thanos77 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 καλησπερα παιδια εχω ενα προβλημα με τα windows μολις κανω επανεκινηση μου πεταει το εξης σφαλμα που εχω στην φωτο . ξερεις κανενας πως να διορθωθει και τι ειναι ?
Moderators Gi0 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Moderators Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Run-->msconfig και το απενεργοποιεις απο την εκκινηση. Παρεπιμπτοντως, .exe που τρεχει με την εκκινηση και εχει ενα τετοιο,τυχαιο ονομα, θα πρεπε να σε αγχωσει λιγο και να αρχισεις τα scans.
thanos77 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 σε ευχαριστω για την παντηση .λες να ειναι ιος?
Moderators Gi0 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Moderators Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 σε ευχαριστω για την παντηση .λες να ειναι ιος? Δεν μπορω να σου απαντησω με ενα "ναι" ή ενα "οχι". Οπως σου ειπα και πριν, εαν δεν γνωριζεις πως προεκυψε το συγκεκριμενο αρχειο, μαζι με την τυχαιοτητα του ονοματος του και την εκτελεση του με την εκκινηση των Windows, θα πρεπει να σου βαζουν ψιλους στ αυτια. Για να χεις το κεφαλι σου ησυχο, ελεγξε το.
thanos77 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 αυτο το μυνημα μου το πεταξε μετα απο κατι ενημερωσεις των windows..η αληθεια ειναι πως το πρωι κατεβαζα αβερτα οτι να ναι ενα προγραμμα που εψαχνα ,αλλα μετα απο της ενημερωσεις οπως ειπα μου πεταξε αυτο το σφαλμα
Moderators Gi0 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Moderators Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 αυτο το μυνημα μου το πεταξε μετα απο κατι ενημερωσεις των windows..η αληθεια ειναι πως το πρωι κατεβαζα αβερτα οτι να ναι ενα προγραμμα που εψαχνα ,αλλα μετα απο της ενημερωσεις οπως ειπα μου πεταξε αυτο το σφαλμα Το συγκεκριμενο παντως δεν ειναι update των Windows
thanos77 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 θα το σκαναρω να δω τι θα πιασω, να σε καλα για την βοηθεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα