flogerakos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Χαιρετώ την παρέα του ινσομνια! Στον wmp των 7 εχς αποθηκευμένους μερικους σταθμούς ραδιοφωνικούς σε μορφη *****.asx . Ολοι οι σταθμοί έπαιζαν και παιζουν κανονικά. Απο εχθες ενας σταθμος, ο Music 89.2 (mfile.akamai.com/6495/live/reflector:52713.asx) εχει σταματήσει να παίζει και απο το media player, και απο όλους τους browsers. Οταν το παταω να παιξει προσπαθεί να κανει σύνδεση για κλάσματα του δευτερολέπτου και μετα σταματάει και λεει απλά έτοιμο. Μονο ο συγκεκριμένος σταθμός. Να σημειώσω πως ο σταθμός παίζει κανονικότατα στο μαγαζί μου και σε λαπτοπ στο σπίτι. ο wmp μου πετάει αυτο: Και ολα αυτα μονάχα στον συγκεκριμένο σταθμό που μέχρι χθες έπαιζε κανονικότατα. τι μπορεί να συμβαίνει...??? Νέα εικόνα bitmap.bmp Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2012 από flogerakos
c0prse_grinder Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 η το ινσομνια τρελαθηκε η εχεις αναρτησει το θεμα 4-5 φορες χααχαχα
flogerakos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Εχει θεμα το insomnia Κανενας παιδια...???
Thunderman Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Φίλε flogerakos το δοκίμασα και εγώ από την κεντρική ιστοσελίδα του σταθμού δεν παίζει από κάποια άλλη ιστοσελίδα παίζει κανονικά. Δοκίμασε να βρεις στο Google τον σταθμό από άλλη ιστοσελίδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα