Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήρα τον ΟΤΕ και μου είπαν πως ήδη είμαι σε interleave.Απλώς μου βαλαν καλύτερα pings κάτι τέτοιο!καλαμαριά thresh

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Tελικά ξαναμίλησα σήμερα με ΟΤΕ και όντως η υπάλληλος μου είπε ότι ήμουν σε FastPath σε αντίθεση με χθες και θα με βάλει σε Interleave.

UPDATΕ: Έγιναν πιο χάλια τα στατιστικά μου...

bull__md.gif Link Information

spacer.gif Uptime: 0 days, 0:00:44 spacer.gif DSL Type: G.992.5 annex A spacer.gif Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 992 / 13.889 spacer.gif Data Transferred (Sent/Received) [kB/kB]: 0,00 / 0,00 spacer.gif Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,5 / 18,0 spacer.gif Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 7,5 / 16,0 spacer.gif SN Margin (Up/Down) [dB]: 9,5 / 9,5 spacer.gif Vendor ID (Local/Remote): TMMB / BDCM spacer.gif Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0 spacer.gif Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0 spacer.gif Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0 spacer.gif Loss of Link (Remote): 0 spacer.gif Error Seconds (Local/Remote): 0 / 0 spacer.gif FEC Errors (Up/Down): 0 / 0 spacer.gif CRC Errors (Up/Down): 0 / 0 spacer.gif HEC Errors (Up/Down): 5.765 / 0

Επεξ/σία από HentaiGrX
Δημοσ.
Πήρα τον ΟΤΕ και μου είπαν πως ήδη είμαι σε interleave.Απλώς μου βαλαν καλύτερα pings κάτι τέτοιο!καλαμαριά thresh

Low depth interleave ειναι αυτο η κανω λαθος?μπορει να μην ειχε το full interleave αλλα το ενδιαμεσο πριν το fast

άρα δεν είσαι σε new KV, kk...

εννοεις να του δινουν απο kv απευθειας adsl αντι να παιρνει απο α/κ?τοτε θα πρεπε να ηταν σχεδον 23+

Tελικά ξαναμίλησα σήμερα με ΟΤΕ και όντως η υπάλληλος μου είπε ότι ήμουν σε FastPath σε αντίθεση με χθες και θα με βάλει σε Interleave. UPDATΕ: Έγιναν πιο χάλια τα στατιστικά μου... bull__md.gif Link Information spacer.gif Uptime: 0 days, 0:00:44 spacer.gif DSL Type: G.992.5 annex A spacer.gif Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 992 / 13.889 spacer.gif Data Transferred (Sent/Received) [kB/kB]: 0,00 / 0,00 spacer.gif Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,5 / 18,0 spacer.gif Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 7,5 / 16,0 spacer.gif SN Margin (Up/Down) [dB]: 9,5 / 9,5

βλεπω οτι εχεις 16 Margin.κανε ενα reboot τον ρουτερ και δες αν θα εχεις παλι 16.αν εχεις παλι 16 καλεσε τους και πεστους να σου ριξουν το margin στο 9.εφοσον δεν εχεις connex tv δεν δικαιολογηται να σε εχουν στο 16.αλλα πρωτα κανε ενα reboot μηπως απλα το router δεν συγχρονισε σωστα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To SNR Margin που είχα ήταν 9.5 (SN Margin (Up/Down) [dB]: 9,5 / 9,5) . Εκανα reboot αλλά τπτ.Ξαναπήρα και ζήτησα να με βάλουν ξανά σε FastPath . Καλύτερα από Interleave...ότι να'ναι!

Data Rate Downstream: 140000/1023 Upstream

SNR Margin 8/10

Το ψάχνω διότι με τέτοιο attenuation θεωρητικά μπορώ να πιάσω περισσότερο...!Λες να τους πω για καθαρισμό πόρτας ή κάτι τέτοιο?

Επεξ/σία από HentaiGrX
Δημοσ.

καλα οκ θα εχεις καλυτερο Ping>απλα θα μπορουσες να τους πεις οτι κανατε λαθος και με βαλατε Interleave με 16 snr ενω εγω θελω interleave me 9 Που ειναι το default.τεσπα δεν πειραζει.

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.Κάτι τελευταίο.Με telnet γίνεται αυξομείωση στο snr στο TG585?Δεν βρήκα κάτι.

