έναν συνάνθρωπό σου! :-D

Δημοσ.

Μυστικο :X . Πλακα σου κανω. Εβγαλα την πσιχτρα απο τον επεξεργαστη την καθαρισα και εβαλα το psu σε αλλη πριζα ξεχωριστα μονο του και ολα οκ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...