Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά γεια σας.Έχω desktop 3ετίας,μου'χει εμφανίσει άλλες 2 φορές πρόβλημα με το DVD-R και τώρα είναι η τρίτη.Από κάποιο σημείο και μετά ενώ η συσκευή έπαιρνε ρεύμα κανονικά,σταμάτησε να διαβάζει το cd-dvd που έβαζα.Στο my computer εμφανίζει ότι έχω 3 συσκευές για dvd (ενώ κάποτε είχα 2 και πλέον 1) και 1 για flopy (που δεν έχω καθόλου).Και επειδή όταν το πρωτοέκανε,δεν ήξερα και απλώς πήρα μία συσκευή καινούρια,στην αρχή έκανα την δουλειά μου,μετά πάλι τα ίδια.Δύο φορές έχω αλλάξει.Τώρα που πήγα πάλι να βάλω πάλι καινούριο dvd-r,πάλι δεν διαβάζει τίποτα.Ρεύμα όμως κανονικά.Έχει κανείς ιδέα?Μήπως χρειάζονται κι άλλα στοιχεία να πω?

Δημοσ.

Όποια από τις συσκευές σου διαβάζει CD και DVD δισκάκια (πχ των Windows) κατά την εκκίνηση του υπολογιστή (πες δηλαδή πως πας να κάνεις "φορμάτ" - διαβάζονται τα δισκάκια; Καλό είναι να δοκιμάσεις ΚΑΙ με τα 2 είδη), είναι οκ πάντως. Που σημαίνει ότι το πρόβλημά σου είναι στο λειτουργικό, και, κατά την δική μου γνώμη, καλύτερα να κάνεις όντως ένα "φορμάτ" (=επανεγκατάσταση λειτουργικού). Αφού αντιγράψεις αλλού τα τυχόν αρχεία του δίσκου που θα φορμάρεις και δεν θες να χάσεις. Αν υπάρχει λόγος να μη γίνει σε καμμία περίπτωση επανεγκατάσταση, το συζητάμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...