Δημοσ.

ουτε εγω εχω βρει κατι για να κανεις αλλαγη.τωρα το dmt δεν ξερω πως κανει την αλλαγη.αν του βαραει δηλαδη εντολες διαμεσω telnet η οχι.

εχω δει αρκετες ρυθμισεις στο cli του Thomson αλλα για snr δενεχω δει κατι.ειναι απειρες σελιδες το cli του thomson.και τωρα που κοιταξα δεν βρηκα κατι στο cli ακομα και στο λιγο advanced menu του xdsl.

Δημοσ.

εγω εχω forthnet οποτε ειμαι ηδη στο 6 που ειναι μια χαρα νουμερο.γενικα μην το παρακανεις γιατι θα κερδισεις σε ταχυτητα μεν αλλα πολλα errors ισως αποσυνδεδεις.κατω απο 4-5 .....λιγο υπερβολη για το τιποτα.

• Super Moderators
Δημοσ.

test it μέχρι όσο μπορείς, αν είναι καλή η γραμμή θα αντέξει και με χαμηλό SNR

Δημοσ.
test it μέχρι όσο μπορείς, αν είναι καλή η γραμμή θα αντέξει και με χαμηλό SNR
Οκ θα δοκιμάσω και θα κάνω post με νέα.

σε ενα αλλο θεμα που λενε για dmt και thomson v7 ειπαν οτι παιζει μονο αν εχεις firmware 7.x.x.x και οχι με τα firmware 8.x.x.x

οποτε ισως χρειαστει να κανει downgrade στο firmware.αλλα ας το δοκιμασει με το υπαρχον που εχει και ας ειναι 8αρι και αν δεν πετυχει τοτε βαζει πιο παλιο.

εδω ειναι τα παντα.

http://leoforeia.gr/thomson/

απλα μπορει να μιλησει και μαζι τους να του βαλουν Interleave εστω και με 9 margin.τωρα αν θελει να κρατησει το fast και να το κανει 6 η να το κρατησει Interleave και να το κανει 6 αυτος αποφασιζει.

Δημοσ.

σε ενα αλλο θεμα που λενε για dmt και thomson v7 ειπαν οτι παιζει μονο αν εχεις firmware 7.x.x.x και οχι με τα firmware 8.x.x.x

οποτε ισως χρειαστει να κανει downgrade στο firmware.αλλα ας το δοκιμασει με το υπαρχον που εχει και ας ειναι 8αρι και αν δεν πετυχει τοτε βαζει πιο παλιο.

εδω ειναι τα παντα.

http://leoforeia.gr/thomson/

απλα μπορει να μιλησει και μαζι τους να του βαλουν Interleave εστω και με 9 margin.τωρα αν θελει να κρατησει το fast και να το κανει 6 η να το κρατησει Interleave και να το κανει 6 αυτος αποφασιζει.

Δοκίμασα με το 7.4.3.2 και δυστυχώς δεν το υποστηρίζει το dmt.Μάλλον πρέπει να πάω σε 7.2 ε?Πήρα δήλωσα βλάβη για χαμηλό συγχρονισμό.Αν δεν είναι θέμα ΟΤΕ τότε θα εξετάσω ξανά την καλωδίωση σπίτι μου και στον κατανεμητή.

Δημοσ.

Δοκίμασα με το 7.4.3.2 και δυστυχώς δεν το υποστηρίζει το dmt.Μάλλον πρέπει να πάω σε 7.2 ε?Πήρα δήλωσα βλάβη για χαμηλό συγχρονισμό.Αν δεν είναι θέμα ΟΤΕ τότε θα εξετάσω ξανά την καλωδίωση σπίτι μου και στον κατανεμητή.

μακαρι να σου παιξει με πιο παλιο firmware αν και χλωμο το κοβω στο τελος αλλα οκ.λογικα ο οτε μπορει να ερθει και απο τον χωρο σο και να σου μετρησει ταχυτητα στον κατανεμητη,αν το δει παραπανω θα στο πει να τσεκαρες καθετη καλωδιωση και οριζοντια.αν το δει το ιδιο απλα μπορει να σου πει οκ οτι πχ σου κανω αλλαγη απερχομενου η κεντρικου η πολυ απλα να σου πει αυτη ειναι η ποιοτητα και τερμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...