Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν λέει κανείς ότι "λες ψέμματα", το θέμα είναι η αξιολόγηση αυτού που ακούς (και βιώνεις ως συμπεριφορά του δίσκου). Κι από μακρυά, λίγο δύσκολο να εκφέρουμε ορθή γνώμη.

Όσον αφορά τη δική μου τουλάχιστον γνώμη, δεν έχω να σου πω/προτείνω κάτι άλλο πάντως. Με όσα "βλέπω", για 'μένα το θέμα τελειώνει, εφ' όσον μάλιστα έχεις ήδη κάνει τα αντίγραφά σου : μην ασχολείσαι άλλο με τον δίσκο, μέχρι να υπάρξει "σοβαρό πρόβλημα".

• Like 1
Δημοσ.

Δεν λέει κανείς ότι "λες ψέμματα", το θέμα είναι η αξιολόγηση αυτού που ακούς (και βιώνεις ως συμπεριφορά του δίσκου). Κι από μακρυά, λίγο δύσκολο να εκφέρουμε ορθή γνώμη.

Όσον αφορά τη δική μου τουλάχιστον γνώμη, δεν έχω να σου πω/προτείνω κάτι άλλο πάντως. Με όσα "βλέπω", για 'μένα το θέμα τελειώνει, εφ' όσον μάλιστα έχεις ήδη κάνει τα αντίγραφά σου : μην ασχολείσαι άλλο με τον δίσκο, μέχρι να υπάρξει "σοβαρό πρόβλημα".

Αυτο με παραξενευη και μενα αφου ολα ειναι φυσιολογικοτατα τοτε που στο καλο ειναι το προβλημα και στριζετε η βελονα πανω στον δισκο και ακουγετε ;

Δημοσ.

Εγώ προσωπικά ρώτησα για τροφοδοτικό γιατί μου φέρανε πισι που όταν άνοιγε άκουγες το κλασσικό κλακ κλακ κλακ που σημαίνει ότι έχει χαλάσει η πλακέτα του δίσκου . Όμως πως μου ήρθε να αλλάξω τροφοδοτικό και μόλις άλλαξα και μετά από πολλά τεστ δεν το ξανάκανε. Όταν έβαζα το παλιό το έκανε.

Οπότε λέμε όχι σε no name τροφοδοτικά :D

• Like 1
Δημοσ.

Τελικα περνω και τα τελευταια αρχεια πανω σε ενα εξωτερικο σκληρο δισκο για να τα εχω και τον κανω ενα φορματρισμα απο μεσα στα windows το ερωτημα μου ειναι να πατησω γρηγορη διαμορφωση ή να την κανω κανονικα ;

Να πατησω και πανω στην επαναφορα προεπιλογων συσκευης ή οχι ;

44356771715978119317.png

Σας ευχαριστω παρα πολλη ολους σας για την ολικες βοηθιες.

Δημοσ.

Καθόλου "ίδιο". Το "γρήγορο" απλά φτιάχνει νέο file system ενώ το "κανονικό" εξετάζει και τον δίσκο για σφάλματα/αντικαθιστά τυχόν bad sectors.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...